- Reaction score
- 0
forumdaki yazılara bakıyorum
hep kapalı insanlara karşı dini yaşamaya çalışanlar için devamlı ahlak sınırlarını zorlayan bir tepki var
önceki konularda travma geçiren toplum die bir yazı var orda kapalı insanlara ALLAH hepsinin belasını versin diyebilecek akıldan yoksun insanlar var
şu mantığı anlamıyorum ;
vatandaşın kendisi her tarafını açar no problem sıkıntı yok çünkü medeniyet bunu gerektirir
ama gene aynı havayı soluyan başka vatandaş göstermek istemez vücudunu sadece eşine göstermek ister misal bacaklarını
ama olmaz bu örümcek kafalı;
ya asıl örümcek kafalı bu düşünceye sahip olanlardır
tecavüzlerin biri gidiyo biri geliyo insanlar sadece bellerini düşünür olmuş
fuhuş sıradan olmuş..
akşam hangi kar.yı götürücem acaba die düşünür olunmuş
evlilikler 2 ayda biter olmuş
sizin medeniyet dediğinizi biz 1000 yıl önce yaşadık kadın her zaman haketteği yerde idi
büyüklerimiz darulaceze denilen bir kuruma bırakılmıyordu (oda şanslı ise ) baş tacı ediliyordu , adaletli davranılıyordu kimsenin malına göz dikilmiyordu
adam öldürmek kesinlikle yoktu çünkü cehennem sebebidir ama şimdi haberleri okumaya çekiniyorum insanların kafasını parçalayanlar öldürenler yakanlar tecavüz edenler
en büyük demokrasi , en iyi adalet , en iyi medeniyet islam dinindedir..
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar
medeniyet dediğin göstermekse her yeri
desene hayvanlar bizden daha medeni.......
hep kapalı insanlara karşı dini yaşamaya çalışanlar için devamlı ahlak sınırlarını zorlayan bir tepki var
önceki konularda travma geçiren toplum die bir yazı var orda kapalı insanlara ALLAH hepsinin belasını versin diyebilecek akıldan yoksun insanlar var
şu mantığı anlamıyorum ;
vatandaşın kendisi her tarafını açar no problem sıkıntı yok çünkü medeniyet bunu gerektirir
ama gene aynı havayı soluyan başka vatandaş göstermek istemez vücudunu sadece eşine göstermek ister misal bacaklarını
ama olmaz bu örümcek kafalı;
ya asıl örümcek kafalı bu düşünceye sahip olanlardır
tecavüzlerin biri gidiyo biri geliyo insanlar sadece bellerini düşünür olmuş
fuhuş sıradan olmuş..
akşam hangi kar.yı götürücem acaba die düşünür olunmuş
evlilikler 2 ayda biter olmuş
sizin medeniyet dediğinizi biz 1000 yıl önce yaşadık kadın her zaman haketteği yerde idi
büyüklerimiz darulaceze denilen bir kuruma bırakılmıyordu (oda şanslı ise ) baş tacı ediliyordu , adaletli davranılıyordu kimsenin malına göz dikilmiyordu
adam öldürmek kesinlikle yoktu çünkü cehennem sebebidir ama şimdi haberleri okumaya çekiniyorum insanların kafasını parçalayanlar öldürenler yakanlar tecavüz edenler
en büyük demokrasi , en iyi adalet , en iyi medeniyet islam dinindedir..
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar
medeniyet dediğin göstermekse her yeri
desene hayvanlar bizden daha medeni.......