JAVAM Bozuk !!!...

Metallica_17

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar JAVA Chat olan bir siteye giriyorum fakat Chat sitesi açılmıyor... Mozilla Firefox'un en güncel versiyonunu kuruyorum ... JAVA2 Yüklü sitesinden indirdim kurdum.. Mozilla eklentiyi kur diyor kurmaya çalışıyorum eklenti kurulamadı diyor... Dolayısıyla yararlanamıyorum ?

Ne Yapmalıyım ?

1- JAVA yı sildim baştan kurdum ama olmadı ?

Firefox da URL cubugundan

about:plugins p harfini küçük yap

yazdiginda Java aktif olarak görüküyor mu?

Tahminen görükmüyor olabilir. Bunun anlami Pluginsler etkin degil. Bu durumda HOME dizinindeki mozilla altindaki PLUGINS dizinine link verebilirsin. Sorunsuzca calismasi lazim.

hacı saa söyle yardımcı olayım java kaldırsan bıle expo tanımamıs olabılır e nasıl yaprım dıyorsan

açlar internet seceneklerı de gelişmişi tıkla ve geri yükle ve sıfırla de uygula tamam olmasa syteme java kurudgun dosyayı sytem32 ıcıne at:p

@ cixmekan @

Home dizini felan demişin o kısmı anlıyamadım... Bu arada ekran görüntüsü...

JAVA etkin görünüyor

11uktgi.jpg

hacı saa söyle yardımcı olayım java kaldırsan bıle expo tanımamıs olabılır e nasıl yaprım dıyorsan

açlar internet seceneklerı de gelişmişi tıkla ve geri yükle ve sıfırla de uygula tamam olmasa syteme java kurudgun dosyayı sytem32 ıcıne at:p

... Ben Mozilla Kullanıyorum...

Etkin zaten ESMER_BOY... Saol...

@ Cixmekan @

Resmi sitesinde 10 mb diyor 500 KB lık bişi indiriyor.. ?... Bende başka bir yerden buldum JAVA 6 Update 13 versiyonunu.. ok ? denicem şimdi

Olay çözülmüştür.... 10Mb lık dosyayı indirip kuruyoruz problem halloluyor... saol @CixMekan@

Geri