Gel gel sarışınım gel
"Olmaz" dedi. Ramazan'da günahmış... Recep'te, Şaban'da sevap işliyorduk zaten!
--------------------
Derin konular bunlar
Anneme "Kırmızı tişörtüm nerede?" diye sordum, "Bu konuyu sonra konuşalım." dedi. Kesin bir bildiği vardır, yoksa oruç başına falan vurmaz canım annemin.
--------------------
Pazarlamacı
Kumkapı sahilindeki duvara "karı var" yazıp altına da numarasını ekleyen zat, magmada kilitli kalasın e mi!
--------------------
Kısa mesaj
Yeniden sigaraya başladığımı bilmeyen ailemden gizli gizli sigara içmek için her iftardan sonra dışarı çıkıp sigara içiyordum. Dün akşam yine yürüyüşe diyerek evden çıktım ve her zaman oturduğum yere oturup sigaramı yaktım. Az sonra telefonuma gelen kısa mesajı aynen aktarıyorum. "Her akşam aynı yerde sigara içip durma eşoğlueşek, kendine daha gizli bir yer bul ,baban."
---------------------
Telefonumun kaytanı kırık
Sarışın bir kadının cep telefonu bayisindeki ifadesini aynen yazıyorum: ”Durup dururken telefonumun menüsü İngilizce oldu, ama ilginç olan telefonumla hala Türkçe mesaj atabiliyorum!”
---------------------
Bal badem
Sevgilisinden ayrılınca ona "bal bademim" dediği için, bademli dondurmayı bile ağlayarak yiyen başka bir salak daha var mı acaba?
--------------------
Montaj
Büyük ve tanınmış bir firmaya makina montajına gidiyoruz. Ortaklarımdan biri ve ben fabrika müdürüyle görüşürken, diğer ortağımız makinanın elektronik aksamını kontrol amaçlı üretim hattına iniyor. Birkaç dakika sonra üstü başı yağa bulanmış vaziyette içeri giriyor ve "Makina beni gördü, heyecana geldi, o yüzden fışkırttı, ha" diyerek aklı sıra espri(!) yapıyor. Mosmor olan biz mi, yoksa "Makina gerçekten fışkırtıyor mu?" diyerek sektöründen bihaber olan müdür mü daha alameti farikayız, halen düşünüyorum.
---------------
Kod adı dengesiz
Ah be enişte! Madem intihar edecektin dolap ağzına kadar ilaç dolu; ne diye gidip penis büyütücü haplarımı içtin sanki. Ya bari milletin içinde "Çok mu küçük len?" demeseydin. E yuh yani enişte!
---------------
Kalk artık
İşe gitmesi için sabah bir türlü kaldıramadığım kocamın, malum yerini tutarak; "Bak aşkım, senden önce kalkanlar var, azıcık ders al ondan." dedim. Uykulu uykulu; "Daha ne için kalktığını bile bilmeyen birinden mi ders alacağım ben." dedi. Şeyiyle bile geçinemiyor bu adam ya!
--------------------
Canım kardeşlerim
Kocamla ateşli bir tartışma yaşarken, telefonu çaldı ve kardeşim ona "Abi üç çeşit tatlı ismi söyle, az sonra oraya geliyorum." dedi. Kocam telefonu kapattıktan sonra bana dönerek, "Vallahi de boşarım seni, billahi de boşarım ama kardeşlerinin hatrına boşamıyorum. Bir daha böyle baldız, böyle kayınbiraderler bulamam, onlara dua et." dedi. Canım kardeşlerimin sayesinde sırtım yere gelmez benim.
----------------------
Çamaşır
Kararlı bir ses tonu ile "Üzerindekileri çıkart!" dedi, heyecanlandım. "İç çamaşırlarını da." dedi, havaya girdim. Ama ben nereden bilirdim makineye çamaşır atacağını.