Japonum Haslatandı Galiba

JoNeRR*

L![se]L!
HH Üyesi
Reaction score
0
GözlerimiN gözLerine değiDiği her aN akLımda.. Olu
Arkadaşlar benim bi tane japon balığım var.
onun için bi tane akvaryum aldım çok büyük değil ama akvaryumu resimden görebilirsiniz.
işte akvaryum
8vt0k4.jpg

önceden geniş bi kavanozda yaşıyodu 1 hafta kadar:durdurun
bu akvaryumu aldım bu akvaryuma koydum 1 hafta sonra üstünde siyah siyah bişeyler çıkmaya başladı. Ama nefes alıyodu gayet normal yemini falan yiyiyodu ama şimdi ne yem yiyiyo ne de akvaryumda geziyo iniyo akvaryumun en dipine yatıyo orda yem falanda yemiyo anca elimle masaya vurunca hareket ediyo.
resimler telefonla çektim biraz bulanık ama bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin.:melek
bakın arkadaşlar üst tarafında felan
33b08t2.jpg

bide akvaryumda ısıtıcı yok ondan olabilirmi acaba.

edit:balığım 19 mayıs itibari ile aramızdan ayrılmış bulunuyor:(

ewet olabilir ısıtıcı fln al,

yada bol bol güneş görsün..

aynı şeyler kaplumbağalarımda oluyordu.

bol bol güneşe çıkardım sorun yok ,:D

Gayet Sağlıklılar..

İnşallah İşe Yarar..

ewet olabilir ısıtıcı fln al,

yada bol bol güneş görsün..

aynı şeyler kaplumbağalarımda oluyordu.

bol bol güneşe çıkardım sorun yok ,:D

Gayet Sağlıklılar..

İnşallah İşe Yarar..

elimden geldiğince güneşe çıkarmaya çalışırım ölmez değilmi arkadaşlar bi balık aldım eğer ölürse çok üzülürüm:(:(:(:(

ölmez inşallah benim balıklar öldü ama ankaranın suyu bozulunca yoksa çok iyi bakıyordum :(

:(

nese inşallah işe yarar kardeşim...

ısıtıcı al ama sorun sadece ısıtıcı olmayabilir balıklar yalnız kalınca filan ya da yerlerine alışamayınca adepte olamıyolar yanına 2 tane daha japon al hı şunu unuttum akvaryum için bi ilaç kullanman lazım suyu temizlemek amaçlı

ısıtıcı al ama sorun sadece ısıtıcı olmayabilir balıklar yalnız kalınca filan ya da yerlerine alışamayınca adepte olamıyolar yanına 2 tane daha japon al hı şunu unuttum akvaryum için bi ilaç kullanman lazım suyu temizlemek amaçlı

yanına balık alcaktım ama hastalanmışsa hastalığını diğerlerinede bulaştırıp toptan hepsi ölmesin diye almadım:D
bide dediğin ilaç bu sanırsam bu ilacı kullanıyorum suyu temizlemesi için
2qc46zt.jpg

Morali bozuk sanki yaf

Aga sana bi balık tavsiye edim al yanına koy... Bi tane "beta" balıgı al .. cin gibidir .. Ölmez hastalanmaz .. :) Şaka sakın alma bunu yer walla :)

Saka bi yana akvaryum yeni demişsin .. sen o akvaryumdaki taşları kaynattın mı yoksa direk balıgı koydunmu içine ?

Morali bozuk sanki yaf

Aga sana bi balık tavsiye edim al yanına koy... Bi tane "beta" balıgı al .. cin gibidir .. Ölmez hastalanmaz .. :) Şaka sakın alma bunu yer walla :)

Saka bi yana akvaryum yeni demişsin .. sen o akvaryumdaki taşları kaynattın mı yoksa direk balıgı koydunmu içine ?

ya bırak yaa senin o beta balığı dediğin hiç kıpırdamıyo :durdurun:durdurun asla kıpırdamıyo öyle duruyo hiç sevmiom o balığı

ya bırak yaa senin o beta balığı dediğin hiç kıpırdamıyo :durdurun:durdurun asla kıpırdamıyo öyle duruyo hiç sevmiom o balığı

hacı ben üniversite bitene kadar hobi edinmiştim o balıkları ya .. Yanında asla birtanesine daha tahammül edemiyo. Hep dövüştürürdük.. Dedigin de dogru hep kıpırdamadan durur yani çok gizemlidir :) ama yanına bi tane eküri koy havalara uçuo :d

Ya walla yakın olsaydın sana balık verirdim he. yaklask 3 ay önce dogmus en az 20 tane balık var bende .. nasl bakıcam bilemiyormm. Büyükleri zaten basıma belaa :(

