KıZ ArKaDaŞıNıZıN SiZdEn ÖnCe sİzİn En YaKıN ArkADaŞıNıZLa BiRlİkTe OlDuĞuNu ÖğReNsEn

SeVgİLiMiN En YaKıN ArKaŞıMLA İLiŞkİyE GirDiĞiNi ÖrEnSeM;(sizle tanışmadan önce)

• Kullanılan toplam oy
    107

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
KıZ ArKaDaŞıNıZıN SiZdEn ÖnCe sİzİn En YaKıN ArkADaŞıNıZLa BiRlİkTe OlDuĞuNu ÖğReNsEniZ Ne YaPaRsInIz???

Hemen dostumun yanına gider bak derim bole bole bu kızla tanısıtm felan fesmekan birde ne duyayım senin eski kız arkadasınmıs napayım kanka simdi sen ne dersen onu yapacagım :D

yıkılırım...

Tabiki hiç hoş bi durum değil çok kötü olurum..

allah kimseye seçim yapmak zorunda bırakmasın benim tavsiyem kızlardan uzak durun :)

size bunu en yakın ark.ınız sölemediyse onu bi şutlayın önce
sonrada duruma göre kız şutlanabilir

varya müthiş anket olmuş haaahhahhahahhaaaaaa
burda varya gülmekten kırılıyom
ben ikisinide vururum u işaretledim :)
haaahhhaaaaa

önce değilde sonra olsaydı...iyi bir cevabım olurdu...

ama genede tebrik ederdim...

Dostum GÜzel Bİ Soru Ben İkİsİnİde Vururum U İŞaretledİm Ama Şunuda Ekleyeyİm İnsanin O Ankİ Pskolojİsİne BaĞli BİrŞey HİÇ YapmayacaĞini DÜŞÜnÜrsÜn Ama O An BakmiŞin İkİsİnİde Tebrİk EtmİŞİn

gider arkadaşımın suratına tükürür bir daha selam bile vermem,
kız arkadaşımda benim için bitmiştir

bide ben tadina bakar yollarim napim başka bişi olmaz ondan

sevgimi kalbime gömer ve ikisinide döverim

(Akrabamın başına geldi hem kızı hem oğlanı dövdü oğlanı hastanelik etti ama kızı hala sevio)

fena şekilde kırılarakk ayrılırımm;arkadaşımından azını burnunu datırımm!!!

ayrılırımm arkadaşımıda bi gzll akıllandırrımm!!!

İrenç bi olay die dusunurum ilk basta :( Sonra yk ya okadrda kotu bişi deil bu sonucta eskiden olmus bitmiş artk bni sewo derm..Ammaaa bidaha dusunnce dermki yaw bn erkk arkadasıma her baktıgmda kız arkım gelck aklıma ve onnda öyle olcak kesn onlar bişey yasamış sonucta erkek arkadasım kesinlkle bana baktıgı her an dusuncek iste o bn cıkıodm neler yasadm o cıkıo flan acaba bizm yaptımızı yapıolarmı sunu yapıolarmı suan napıo vs...OOo bok bi durum der ve Bomm time to die!Ölmüşüm haberim yk

Geri