Kılıçdaroğlu'ndan şok bir iddia daha!!!

_KeMaLiST_

New member
Reaction score
0
"ABD'li bir firma GDO'lu ürünler konusunda Türkiye'de rüşvet dağıtıyor ama yargı üstüne gitmiyor"

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, ABD
Sermaye Piyasası Kurulu'nun GDO'lu ürünler konusunda Türkiye'de rüşvet dağıtıldığını tespit ettiğini ileri sürerek, buna rağmen savcılığın "takipsizlik" kararı verdiğini söyledi.

Savcılık, Tarım ve Köyişleri ile Dışişleri bakanlıklarının tutumunu eleştiren Kılıçdaroğlu, "Niçin AKP yargıyı
kuşatmak istiyor? Temelinde bu var" dedi.

Kılıçdaoğlu, düzenlediği basın toplantısında, ABD'de Sermaye Piyasası Kurulunun denetimine tabi olan Delta&Pine şirketinin Türkiye'de yüzde 100 sermayesi kendine ait olan "Türk Deltapine Limited Şirketi"ni kurduğunu, bu
şirketin GDO'lu pamuk tohumu ve pazarlaması işiyle uğraştığını belirtti. ABD'de yapılan denetimlerde, 2001-2006 yılları arasında Türkiye'deki şirketin Tarım ve
Köyişleri Bakanlığı memurlarına 43 bin dolar rüşvet dağıttığının saptandığını öne süren Kıçıdaroğlu, ABD Sermaye Piyasası Kurulu'nun para cezası verilmesi
istemiyle durumu Kolombiya Bölge Mahkemesi'ne aksettirdiğini kaydetti.

Kılıçdaroğlu, gerek ana şirket gerekse Türkiye'deki şirketin suçlamalara itiraz etmeksizin Mahkemenin verdiği 300 bin dolar cezayı ödemeye razı olduklarını ifade etti.

Olayın Türkiye'de bir gazeteye yansıması üzerine bir sivil toplum kuruluşu olan "Sağlık ve Gıda Güvenlisi Hareketi Derneği"nin suç duyurusunda bulunduğunu anlatan Kıçıldaroğlu, konuyu soruşturan Ankara Cumhuriyet
Başsavcılığının "kovuşturmaya yer olmadığı" kararı verdiğini bildirdi.

-"AKP'NİN BAKANLARI VE BÜROKRATLARI..."-

Soruşturma başlatılıp başlatılmadığı, savcılığın bilgi isteme gereği duyup duymadığını Tarım ve Köyişleri Bakanlığından sorduğunu belirten Kılıçdaroğlu, aldığı yanıtta, "Konu ile ilgili yapılan arşiv araştırmamızda,
Türk Deltapine unvanlı şirket hakkında yapılmış veya yapılmakta olan bir inceleme ve soruşturmaya rastlanılmamıştır" denildiğini ifade etti.

Konuyu Dışişleri Bakanlığına da sorduğunu, "Yargılama süreci hakkında Bakanlığımıza ve ABD'deki temsilciliklerimize herhangi bir bilgi ulaşmadığı
tespit edilmiştir" yanıtı verildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:
"Savcılığın kararına gerekli itiraz yapılmıştır. Gelinen aşama gerçekten de gerek Savcılık gerek Bakanlık açısından ve dolayısıyla Türkiye açısından son
derece dramatiktir. Türkiye'de rüşvet dağıtacaksınız, rüşvet dağıttığınız Amerika'da saptanacak. Rüşvet dağıtanlar, Türkiye'de rüşvet dağıttıklarını kabul
edip tüm cezaları itirazsız ödeyecekler, ancak Türkiye'de rüşvet dağıtıcılar ile rüşvet alanlar aklanacak... Bir üçüncü dünya ülkesinde bile bu tablo yaşanmaz...

Bu dramatik tabloyu bize yaşatanın AKP ve onun Bakanları ile 'leb demeden leblebiyi anlayan' bürokratları olduğunu unutmamamız gerekiyor."

-"ÖZEL ÇABA MI HARCANIYOR"-

Kemal Kılıçdaroğlu, gazetelerde yer alan haberlere göre, HSYK toplantısında bir üyenin Ankara adliyesine savcı ataması ile ilgili önerisi üzerine Bakanlık Müsteşarının toplantıyı terk ederek, karar alınmasını
engellediğini söyledi.