Morali bozuk sanki yaf

taş falan kaynatmadım taşları akvaryumcu bedava verdi:durdurun
taşları yıkadım sonra 2 gün dinlenmiş suyun içine attım.

bunLar genelde su ile alakalı şeLer...benımde tek balığım wardı yaklaşık 3 sene kadar yaşadı geçenlerde aramızdan ayrıldı :(

ama sana tavsiyem dinlenmiş yani en az 1 gün boyunca bekletilmiş su kullan akvaryum için...biLmiyorum benım dediğim gibimi yapıyorsun ama yapmıyorsan balığın sorunu kesinlikle bu...bu arada japon balıkları yalnızken daha rahat olurlar...çiftleşme özellikleri akvaryumda oLmadı için =)

japon baLığı için ısıtıcıyada gerek yoktur özellikle bahar ve yaz aylarında...

hadi kolay geLe...=)​

hacı ben üniversite bitene kadar hobi edinmiştim o balıkları ya .. Yanında asla birtanesine daha tahammül edemiyo. Hep dövüştürürdük.. Dedigin de dogru hep kıpırdamadan durur yani çok gizemlidir :) ama yanına bi tane eküri koy havalara uçuo :d

Ya walla yakın olsaydın sana balık verirdim he. yaklask 3 ay önce dogmus en az 20 tane balık var bende .. nasl bakıcam bilemiyormm. Büyükleri zaten basıma belaa :(

petshoplara sat belki alırlar :D

arkadaşlar hepiniz çok sağolun
oLdness_07 arkadaşım öncelikle başın sağolsun=))
benim balıkta galiba öldü hiç bir tepki vermiyo ne yemek yiyiyo ne de bişi yapıyo.
suyunu bana akvaryumcu 2 gün beklet sonra koy içine demişti bende öyle yaptım ama bi daha hiç suyunu değiştirmedim akvaryumda motor var diye:saskin
balığı akvaryumdan alıyorum bi daha atıorum hiç yüzmüyo suyun dibine yapışıyo:saskin
öldü galiba çok az nefes alıyo suyun yüzüne çıktığı zaman alıp bahçeye gömücem:(
zoece arkadaşım sende çok sağol senin düşünmen yeter bu arada cidden 20 balığa nasıl bakıcan ben daha bi taneye bile bakamadım öldü:(:(:(:(:(:(:(
bi de arkadaşlar ben daha acemiyim benim yetiştirebileceğim görüntü bakımından güzel bi balık var mı onu alıyım bari ama benim bakabileceğim.yardımlarınız için çok teşekkürler..

edit: bide arkadaşlar bu balıklar aynı akvaryum içinde yaşar mı?
Kılıç Kuyruk-Çöp Balığı-Vatoz-Limon kabuğu melek balığı
aynı akvaryum içinde birbirlerine zarar vermeden yaşarmı bunlar arkadaşlar:saskin

arkadaşlar hepiniz çok sağolun
oLdness_07 arkadaşım öncelikle başın sağolsun=))
benim balıkta galiba öldü hiç bir tepki vermiyo ne yemek yiyiyo ne de bişi yapıyo.
suyunu bana akvaryumcu 2 gün beklet sonra koy içine demişti bende öyle yaptım ama bi daha hiç suyunu değiştirmedim akvaryumda motor var diye:saskin
balığı akvaryumdan alıyorum bi daha atıorum hiç yüzmüyo suyun dibine yapışıyo:saskin
öldü galiba çok az nefes alıyo suyun yüzüne çıktığı zaman alıp bahçeye gömücem:(
zoece arkadaşım sende çok sağol senin düşünmen yeter bu arada cidden 20 balığa nasıl bakıcan ben daha bi taneye bile bakamadım öldü:(:(:(:(:(:(:(
bi de arkadaşlar ben daha acemiyim benim yetiştirebileceğim görüntü bakımından güzel bi balık var mı onu alıyım bari ama benim bakabileceğim.yardımlarınız için çok teşekkürler..

edit: bide arkadaşlar bu balıklar aynı akvaryum içinde yaşar mı?
Kılıç Kuyruk-Çöp Balığı-Vatoz-Limon kabuğu melek balığı
aynı akvaryum içinde birbirlerine zarar vermeden yaşarmı bunlar arkadaşlar:saskin

dierlerini bilmem ama çöp balıklarını japonların yanına filan koyma kuyruklarını yiyolar onların :saskin:saskin

Japon balıkları soğuk suyu sewer!!!

Belki de İntihar Etmiştir. Karizmana Dayananmıştır:D:D Son Olarak Japonya da Göm Ve Bizim İmam Mahmutla Bi Taziye Çadırı Kurun Japonyada:D:D

Geri