Küresel Isınmaya Susuzluğa Kesin Çözüm!Kendi İdrarımızı içelim Hadi! HH Araştırma!!!

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
Hackhell Üyeleri Artık Çok Şanslısınız!!

Ewet arkadaşlar küresel ısınma mısınma geride kaldı şimdiden yöneticileri uyarayım sitede bu konudan sonra
fazla üyeden patlama yaşanabilir:durdurun

Şimdi küresel ısınmayla savaşmak için yine küresel ısınmanın sebebi olan kendimizden faydalanacağız!!

Nasıl mı şöyle insan vücüdundan dışarı atılan bir sıvı vardır :D bu bütün insanlarda meydana gelen bi olaydır Laikte de
Dincide de Atatürkçüde de Fetullahta da müslümanda,hristiyanda,kadınlarda,erkeklerde yani cins ırk ayrımı olmadan
tüm insanlarda dışarı atılan bir sıvı vardır!!

buna İdrar diyoruz bilmeyen arkadaşlarımız bana pm den ulaşabilirler:durdurun

Şimdi diyeceksiniz ki Bu ne saçmalıyor şekil üzerinde anlatayım!!

2dllqb9.jpg

Öncelikle mantığı işleyelim!!

6o0mdg.jpg

2n7i9nr.jpg

Gördüğünüz gibi İdrarımızdan suyu nasıl elde edeceğimizi öğrendik şimdi Hadi İdrarımızı içelim!!!:durdurun

Nasıl su elde edeceğimizi anladığımıza göre hemen işe koyuluyoruz küresel ısınmaya inat belediyeye inat
kendi suyumuzu kendimiz elde edeceğiz!!!

Hadi hemen tuvalete artık dünya tutarlılık zamanı geri dönüşümde son nokta Hackhell Labaratuarı son hızla çalışmalarına devam
etmektedir!!

Bu yöntem başka biyerde yok sadece hackhell üyeleri faydalanabilecekler!!

Burdan Dark abiye sesleniyorum bu saatten sonra üyelik ücretli olsun :durdurun

Ben bizzat denedim suyu da elde ettim ama o suyu ben içemedim arkadaşa normal su diye içirdim oda içti ve hala
arkadaşım o suyun benim
idrarımdaki su olduğunu bilmiyor!!!Aman duymasın!:durdurun

Çok eğlenceli bişey herkes denesin!!

Beleş SU GEL GEL İŞTE HACKHELL FARKI!!!

K|>h!n__Çocuk!!

Hackhell

Bir sonraki faydalı konuda tekrar görüşmek üzre!!​

Not:
İdrardan su elde etme buluşu National Geopraphic kanalına aittir...
Anlatım Tamamiyle bana aittir....

Artık beleş suya bi teşekkür edersinizi dimi?:D

DÜNYADAKİ BÜTÜN KAŞARLAR ERİYECEKSE KÜRESEL ISINMAYA E-V-E-T!!!! :durdurun:durdurun:durdurun

toplumsal mesajımı verdikten snra :hhmanD

benm suyum var yeterince, suya ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilrim idrarımla :p

Merak etme zaten içtiğimiz sular lağımla karıştırılıyo yeterince bu işlemi yapmaya gerek yok bence:)

valla izmirliler icin o kadar arsenikten sonra koymaz idrar filan :p

Seni Günün Saçmalığı Ilan Ettim.sen Başlı Başına Günün Boş Adamısın.oturdun Bu Kadar Uğraştın Bunu Yazmak Için Değil Mi? Ne Icar Yapmışsın .dünyanın Geleceğini Kurtardın.insanlık Sana Borçlu.
Boş Adam Boş Işlerle Uğraşır.bide Yazsana Akşam Namazı Kaç Rekat.böyle şekilli Ve Açıklamalı.yazabilecekmisin ????? Bence Hayır

Gercekleri Bukadar Net Göstermene gerek yoktu hehe D:

Seni Günün Saçmalığı Ilan Ettim.sen Başlı Başına Günün Boş Adamısın.oturdun Bu Kadar Uğraştın Bunu Yazmak Için Değil Mi? Ne Icar Yapmışsın .dünyanın Geleceğini Kurtardın.insanlık Sana Borçlu.
Boş Adam Boş Işlerle Uğraşır.bide Yazsana Akşam Namazı Kaç Rekat.böyle şekilli Ve Açıklamalı.yazabilecekmisin ????? Bence Hayır

Arkadaşım neden bu kadar sinirlendiğini anlamadım yani sonuçta Geyik\Mizah bölümü burası yani saçma olduğunu bende biliyorum ama bu kadar kızma ya konuyu dağıtmayalım bi sorunun varsa PM den bana ulaş konuşalım Ok??

hiç bir zaman tam saf su elde edemeyiz. ayrıca saf su elde etserk bile saf su vücuda ok zararlıdır

Geri