Kızıl: "Tabata'yı vermemiz mümkün değil"

by.erce

New member
Reaction score
0
43390_news.jpg

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Tabata'nın transferi için Beşiktaş'a söz verdikleri iddialarını yalanladı. Kızıl ayrıca yıldız bir kaleciyi almak üzere olduklarını da belirtti.
Radyospor'da yayınlanan bir programa katılan Kızıl, Beşiktaş'ın şampiyonluk balosuna katıldığını ve Tabata için Yıldırım Demirören'in kendisine ricada bulunduğunu doğrulayarak, ''Ortamda pek çok kişi vardı. Demirören bana 'Federasyon yöneticileri de var, Tabata için söz ver' dedi. Ben de böyle bir söz vermeyeceğimi söyleyerek tebessüm ettim. Tabata'yı Beşiktaş ya da bir başka kulübe vermemiz mümkün değil'' diye konuştu.

Başkan Kızıl, Tabata'nın şu anda takım kampında olduğunu belirterek, ''Biz büyük hedeflerin takımıyız. Yeni sezonda ilk beşte yer alacağız. Tabata da hedeflerimiz konusunda bize çok katkı sağlayacak'' dedi.

Kızıl, Murat Şahin'in yerine ünlü bir kaleciyi alacaklarını belirterek ''Daha önce büyük takımların isteyip alamadığı, ünlü bir kaleciyi transfer etmek üzereyiz. İsmini şu anda açıklayamıyorum. Bir de santrafor alacağız'' açıklamasında bulundu.
GoaL

Geri