Kürt olmak=banlanmak mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratbeyim

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Kürt olmak konulu yazıyı banlayan moderatör arkadaşımıza gönderdiğim yazıyı ve bu yazı hakkındaki fikirlerimi sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Sevgili yönetici kardeşim,

Yukarıda ismi geçen yazı hakkındaki görüşlerimi konuyu kapattığın için sana yazmak istedim.

Kürt olmak adlı yazıyı baştan sona kadar okudum. Yazının hiçbir yerinde pkk'yı destekleyici bir ifade göremedim. Aksine apo ve yandaşları hakkında bebek katilleri diye bahsediyordu.

Yazıyı hazırlayan ya da foruma taşıyan arkadaşın pkk sempatizanı olduğunu düşünmüyorum. (En azından yazısından böyle bir sonuca ulaşmak mümkün değil.)

Yazının tamamını okumadan yazıya olumsuz tepki veren ve hatta hakaret eden arkadaşlar ortamın gerilmesine sebep olmuş gibi görünüyor.

Ben milliyetçi (Türk milliyetçisi) bir insanım. İsmi geçen yazıdan başta rahatsız olur gibi oldum ama tamamını okuyunca gerçekten saygı duydum.

Size naçizane tavsiyem: -yazıyı baştan sona kadar dikkatli okumadığınızı düşünüyorum- Bahsi geçen yazıyı tekrar okuyun ve bir daha düşünün.

Sapla samanı karıştırmayalım. Her kürt pkk'lı değildir. Onlar da bizim öz kardeşlerimiz. Kürt kelimesinden ve milletinden rahatsız değiliz. Bu vatanın helal toprağına göz dikmiş kim varsa gözü çıksın. Bu ülkenin ekmeğini yiyen ve vatanına nankörlük edenlerin ve bu vatanda tüyü bitmemiş yetimin 1 kuruşunu gasbedenin, haksız yere yiyenin boğazına düğümlensin yediği haram lokmalar.

Saygılarımla....

Sizzz Niye Bgün Kudurdunuz böLee herkezz geLiyor..

Her Kürt e pkk diyen Yokkk..Sırf Pkk yı destekLiyor..30 senedir giriyonuzz bir sonuc falan yoK diyorr Bu nedemekk peki.Yandaşı Oldugu anLaşıLmıyormu burdan sencee

TÜRK KÜRT LAZ ÇERKEZ KARDEŞ PKK KALLEŞTİR...BUNU HERKEZ BİLİYOR AMA BİLMEYENLERDE ÇOKKKK...

bu forumda kimse her kürt pkk lıdır demedi

ancak gelip burda bize pkk nın savunmasını yapmayın...

her kürt pkk lı değildir bu doğrudur. ama kürtlerin yüzde sekseninin de pkk sempatizanı olduğunu unutmayalım. bu rakamı nerden mi buldum. tanışdığım ve sonra ilişkimi kestiğim isimlerin yüzde sekseni pkk sempatizanıydı da o yüzden.

V. Manisa kudurma ifadesini aynen size iade ediyorum. Kuduran kişi etrafına saldırır. Benim yazımda en ufak bir saldırgan bir üslup yok.

Onun dışında:

Ordumuzun K. Irak'tan apar topar çekilmesine de mana veremedim. En azından o bölgede tam bir hakimiyet sağlanmadan dönülmemeliydi diye düşünüyorum. Genelkurmay Başkanımızın bir gün önceki açıklamaları ile bugün olanlar karşısında şaştım kaldım.

Sizce de gerçekten Amerikan'ın baskısıyla mı geri döndük?

V. Manisa kudurma ifadesini aynen size iade ediyorum. Kuduran kişi etrafına saldırır. Benim yazımda en ufak bir saldırgan bir üslup yok.

Onun dışında:

Ordumuzun K. Irak'tan apar topar çekilmesine de mana veremedim. En azından o bölgede tam bir hakimiyet sağlanmadan dönülmemeliydi diye düşünüyorum. Genelkurmay Başkanımızın bir gün önceki açıklamaları ile bugün olanlar karşısında şaştım kaldım.

Sizce de gerçekten Amerikan'ın baskısıyla mı geri döndük?

Konuyu Değiştirceksen Konuyu Açıp Lütfen miLLetin kafasını agırtMayaLım.:saskin

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=392222 ÇekiLme İle bilGi burda...Bunu tartıŞıLcak Yer Deil Burası

kendi görüşümdür bu tür konular birbirimizi kırmaktan başka bir işe yaramıycaktır...

konuyu kapatırken reac0r'ünde yazdığı gibi ".... provakasyon amaçlı bir konuyla aramıza katılmış olduğun için forumdan uzaklaştırıldın. Görüşlerini daha sakin, daha anlaşılabilir ve kırıcı olmayan boyutlarda anlatmaya çalışsaydın böyle bir sonuç olmazdı."

yoksa üye banlarken veya konu kapatırken üyelerin kürt,türk,çerkez,laz,azeri.. olup olmadığına göre karar vermiyoruz elbetteki..
sadece forum kurallarına aykırı/uygun olup olmadığıyla ilgileniyoruz..
iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri