Kırmadığı şifre yok Password Recovery

uNequAL

Banned
Reaction score
0
Password Recovery Kit Enterprise 7.0 Final(şifre kırıcı)
Office
Excel
Word
Windows XP/2000/NT
QuickBooks
Access
Outlook
Outlook Express
Exchange
WinZip PKZip ZIP
WinRAR RAR
OneNote
PowerPoint
VBA Visual Basic modules
Internet Explorer
EFS - Encrypted File System
FileMaker
Acrobat
Quicken
Lotus 1-2-3
Lotus Notes
Lotus Organizer
Lotus WordPro
Quattro Pro
Backup
Project
MYOB
Peachtree
Paradox
ACT!
Mail
Schedule+
Money
WordPerfect
Bunların Şifresini Kırıyoor

download:
http://lastbit.com/programs/msodemoSetup.exe

SERİAL :
BGDM2-VR43Y-BUZWB-AGFBQ-NCKAR

eline saglık deneyelim bakalım

Eline sağlık çok güzel bi paylaşım
ya bişi sorucam ben nasıl konu açarım yani paylşaşım yaparım bi türlü bunu öğrenemedim yardımcı olursanız çok sevinirim (anlaşılmadıysa mesela senin gibi bende bi resim paylaşmak için neler yapmalıyım repidshareyi felan biliyom ) bilenler bana ozel mesaj atsın lutfen insanlık namına

richard7221' Alıntı:
ya bişi sorucam ben nasıl konu açarım yani paylşaşım yaparım bi türlü bunu öğrenemedim yardımcı olursanız çok sevinirim (anlaşılmadıysa mesela senin gibi bende bi resim paylaşmak için neler yapmalıyım repidshareyi felan biliyom ) bilenler bana ozel mesaj atsın lutfen insanlık namına

Yeni başlayanlar & yardım bölümüne marş marş kardeş:)

richard7221' Alıntı:

paylaşim için www.hemenpaylaş.com kullan rapid senin için kaişik gelebilir sonra yeni başlayanlar bölümü bir oku.

l paylaşim yapmadan önce forumda arama yaptir sonra konu amak icin acain konun bölümüne gir orda forum aracları var ordan yeni konuyu sec geri zaten kolay

eLine sağLık arkadarşım ..

teşekkürler saol

msn şifresinide qırıyomuu diğerlerinde çoq güzel çalışıyormuş arkadaş gönderdim ben kurarken trojen yedim içinn olmadı yinede tşkler kardeş pay. için

Eyvallah Kardes
Guzel Paylasim
Emegine Saglik

eline sağlık arkadaşım. ne kadar sürede kırıo şifreleri bilgin var mı?:eek: :eek:

sağol baba ya ama açıklama nasıl olucak anlamayanlar olur açıklama olsa iyi olcak ama neyse sağol

royalprens' Alıntı:
msn şifresinide qırıyomuu diğerlerinde çoq güzel çalışıyormuş arkadaş gönderdim ben kurarken trojen yedim içinn olmadı yinede tşkler kardeş pay. için

Yok kardeş msn şifresi fln kırmaz bu :) Arkadaş zaten listeyi vermişti ama tekrar vereyim,

Office
Excel
Word
Windows XP/2000/NT
QuickBooks
Access
Outlook
Outlook Express
Exchange
WinZip PKZip ZIP
WinRAR RAR
OneNote
PowerPoint
VBA Visual Basic modules
Internet Explorer
EFS - Encrypted File System
FileMaker
Acrobat
Quicken
Lotus 1-2-3
Lotus Notes
Lotus Organizer
Lotus WordPro
Quattro Pro
Backup
Project
MYOB
Peachtree
Paradox
ACT!
Mail
Schedule+
Money
WordPerfect

Bunları kırar yani şifrelenmiş dosyaların şifrelerini kırar diyebiliriz.. MSN veya maillerle fln alakası yok kısacası :(

Geri