Kırmızı Koltuk =)

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
post-4-1205681231.jpg

Şimdi yeni bişy başlatmak istiyorum tabi destekci bulablirsem birde yönetimdeki arkadaşlarımız kabul ederse.. :=)
her hafta yada 3 günde bir.. bir yönetimde bulunan arkadaşımızı bu koltuğa oturturucaz..
herkes onun hakkında ona sorular sorucak ve onun yönetimi hakkında iyi yada kötü eleştirilerde bulunucak..
ve birbirimizi bu şekilde biraz daha tanımış olucaz..
sorular ve eleştirilerin bir boyutu olucak tabi buna uymayanları cızzz yapcaz =)

ne dersiniz ??

bende bı fıkır buldun sandım
la böle bişi saten vardı ... : )) sorular fılan soruluyo yonetımıyle kısısel sorular fılan kafasına gore herkes

bu arada senı ben desteklerım yavrum kımse desteklemesse rahat ol ; )

Yorumlar eleştiriden öteye gitmedikçe ve özellikle hakaret önlenebilirse harika bir teklif olduğunu düşünüyorum...

23 nisan gibi oldu dai valla. Cumhurbaskanı koltugu gibi:D

Bence oLumLu=)

bence süper olur.eleştirilmek isterim ben.
tabi seviyemizi aşmadan olursa ii olur.tartışma kavga gürültü çekemem valla ben,ben değil kimse çekemez aslında.

bence herkez ona soru sorsa röportaj gibi ama üyeler merak ettiği soru olsa daha iyi oLur ama bu da güzeLmiş

ıuste herkes soru sorucak o cewap werıcek koltuktakı kısı fılan ozel hayat fılan yanı bıraz geyıgıne eglencesıne olucak en azından oncekı kırmızıkoltuk ta ole yapmıstık...

madem böle bı teklıfın var genco once sen otur koltuga ama ben bi kalkayım = ))

oturum hacim nooLcak sonunda sende oturcan xD

Olabilir(+).Sıramız geldiginde otururuz :durdurun

bence süper olur.eleştirilmek isterim ben.
tabi seviyemizi aşmadan olursa ii olur.tartışma kavga gürültü çekemem valla ben,ben değil kimse çekemez aslında.

bencede.. belli sınırlar çerçevesinde ii olur. aksi halde b*ku çıkar yani..

Genco Tek Rakißim Sensin ßundan Sonra ßende UserLeri Otutturcam KoLtuğa :-D

Otursun Taßi ßi Mod Ya.. ELe$tiri Yağmuruna Tutayım Hemen :)

SaLdır Eski Acık :)

Geri