Kırmızıkız (küçük mod a)

Passenger

DontWannaMyDiaßLo
Reaction score
0
Küçücük ufacıktın henüz.. Isıttın tüm benliginle kalbimizi... Rastgele konular actım bilerek ,veya bilmeyerek Manalı manalı özel msj atsanda Izdırap olmadın bana ve diger arkadaşlara........................................ Zaten hep bizimleydin Işık oldun hackhele... Keyifle senin konularını okuduk,yorumlarını gözlemledik Irmaklar gibi çagladın yüreklere Zengin bir edebiyatla sevdirdin kendini bütün hackhele... yazan :F.arda​
solitarysrosebythesweetzn9.jpg

şaşırdım açıkcası konuyu görünce.

teşekkür ediorum =))

ama başlığı "kırmızılıkıza" değilde kırmızıkıza yaptım..bana kırmızılıkız denmesin yeter..

tekrar teşekkür ederim.. =))

=) evet öle =)

severiz biz kırmızıkızımızı =)

kırmızımı sevmeyenler var mıdır acaba? varsa durmasın burada gidebilir. :p

eline sağlık. değişik bir konu olmuş.

kusura bakmayın arkadaslar BU Şİİrim normal sartlarda yukardan asagıya dogru yazdıgımda KIRMIZIKIZ yazıyodu ama suan yıne şiir tarzında yazmıyo normal yazım şeklı var​
artk.jpg

küçükmü :hhmanD

eferim ama kırmızıma hep şiir yasmayın böle kıskanıyom :hadiordan

heheh

kucucuktun ufacıktın top oynadın acıktın.....

kırmızılım sana yandı canımmmm beyaz ata bınelım..

bu senınle ılgılı ne cok sıır sarkı varmıs ya : ))

buarada guzel olmus arkadasım ; )

kırmızı bn adaBUZ
eskıden BuzADA YDIM ama sıte değısmıs baya .. eskı nıckımı kullanmak ıstıorum
suna bı el atın .yaww

kırmızı bn adaBUZ
suna bı el atın .yaww

adminlerimizden birine pm atıp isteğini dile getirebilirsin :goz:

kırmızı bn adaBUZ
suna bı el atın .yaww

Erdi senmisin :saskin

bunu geçen gün işyerine geldiğinde söleseydin ya =)

neyse konşuruz bunu..

:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun KırmızıLıkız :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun
:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun:durdurun KırmızıLıkız :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Geri