Kızıyla evlendi, hamile bıraktı!!!

dark_aziz

New member
Reaction score
0
:( :( :( :( 35 yaşındaki bir baba, kızıyla evlendi, hamile bıraktı. Evliliğin nedeni ise inanılmaz...
Haber gariplikler ülkesi Hindistan'dan... 35 yaşındaki baba, kutsal emir geldi deyip kızıyla evlendi. Kız şimdi hamile...
Afazuddin Ali adlı baba polis tarafından gözaltına alındı. Ülkenin batısındaki Bengal'de yaşanan olayda, sapkın babanın günlük işlerde çalışan bir köylü olduğu bildirildi. Öz kızı ile evlenip, onu hamile bırakan Ali, "kutsal emir" üzerine evlendiği iddiasında.
Gözaltına alınan baba, aileden kimse şikayetçi olmayınca çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Bu sapkın evlliğin 6 ay önce gerçekleştiği belirlendi. Baba da zaten durumu saklamadı ve kızı ile evlendiğini itiraf etti.

KIZI HİÇ OKULA GİTMEMİŞ

Polis, "Baba hakkında soruşturma dosyasının hazırlanması için kızın gerçek yaşı tespit edilecek. Bunun için de bazı tıbbı tetkikler yapılacak. Kız bugüne kadar hiç okula gitmemiş ve durumun onu korkuttuğu anlaşılıyor" açıklamasında bulundu.

TANRI İSTEMİŞ, EVLENMİŞ

Mahkeme çıkışı herhangi bir pişmanlık göstermediği bildirilen Ali'nin "Bir suç işlediğime inanmıyorum, siz Tanrı'nın ne istediğini görmüyor musunuz" dediği bildirildi.

Hindistan'da geçtiğimiz günler de bir hintli, geçmişte bir köpeğe kötü davrandığı ve lanetlendiği inancıyla bir dişi köpekle evlenmişti.

bu ansıl ınsanlıktır yahu kaynak:yorumla.net(sayfa14)

tek kelimeyle yuh yani.....

Al sana bir kıyamet alameti daha. Yok böyle bir olay yaa. Neymiş Allah cc. istemişmiş, Allah senin cehennemin dibini boylamanı istemiş... Allah belanı versin hayvan oğlu hayvan

okunanlar bir insanlık ayıbı bulunduğumuz konumdan bakınca mide bulandırıcı ama cahilliğin neden olduğu bir olgu olduğu için kızmamak gerek

ehehe

ben annemle evleniom sabah anneme naber anne yarine naper karıcım fln diyorum ehehe amma komik yaF

bu kadarmı olur ya
resmen şerefsizlik başka bişey değil

diyecek bir sey bulamiyorum duygusuzluk ve cehalet

ineğe tapanlardan ne beklersin ya

Bu ülkede islamiyet olmayıp ingiliz züppelerin dayatmalarından kaynaklanan bir kimliksizlik hali var. Napalım heyşey apaçık önlerinde Allah (c.c) onlara onu görecek göz nasip eylesin!

İnsan bu herşey beklenir...normal bir olay değil tabii

hani bir söz vardır ''özürü kabahatinden büyük'' diye tan bu konuyla ilgili adam yapmış bır insanlık ayıbı ve buna rağmen din'i karıştırıyor.

sana katılıyorum kardeşim.bunlar o sonucu çıkarıyor.

bencede çok garip bişey olur yaww insan düşünmek bile istemiyo...

iğrenc bir insanlık öyküsü ....

Geri