Japonların IQ Testi.. Kolay ama çok Zor =))Uğraşın..

ѕσηυη¢υ

кιℓℓ ƒσя &#
Reaction score
0
Uzun zaman önce sanal ortamda paylaşıldığı için, bu oyun biçimindeki zeka testinde birçoğunuz ter dökmüş olabilirsiniz. Hiç çözmeyenler veya çözmeye çalışıp da çözemeyenler için paylaşmak istedim. Bu test, Japonya’da işe alınacak kişilerin yeterli zekâ düzeyine sahip olup olmadıklarını ölçmek için hazırlanmış.

Oyunun amacı, ön tarafta bulunan kişileri, oradaki salı kullanarak karşıya geçirmek. Oyunda 1 anne, 2 kız çocuk, 1 baba, 2 erkek çocuk, 1 hırsız, 1 polis bulunuyor. Herkes karşı tarafa geçtiğinde oyun bitiyor.

Oyuna başlamak için biraz bekleyin ve aşağıda açılacak pencerenin sağ alt köşesindeki “mavi yuvarlak düğmeye” dokunun. Kişileri sala bindirmek için, onların üzerlerine dokunun. Salı karşıya geçirmek için de, salın bulunduğu yerdeki direğin ucundaki “kırmızı düğmeye” dokunun. Oyunun kuralları, aşağıda.
Kolay gelsin…

Kurallar:
1) Sala en fazla 2 kişi binebilir
2)Hırsız Kimseyle Yanlız Kalamaz
3)Anne Erkek çocuklarla kalamaz
4)Baba kız çocuklarla yanlız kalamaz
5) Salı kullanmayı Anne Baba ve Polis Biliyor...

BURADAN

Sagol Kardesım Bi Denıyelım =).. Hepsini Karşıya Geçirene Kadar Geberdım Yafs :D

hoca nasıl oluyo bu yaaawwww cevabı bi görelim

manyak bi iş bu yafu................

than you!.......:durdurun

aga ßulan varsa özel mesaj atsın uyuyamam yoksa :S

ya bu ne böyle ya:( çözemedim ben ama uraşcam biraz daha şu sinirim bi yatışsında:)

çözdüm çözdm çözdüm hehe:) ama uğraştırıyo böyle şeylerle uğraşması zevkli oluyo eline sağlık paylaşım için:]

o kadar zor değilmiş
3. denemede çözdüm

o kadar zor değilmiş
3. denemede çözdüm:biggrin

ѕσηυη¢υ;3661886' Alıntı:
Uzun zaman önce sanal ortamda paylaşıldığı için, bu oyun biçimindeki zeka testinde birçoğunuz ter dökmüş olabilirsiniz. Hiç çözmeyenler veya çözmeye çalışıp da çözemeyenler için paylaşmak istedim. Bu test, Japonya’da işe alınacak kişilerin yeterli zekâ düzeyine sahip olup olmadıklarını ölçmek için hazırlanmış.

Oyunun amacı, ön tarafta bulunan kişileri, oradaki salı kullanarak karşıya geçirmek. Oyunda 1 anne, 2 kız çocuk, 1 baba, 2 erkek çocuk, 1 hırsız, 1 polis bulunuyor. Herkes karşı tarafa geçtiğinde oyun bitiyor.

Oyuna başlamak için biraz bekleyin ve aşağıda açılacak pencerenin sağ alt köşesindeki “mavi yuvarlak düğmeye” dokunun. Kişileri sala bindirmek için, onların üzerlerine dokunun. Salı karşıya geçirmek için de, salın bulunduğu yerdeki direğin ucundaki “kırmızı düğmeye” dokunun. Oyunun kuralları, aşağıda.
Kolay gelsin…

Kurallar:
1) Sala en fazla 2 kişi binebilir
2)Hırsız Kimseyle Yanlız Kalamaz
3)Anne Erkek çocuklarla kalamaz
4)Baba kız çocuklarla yanlız kalamaz
5) Salı kullanmayı Anne Baba ve Polis Biliyor...

BURADAN
H=hırsız P=Polis K=Kız O=Oğlan A=Anne B=Baba
HP gider, P döner, PO gider, HP döner, BO gider , B döner, AB gider, A döner,HP gider, B döner, AB gider, A döner, AK gider, HP döner, PK gider, P döner, HP gider

elimize ne geçer,başağrısı ve alkış tutan salak japonlar.....

polis ve hırsız geçecek sonra polis geri gelecek hırsız karşıda kalacak polis kız çocuğunu götürecek sonra hırsızı alıp beraber geri gelecek anne diğer kızla karşıya geçecek
kızlar kalacak anne geri gelecek anne ile baba geri gidecek anne orda kalacak baba geri gelecek hırsızla polis gidecek anne geri gelecek anne ile baba tekrar gidecek baba geri gelecek baba erkek çocuğun birini alcak gidecek orda kalacak hırsız polis geri gelecek hırsız kalacak polis le erkek çocuk gidecek polis tekrar gelip hırsızı alıp geri dönecek bu kadar :)

Geri