Jilet izi geçermi?

RingAteşi

KicKBoks
Reaction score
0
Ben büyük bi hata yaptım 2gün önce birz alkolu fazla kaçırdım ve jiletle kalbime sevdiğimin başharfini yazdım...Yeni olduğu için bi tedavisi varmı bitkisel filan.Bi arkadaş saf zeytin yağı iyi gelir diyordu ama sizlerin bildikleri bişeyler varmı?

o iz geçermi bilmem ama o kızın sevgisi kalbinden geçermi bilemem:saskin

iz kalır doktora git estetik doktoruna birde bi ilaç var oda cok pahalıymıs reklamlarda gördüydüm ameliyat izi falan hep geciriyomus

Sen ne yaptın müdür ya? Ne kazıması ne kalbi kendinize gelin dostlar

Kardesim, naaptin sen yaa. Cok enterasan bir dert,. Insallah diledigin gibi olur'da gecer izi.

Allah rahmet eylesin. kendini ciletlicek noktaya geldiysen olan olmus zaten hepsini gectin bi tek cilet izine mi takıldın?

bu arada cumle ciletci kardeslerime;

bi yerden soğutucu satın alın/bulun. [kafayı bulmak icin degil tedavi icin kullanıcaz bunu, kendinizi tutun o yuzden]

cilet izi olan yere sogutucuyu guzelce sıkın. [tabi o bolge kolunuz gogsunuz bacagınız vs tuylu biyerse once orayı "ağdayla" --permatikle falan degil ağdayla-- iyice temizleyin]

sogutucuyu sıktıktan sonra bolgeyi hissetmeyene kadar kadar bekleyin. [zaten bi kac saniye sonra hissetmiceksiniz]

simdi onceden aldıgınız "ince" zımparaların en incesinden baslayın tam jilet izinin ustunu zımparalamaya.
-------------------------------------------------------------

burada dikkat edilecek nokta zımpara kalın olmıcak cok ta ince olmıcak ve tam jilet izi kabarıklıgını zımparalıcaksınız. sonra yara iyilesip kuruyunca orası cok daha belirsiz surtunme izi seklinde kalıcak. "düstüm" demek "ben psikopatım kendimi ciletledim,ciletciyim ben" demekten daha iyidir sanırım. kolay gele.

[sogutucu: sakatlanmalarda futbolculara ani mudahale olarak bir spreyin sıkıldıgını gorursunuz. sogutucu iste o. bunu yasal yolardan elde edemeyebilirsiniz. kullanırken de sakın solumaya kalkmayın, yansın ulan bu dunya diye daha fazla cilet atabilirsiniz soludugunuzda]

yontem estetik cerahinin benzer bir duruma cok salakca bir cozum getirme onerisi uzerine asil Türk pratik zekası ürünüdür ve denenmistir. [zımparalama islemi bitiminde kolonyayla dezenfeksiyon islemi unutulmaya]

Aldığım kulakdan dolma bilgilere göre ilginç yöntemler var...
Zeytinyağı tedavisi,Elma kabuğu iyi geliyormuş,Birde yazın güneşde yandığı zamn deri yenilenince geçebiliormuş...
Benmki ztn yüzeysel derin deil allahtan:(

ben de tras olurken yuzumu baya bı derin cizmiştim...Sakal cıktıgı ıcın kısa bır surede yok oldu.Ama sen gogsune yapmıssın gecıcenı pek sanmıyorum.Facayı dusun gecmeyen bı jılet ızı...

en yakın zamanda o jılet ızını gecırmeye bak.
ayrıca kulak dolma bılgılerle degılde doktor yardımıyla o ızı gecırmeye calısırsan daha saglam bır fayda elde etmıs olursun.
eger gecıremezsen bırde askerlıgını yapmadıysan vay halıne amiyane tabirle ayvayı zorla yedırtırler.
gecmıs olsun ınsallah ızını gecırırsın.

Beyler istanbul civarında iseniz dövmeciyim her türlü yarayı yazıyı façayı kapatırım ortak olarak çalıştığım stdyolar var referans olarak arayıp sorabilirsinz spacemnden yaptıklarıma bakabilirsiniz!!!!

Arkadaşım kantaron otunun yara izlerini geçirmede kullanıldığını duymuştum bi araştır istersen..

geçmez dostum o. öle kalır orada.. lazer tedavisi yapılacak o bölge.. umarım askere gitmıssındır... eger gitmediysen... askerde facalılara ne yaptıklarını iyi bilirim... onlar yine kollarına yamıslar sen gögusune yapmıssın.. askerde bile buyuk suctur... umarım yapmıssındır canı yakabılırler.. bi lazer tedavısı işini buyuk ölcude görur..ilaca falanda gerek yok yanı... orası acılacaktır daha jilet kesıgınde dıstan yanama yapar et içine kadar kesılmiştir cünki..kesilen yer genişleyecek buyuk ihtmal..

of of bende kolumu kestım bıcakla halada aynı ama seon pısmalık fayda vermıyo pahalı bı llazer amelıyatıyla duzelıyormus

Yüzeyselse(hafif gezidirerek çizilmişse) zamanla geçer =)) ama bastırılarak deri altına kadar girdiyse kalıcaktır.

iz tazeyken bir krem var ondan kullan.. bende var şuan biraz pahalı ama onla geçiyor.istersen isim veririm pm den.

Geri