Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa köpek alıcam istediğim bekçilik,çeviklik,koruma ve sıcağa&soğua dayanıklılık ve bahçemde beslicem hangi cinsi önerirsiniz.
Arkadasım Sana Rott Weiler'ı Tavsiye Edebilirim Benım 3 Aylık bı Rott'um Var cok Memnunum Aradıgın Tum Ozellık Var Onda Ama Yınede Bır Arastır Derım Yavru Almak Kolay Bırsey Deıl bebek Gıbı Onlarda Cogu Insan Dusunmeden Kopek Alıyor Ve Onca Kopek Sokaklara Atılıyor Bunun ıcın Iıı Bır Arastırma Yapmadan Alma Derim
Rott Weiler bence cok uygun ve inanilmaz akilli bir kopek cevremden hep olumlu elestiriler aldim insanlar bu kopege asik oluyo nerdeyse , ama buyuk bir bahcen varsa sivas kangalida oneririm tam istedigin ozellikleri barindiriyo bunyesinde benim favorimdir inanilmaz bir hayvan sivasta tanidigim bir arkadasim vardi istersen daha cok bilgi alabilirim fiyati ozellikleri ne kadar yer falan filan...
bu kopeklerin ikiside çok güçlüdür Bullterrier Pitbull a benzer ama daha güçlü ve çok saygılıdır sahibine karşı hiç bi sozunden cıkmaz kuzenımde var ordan bılıorm her hafta gorurum
Dogo da domuz avında kullanılır cok gucludur yakısıklıdır ikisinede bakmanı yavsiye ederim
soğuga sıcağa dayanıklılık yukarda yazılan cinslerin arasında sadece kangal ve k9 larda bulabilirsin..rottlar genelde yaşını alınca üst solunum yollarından enfeksiyon kaparlar buda sıcaklarda işlerini zorlaştırır eğer bahçen genişse ve ben köpeğimi bırakıp giderim dersen kangal k9lar zamanla duygusallaşıp sahibini heryerde her an isterler psikolojik sorunlar yaşar etrafa rahatsızlık verirler..tercih senin ama köpek deyip sakın geçme saygı bekliyosan saygı göstereceksin eğer bakamayacaksan sakın alma günahına girme..çünkü bu iş çok büyükkkkk fedakarlıktır..2 tane var american boxer ve alfa k9 herşeyimin sahipleri...
bahçeli ev bekçi görevi + sevimli ve çocuklara karşı sabırlı efendi dürüst KANGAL diyrum başka bişe demiyorum ayrıca sana tavsiyem ne rot ne buldog(zaten bişeye yaramaz bu) ayrıca alman kurdunuda tavsiye ederim ama kangala gelemez ...istersen köpekler ile ilgili konularda yardımcı olabilirim
:victory arkadaş bence sibirya kurdunu öneririm .. şu an benim var ve çok güzel bir köpek .. soğuğada dayanıklı , sıcağada dayanıklı .. bence tam beslenecek ve iyi bir bekçi köpek olabilir ... :victory
Sadece görüntüsü için köpek alıcaksanız hiç almayın..Sibirya kurtları 38 ve üstü dereceden sonra kalp kirizi geçirme riski %91,28 olur...Alıcaksan alman çoban köpeği(kurdu),rottweiler,kangal,labrador retriever al..Ama kesinlikle Açk en iyisi...
rotweiller gibi köpekler iyi eğitim isteyen cinslerdir. çok fazla zaman ayırıp eğitmen gerek. bence köpek seçerken ilk önce kendini değerlendirmelisin 15 yıl bir hayvana bakabilecekmisin tatillerde onu nereye bırakacaksın yada işin dolayısıyla gezen birimisin bunları bir düşün derim. kolay gelsin
köpek üretiyorum alman kurt rot danua üretiyorum ama alman kurt bir numara akıllı ve sadık rot tehlikeli olabilir danua bekçi ama dev doymaz boxer larda iyi ama safkanını bulmak zor bende yok köpek bakmak mükemmel bir duygudur gerçek ve tek dost tur karşılıksız sever tapar adete sahibine
1.rotweiller ( bende rot sahıbıyım duzgun egıtırsen tank gıbı kopek )
2.dogo arjantino
3.sivas kangallee kangalın papucu hıc bır zaman dama atılamaz acık alanda bakacaksan kangal besle 4 5 aylık olana kadar ewde besle ondan sonra calamazlar ama dogo we rotweıller 4 5 aylıkken dısarıya koysan bıle anında calarlar en az 8 aylık olana kadar yanında bakman gerekıyor
Kardesım Rotfaydır Al Sana Tavsıyem Bende Var 65 Klo 4 Yasında Bana Slm Verseler Saldırıyor 6 Tane Vukatı Var Kımseyı Yaklastırmıyo Cok Sevecen Tavsıyem Yada Golden