Allah rahmet eylesin. kendini ciletlicek noktaya geldiysen olan olmus zaten hepsini gectin bi tek cilet izine mi takıldın?
bu arada cumle ciletci kardeslerime;
bi yerden soğutucu satın alın/bulun. [kafayı bulmak icin degil tedavi icin kullanıcaz bunu, kendinizi tutun o yuzden]
cilet izi olan yere sogutucuyu guzelce sıkın. [tabi o bolge kolunuz gogsunuz bacagınız vs tuylu biyerse once orayı "ağdayla" --permatikle falan degil ağdayla-- iyice temizleyin]
sogutucuyu sıktıktan sonra bolgeyi hissetmeyene kadar kadar bekleyin. [zaten bi kac saniye sonra hissetmiceksiniz]
simdi onceden aldıgınız "ince" zımparaların en incesinden baslayın tam jilet izinin ustunu zımparalamaya.
-------------------------------------------------------------
burada dikkat edilecek nokta zımpara kalın olmıcak cok ta ince olmıcak ve tam jilet izi kabarıklıgını zımparalıcaksınız. sonra yara iyilesip kuruyunca orası cok daha belirsiz surtunme izi seklinde kalıcak. "düstüm" demek "ben psikopatım kendimi ciletledim,ciletciyim ben" demekten daha iyidir sanırım. kolay gele.
[sogutucu: sakatlanmalarda futbolculara ani mudahale olarak bir spreyin sıkıldıgını gorursunuz. sogutucu iste o. bunu yasal yolardan elde edemeyebilirsiniz. kullanırken de sakın solumaya kalkmayın, yansın ulan bu dunya diye daha fazla cilet atabilirsiniz soludugunuzda]
yontem estetik cerahinin benzer bir duruma cok salakca bir cozum getirme onerisi uzerine asil Türk pratik zekası ürünüdür ve denenmistir. [zımparalama islemi bitiminde kolonyayla dezenfeksiyon islemi unutulmaya]