JetBloker(fixed vers) müthiş

ahmetlike

Banned
Reaction score
0
Msn Yok etmek için biçilmiş bir kaftan ben bölyesini hiç görmedim....Evet böyle söylüyorum çünkü bu program açık kaldıkça o msn adresnini bir daha msnye girme şansı bütün şahsen kendi üzerimde denedim bilinin hiç bir teknik işlemior bilginize.. O yüzden arkadaşına şaka yaparken işin b..nu çıkarmayın neyse uzatmadan link aşağıdadır.. :D

http://rapidshare.com/files/79977572/JetBloker_fixed_vers_.rar.html

Diğer bilinene dandik msn dondurma programlardından bin kat iyi olduğu kesin :D

nedenini yazarsan sevinirim arkadaşım nasıl işe yaramior ben çok denedim çok işe yariorduda :D

arkadaslar programın tam işlevı msn bloke etmek yanı arkadasınızın ısmını yazarsınız ve ve program acık kaldıgı surece arkadasınız msn ye gıremez hata verır.............klasık msn engelleyıcı yanı ve program calısmaktadır............tabı bı ısınıze yararsa bu :goz:

merak etme öyle bir yararki bu programın alt yapısı geliştirlior..Bu program birçok testten geçti merak etmeyin :D

Program çalışana kadar derken bizim aktif bıraktıgımız süreye kadar mı öyleyse bence fazla işe yaramaz yinede sağ ol

işe yaramıyor bizzat denedim yinede teşekkürler

programı kurdum ve birini bloke etmek için çalıştırdım beklemekten baska bir şey yapmıyorum yani anlıyacagınız çalışmıyor

Bu işe yaramıyor dienler ne düşünüyorlar acaba :D Bakın arakadaşınız msn den çıktığı anda o programda sizde açık olduğu sürece o kişi msn sine kolay kolay giremez :)

Geri