Hükümetin yeni atama yapmasını istemediğini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Mahkeme kararıyla rüşvet yediği kesinleşen bürokratların aklanmasını sağlamak için mi acaba bu mekanizmalar yapılıyor? Düzgün, yolsuzlukların üzerine giden bir yargının oluşmaması için mi özel çaba harcanıyor? Türkiye'de rüşvet dağıtacaksınız, ABD'de ortaya çıkacak, orada yargılanacaksınız, mahkum olacaksınız, Türkiye'deki savcılık diyecek ki 'bu bir gazete haberidir,
kovuşturmaya yer yoktur.' Acaba bu savcımız, Tarım Bakanlığına sordu mu, ABD'den bu bilgileri istedi mi, ortaya çıkan yargı kararını gördü mü?" sorularını
yöneltti.

Rüşvet alanların sorgulanması ve mahkum olmasını, rüşvetin kader olarak algılanmamasını istediklerini belirten Kılıçdaroğlu, "Niçin AKP yargıyı kuşatmak
istiyor? Temelinde bu tür olayları sürekli kılmak, sıradan kılmak yatıyor" görüşünü dile getirdi.

Büyükelçiliğin konuyu takip etmemesini de eleştiren Kılıçdaoğlu, "Dışişleri Bakanlığı kendi kabuğuna çekilip oturacak mı?" diye sordu.

Kılıçdağroğlu, rüşvetin ortaklarının ABD'de de mutlaka yargılanmasını, doğrunun ortaya çıkmasını istediklerini belirtti.

CHP'li Kılıçdaroğlu, ABD Sermaye Piyasası Kurulu ile Ankara Cumhuriyet Savcılığının karar örneklerini basın mensuplarına dağıttı.

KAYNAK:Kılıçdaroğlu'ndan GDO rüşveti iddiası

İnsanın dini imanı para olmaya görsün....Vatanı da satar, vatanın üstünde yaşayan insancıkları da satar, kendisini doğuranı bile satar.....

..:.. bunLar kan emici süLük aLayı ..:..

Rüşvet Yolsuzluk ve İstismar AKP nin karakterinde var
birde yalan söylemek 2002 tarihinde dokunulmazlıkları
kaldıracaklarını söylüyorlardı.Hani nerede Anayasa taslağıda hazır
gören duyan varmı?

******Aloooooo sesimi duyan varmı
Sanki deprem olmuş Sankisi fazla bir deprem
oldu artçılarıda devam ediyor işallah bu deprem
2011 de bitecek...

Domuz eti serbest olmuşken gdo nun lafımı olur...

(not:akp nin çıkardığı kanunla domuz artık kasaplık hayvan statüsü kazandı.)

Domuz eti serbest olmuşken gdo nun lafımı olur...

(not:akp nin çıkardığı kanunla domuz artık kasaplık hayvan statüsü kazandı.)

Bahsettiğin kanun AB kriterleri arasında yer aldığı için çıkarılıdı. Biz yemiyoruz ama yiyen olur gitsin yesin. Zaten kaç kasap uygulamaya geçti? Sadece uygulamak isteyenlerin önü açıldı. Dinimiz hoşgörü dinidir. Adamların dininde yasak değil ve sen ben buna karışamayız.
Domuz un kasaplarda satılması marketlerde içki satılmasından farklı bir şey değil. İkiside dinen haramdır. Ona sesin çıkmıyorda buna mı bozuluyorsun? Sırf Ak Parti yaptı ya o zaman bunu söylim diye yazmışsın anca.

Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iddaalarla tanıyoruz. Bu adamın siyasetten anladığı çamur at izi kalsın haksızsam da kimse salladığım için bişey demiyor nasıl olsa. Bu güne kadar kaç tane salladı da kaçı tuttu? Bu söylediğide iddaa dan ibaret henüz üzerinde bir karar verilmemiş. Ergenekonculardaki boru gibi delilleri görme ama kılıçdaroğlu patlatsın hay ağzına Akp.

Nasıl bir siyasi görüşü savunuyorsunuz? insan hayret ediyor.

Bahsettiğin kanun AB kriterleri arasında yer aldığı için çıkarılıdı. Biz yemiyoruz ama yiyen olur gitsin yesin. Zaten kaç kasap uygulamaya geçti? Sadece uygulamak isteyenlerin önü açıldı. Dinimiz hoşgörü dinidir. Adamların dininde yasak değil ve sen ben buna karışamayız.
Domuz un kasaplarda satılması marketlerde içki satılmasından farklı bir şey değil. İkiside dinen haramdır. Ona sesin çıkmıyorda buna mı bozuluyorsun? Sırf Ak Parti yaptı ya o zaman bunu söylim diye yazmışsın anca.

Kılıçdaroğlu'nun ortaya attığı iddaalarla tanıyoruz. Bu adamın siyasetten anladığı çamur at izi kalsın haksızsam da kimse salladığım için bişey demiyor nasıl olsa. Bu güne kadar kaç tane salladı da kaçı tuttu? Bu söylediğide iddaa dan ibaret henüz üzerinde bir karar verilmemiş. Ergenekonculardaki boru gibi delilleri görme ama kılıçdaroğlu patlatsın hay ağzına Akp.

