Justin Tv neden açılmıyor

tkz585

New member
Reaction score
0
Dns ayarlarını değiştiriyorum.

Explorer , Opera , Mozilla gibi tarayıcılarda baktım sayfa geliyor ama yayın başlamıyor.

Bilgisayarımda eksik olan bir program mı var (youtube açılıyor)
yanlış dns ayarımı yapıyorum bir türlü çözemedim yardımınızı bekliyorum.

tam emin değilim ama geçen hafta yurt dışında justin tv ' nin korsan yayınlarına karşı yasal baskıyı artırıcı girişimlerde bulundular. hatta bu konuda büyük bir protesto gösterisi de yapıldı. problem bununla alakalı bence. bilgisayarında bir sorun yok.

Yine Justin Tv sayfası geliyor chat kısmında konuşmalar akıyor ama görüntü yok.

Chat yapanlara soruyorum onlar izleyebiliyor ama ben izleyemiyorum.

Dns ayarlarını değiştiriyorum yine izleyemiyorum

kardeş valla ben dün gece gs maçını justinden izledm hiç de sorun yaşamadım....özel bi ayar da yapmış deilim...

antisansürüde denedim sonuç aynı açılmıyor.

walla bende sorun yoq eger belki dns den se

DNS:4.2.2.2
:4.2.2.3 süper hızlı 2048 gıbı calısıyo 1024 baglantılar

yoğunluktan olsa gerek ya da dns ayarlarından da yapılandırma isteyebilir

arkadaşlar bu dns ayarlarını yaptıktan sonra justin tv'ye girmiyor.4.2.2.2-4.2.2.3

ArkadaşLar Şu Var DnsLeri Değiştirdiğinizde Şu ŞekiLde...

4-2-2-1 ---------------- 4-2-2-2

Makinaya Res Atın Sonra Tekrar Deneyin...

Ayrıca Şu Da Var 4-2-2-1 Ve 4-2-2-2 DnsLerinde HackHeLL'e Giriş YapıLamıyor HackHeLL'e Oto DnsLe Giriş Yapın...

benimde açılmıyo arkadaş gibi benim durumumda olay daha vahim hatta.laptopu takıyorum adsl ahttıma onda açıyo kendi bilgisayarımda açmıyo :) şimdi bazı arkadaşlar dns ayarı diycek ama değil.ne yaptıysam olmadı.açılmıyo millet chat yapıyo ama açılmıyo bende anlamadım neden acaba.bi kota falan mı kondu hani limitli olarak bakıyoz

arkadaslar bence guncellestirmeleri kontrol edin bendede acmıodu ama sonra bi kac guncelleme yaptım acıo ayrıca Dns ayarlarını 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 olarak yapın

Dns Ayarlarınıda 4-2-2-2 Ve 4-2-2-1 Yaptım Güncelleştirmede Yaptım Ne Yaptıysam Olmuyo Sorun Nedir çözemedim Millet Maç Izliyo Ben Sadece Chat Kısmını Okuyabiliyorum.sorun Nerde Acaba Bilen Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum

yaaa arkdşlar aynı sorun bendede var we okuldakii bazı arkadşlardada ...chatlar yazlınlar okunuyor,site açılıyor ama görüntü yokk dns güncelleme ne warsa yaptım...sonuç aynı:(:(:(

bende de aynı sorun var ve çözebilen yok bunu mantıklı bi açıklamada yok...ben anlayamadım

Geri