Köpeğin Sahibinden 10 Ricası

Sercinho7

Dark Side of Creation
Reaction score
0
1-Benim hayatım 10-15 yıl sürer. Senden ayrılığım bana acı verir. Beni almadan önce bunu düşün.

2- Bana, senin benden istediklerini anlayacağım bir süre ver.

3- Benim içimde sevgi duygusu uyandır ben bununla yaşarım.

4- Bana hiç bir zaman uzun süreli darılma ve cezalandırmak için bir yere kapatma.
Senin hayatında iş, eğlence ve arkadaşların var. Benim hayatımda ise sadece sen varsın.

5- Arada sırada benimle konuş. Sözlerini anlamasam bile bana yönelttiğin sesini anlarım.

6- Bana daima nasıl davranılması gerektiğini bil. Ben hiç bir zaman unutmam.

7- Beni dövmeden önce aslında dişlerimle kemiklerini un ufak edebileceğimi, ancak asla böyle bir yola başvurmayacağımı düşün.

8- Beni "isteksiz, tembel ve inatçı" diye azarlamadan önce düşün: Belki yediğim yemek dokunmuştur, belki güneşin altında uzun zaman kalmışımdır veya halim kalmamıştır.

9- Yaşlandığımda benimle ilgilen, bir gün sen de yaşlanacaksın.

10- Her zor anımda yanımda ol, "benim içim kaldırmaz" veya "ben görmeden olsun" deme, çünkü benim için her şey seninle birlikte daha kolay.​

çok güzel bi anlatım =) zamanında bi köpeğim olmuştu ama maalesef hastalanıp öldü ve çok üzülmüştüm.onun son hallerini filan hatırlıyorumda acı çekmeden ölmesi için veterinere yollarken zorla başını çevirip bana bakışını,gözünden yaş gelişini filan...gerçekten onlarda çok üzülüyo bi şekilde senden ayrılırken...

çok güzel bi anlatım =) zamanında bi köpeğim olmuştu ama maalesef hastalanıp öldü ve çok üzülmüştüm.onun son hallerini filan hatırlıyorumda acı çekmeden ölmesi için veterinere yollarken zorla başını çevirip bana bakışını,gözünden yaş gelişini filan...gerçekten onlarda çok üzülüyo bi şekilde senden ayrılırken...

anlıyorlar tabii :hhuzgun

ben küçükken[5-6yaşları] annanemlerin kangal köpeği vardı..Beni annanemlerden bizim eve kadar götürüp geri dönerdi..boyum kadardı o zamanlar..yaşlıydı...bi süre sonra ortadan kayboldu..sanırım ölceğini anlayıp aramızdan ayrıldı..çok kötü bi durum :hhuzgun

yaw walla gözlerim doldu cok kötü yaa eline emeğine sağlık

anlıyorlar tabii :hhuzgun

ben küçükken[5-6yaşları] annanemlerin kangal köpeği vardı..Beni annanemlerden bizim eve kadar götürüp geri dönerdi..boyum kadardı o zamanlar..yaşlıydı...bi süre sonra ortadan kayboldu..sanırım ölceğini anlayıp aramızdan ayrıldı..çok kötü bi durum :hhuzgun

bnde cok köpek besledim üstad ii köpek ölsünü göstermez derler genellikle bizimde vardı gtti gelmedi ...yaslanınca böle oluyo malesef...

ya cıdden gozlerım doldu :saskin
kopek bunu gercekten benım suratıma bakıp soylese sabaha kadar aglardım yada nıkah kıyardım ıkımıze..

walla elimden gelse 1000000000000000000 tane teşekkür edecektim!..

Köpek alasım geldi!?!?!?!?!?

tesekkür ederim artık köpeğime daha anlayışlı davranacağım

yemin olsun gözlerim doldu 2 tane var bende kzdığım zamanlar oldu ama asla vurmadım...

çok güzel paylaşım ben köpek almak istiyom ve bunların hepsini düşündüm ama hala köpek alamıyoruz !!!!!!!!
rotweiiller almayı düşünüyom tanıdğı olan varsa irtibat kurmak istiyom!

hakkatten çok güzel olmuş gerçekten duygulandım neticede onlarda can taşıyor.

Emeğine sağlk güzeldi

Geri