Nasıl bir siyasi görüşü savunuyorsunuz? insan hayret ediyor.

Crack' cığım man olduysan şu benim soruma cevap verseydin. Beklettin beni olmadı. Nerede kaldı yahudiler.

Crack' cığım man olduysan şu benim soruma cevap verseydin. Beklettin beni olmadı. Nerede kaldı yahudiler.

Genelde geceleri girerim hackhell e cevabımı yazar çıkarım. Takip edemem çoğu zaman kim ne yazmış ne yazmamış. Mail adresimide değiştirdim ama cevaplar hala eski adresime gidiyor. Sen konunun linkini verirsen ben cevaplarım.

Ayrıca bir insanın adamlığına forumdaki mesajlarına bakarak yorum yapamazsın! Senin benim adamlığımı tartışabilmen için önce adam olman gerekir.Sonra beni tanıman gerekir. Adamlığını bilmem ama beni tanımıyorsun.

Düzeltme: Okuduğum kaynaklar eski zamana ait olduğundan musevilik ile yahudilik arasındaki farktan bahsedilmeden yahudi olarak verilmiş. Şu anda onu araştırıyorum ama o brok denilen adamıda araştırmak gerekli.

Tarikat kullarının ve AKP'lilerin belgelere ve gerçeklere allerjisi var. Halı altına o kadar çok yolsuzluk süpürüldü ki bir tanesi ortaya çıkınca hemen belge düşmanlığına başlıyorlar. Nerde rüşvetin belgesinin olmadığı o eski günler :)

Ne yaptı Dursun Çiçek?Bana göre yapması gerekeni yaptı.Çünkü daha hala LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE irtica ve irtica odakları ile mücadele etmek suç değildir.Asıl yargılanması gereken bu odaklardır.Bu yüzdende Sayın Çiçek'in imzası gerçek veya değil beni hiç ilgilendirmiyor.Gerçekse de canı sağolsun...
Deniz feneri dosyasına gelince;
Belgeniz:smile: 18 Şubat 2010 tarihli.Sizin Çakma dosya nedense bu tarihten 5 gün sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı ve hala daha tercümesi sürüyor.Buda konunun belgesi;:smile:

Deniz Feneri dosyası savcılıkta - Milli Gazete

Ne yaptı Dursun Çiçek?Bana göre yapması gerekeni yaptı.Çünkü daha hala LAİK TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE irtica ve irtica odakları ile mücadele etmek suç değildir.Asıl yargılanması gereken bu odaklardır.Bu yüzdende Sayın Çiçek'in imzası gerçek veya değil beni hiç ilgilendirmiyor.Gerçekse de canı sağolsun...
Deniz feneri dosyasına gelince;
Belgeniz:smile: 18 Şubat 2010 tarihli.Sizin Çakma dosya nedense bu tarihten 5 gün sonra Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına ulaştı ve hala daha tercümesi sürüyor.Buda konunun belgesi;:smile:

Deniz Feneri dosyası savcılıkta - Milli Gazete

Sitelerin tarihleri yanlış doğru önemli olan haberin içeriği. Önemli olan Almanya'nın Chp'yi yalanlaması.

Al bir bonus daha
Kılıçdaroğlu fişleme olayını kabul etti! | Vatan.TC

Ve yaptığın yoruma pes diyorum. Sizi en iyi bu karikatür anlatıyor.

irtica.jpg

Darbe denen şeyin nasıl bir şey olduğunu bilmiyorsun zannedersem.

Askerin kılıçdaroğlunu fişleme sebeplerine bakarmısınız

bölücü ve teröristleri devlet dairelerine yerleştiriyor diye askerler kılıçdaroğlunu fişlemişler

dikkat edin bu sözler bize ait değil askeri istihbarat ın bu Dandy Kemal için tuttuğu notlar

asker biel bunun hakkında böyle düşünüyorsa biz nasıul düşünmeliyiz varın gerisini siz düşünün

Askerin kılıçdaroğlunu fişleme sebeplerine bakarmısınız

bölücü ve teröristleri devlet dairelerine yerleştiriyor diye askerler kılıçdaroğlunu fişlemişler

dikkat edin bu sözler bize ait değil askeri istihbarat ın bu Dandy Kemal için tuttuğu notlar

asker biel bunun hakkında böyle düşünüyorsa biz nasıul düşünmeliyiz varın gerisini siz düşünün

Kılıçtaroğlu Devlet dairelerine Terörist yerleştirmiş ha ,,,

Sizin kafaya göre doğru olabilir Siz sizden olmayan herkesi

Terörist olarak damgalamaya meyillisiniz. Hadi o teröristleri

işe aldı diyelim .Varsa öyle bir durum Devlet yokmu ,Bir mail
ile tüm teşkilatı ayağa kaldıran güç bunada bir şeyler yapar elbette değilmi?

