Köşk'te 'telekulak' zirvesi

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
16112009125414.jpg

Gül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in ardından Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'i Çankaya Köşkü'nde kabul etti....

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adalet Bakanı Sadullah Ergin'in ardından Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker'i Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Gündemde "telekulak" tartışması vardı. Görüşme sonrası açıklama yapan Gerçeker, "Yasal olarak yapılan dinleme hukuka uygun değilse yasal mevzuatın değiştirilmesi gerekir" dedi.

Cumhurbaşkanı Gül'ün ilk konuğu Adalet Bakanı Ergin oldu. Ergin, Çankaya Köşkü'ndeki kabulün ardından Adalet Bakanlığı'na gelişinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Görüşmede süreçle ilgili her hangi bir karar alınıp alınmadığının" sorulması üzerine Ergin, görüşmenin içeriğine ilişkin bir şey söylemesinin mümkün olmadığını belirterek, "Son gelişmeler nedir ne değildir, süreçle ilgili sayın Cumhurbaşkanı'na bilgi arz ettim" dedi.

"Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun YARSAV 2. Olağan Genel Kurulu'nda yönetim kurulu listesine girememesinin" sorulması üzerine Ergin, "Derneğin kendi iç işidir. Bu konuda ben yorum yapmam. Demokratik sonuca saygı duymak lazım" diye konuştu...

Devami...

Geri