Kılıçtaroğlu Devlet dairelerine Terörist yerleştirmiş ha ,,,

Sizin kafaya göre doğru olabilir Siz sizden olmayan herkesi

Terörist olarak damgalamaya meyillisiniz. Hadi o teröristleri

işe aldı diyelim .Varsa öyle bir durum Devlet yokmu ,Bir mail
ile tüm teşkilatı ayağa kaldıran güç bunada bir şeyler yapar elbette değilmi?

Neden zoruna gitti. Bu bilgiyi ben kendi kafamdan uydurmadım.

Şuna balyoz darbe Planını hazırlamaktan içerde olan Çetin doğanın kurduğu Batı çalışma grubu BÇG tarafından Kılıçdaroğluna ait fişleme bilgileri bunlar

Bu darbecilerin herşeyine inanıyorsunuzda bu Dandy kemal için söylediklerine neden inanmıyorsunuz

Bahsettiğin kanun AB kriterleri arasında yer aldığı için çıkarılıdı.

AB kriterleri yerin dibine batsın, AB kriterlerine göre Türkler insan değildir zaten.

Biz yemiyoruz ama yiyen olur gitsin yesin. Zaten kaç kasap uygulamaya geçti? Sadece uygulamak isteyenlerin önü açıldı. Dinimiz hoşgörü dinidir. Adamların dininde yasak değil ve sen ben buna karışamayız.

Domuz eti yemek istemeyen insana yemediğinin garantisini verebilirmisin? Ülkemizde gıda denetiminin ne kadar zayıf olduğu malumdur daha geçenlerde rusyaya ihraç ettiğimiz gemiler dolusu gıda rusya tarafından insan sağlığını tehdit eden zararlı maddeler olduğu tespit edildiği için geri gönderildi , geri dönen gıdalar ise iç piyasada tüketildi.

ikisi aynı şey değildir birisi gıda/yaşam unsuru diğeri zevklere hitap eder.

dursun çicek davası ve deniz feneri davasının sonucunun hala belli olmadığını sen hariç herkez biliyor. o gözlükleri bi ara cıkar bak etrafına.

Ben ne yazmışım? Belge demişim belge.

Kılıçdaroğlu nun ortaya attığı deniz feneri dosyasının,bu haberin geçmişte yaşanmış bir benzeri olduğunu onun yalan olduğunu ve bunun da ondan bir farkı olmadığını olmayacağını belirttim. davaların sonuçlarıyla ilgili bir yorum yapmadım ama senin anlayışın mı kıt nedir?

Ayrıca herkes kelimesinin s ile bittiğini söylemek istiyorum.

AB kriterleri yerin dibine batsın, AB kriterlerine göre Türkler insan değildir zaten.

Domuz eti yemek istemeyen insana yemediğinin garantisini verebilirmisin? Ülkemizde gıda denetiminin ne kadar zayıf olduğu malumdur daha geçenlerde rusyaya ihraç ettiğimiz gemiler dolusu gıda rusya tarafından insan sağlığını tehdit eden zararlı maddeler olduğu tespit edildiği için geri gönderildi , geri dönen gıdalar ise iç piyasada tüketildi.

ikisi aynı şey değildir birisi gıda/yaşam unsuru diğeri zevklere hitap eder.

AB kriterlerini sev sevme ama ülkemizde en azından daha sağlıklı bir toplum oluşturma adına gayet güzel kriterleri var ve yavaş yavaş uygulanmaya başladı.

Ülkemizde daha çok at ve eşşek etini istemeden tükettiğimizi haberlerde arasıra izliyoruz.
çıkan yasa başkalarının hakkını teslim ediyor. Bu yasa olmasa da sana kimse bu eti yemediğinin garantisini vermiyor. Sadece insanın kendini kandırması oluyor. Bazen görüyorum 3 liraya 1 bütün sucuk satıyorlar. Şimdi gidip bundan alırsan da saf dana eti beklememek gerekiyor. Bunu engellemek devletin görevi ama iş devletin alt birimlerinde bitiyor. Devletin görevlerinden birisi nasıl halk sağlını korumaksa diğeri de eşitliktir.

Düşün şimdi rakı satışı serbest. Ama sahte rakı yapımın önüne geçmek için rakı satışını engelleyeceksin. Senin mantık cuk oturdu.

Geri