Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KıZ ArKaDaŞıNıZıN SiZdEn ÖnCe sİzİn En YaKıN ArkADaŞıNıZLa BiRlİkTe OlDuĞuNu ÖğReNsEn
Hemen dostumun yanına gider bak derim bole bole bu kızla tanısıtm felan fesmekan birde ne duyayım senin eski kız arkadasınmıs napayım kanka simdi sen ne dersen onu yapacagım
Dostum GÜzel Bİ Soru Ben İkİsİnİde Vururum U İŞaretledİm Ama Şunuda Ekleyeyİm İnsanin O Ankİ Pskolojİsİne BaĞli BİrŞey HİÇ YapmayacaĞini DÜŞÜnÜrsÜn Ama O An BakmiŞin İkİsİnİde Tebrİk EtmİŞİn
İrenç bi olay die dusunurum ilk basta Sonra yk ya okadrda kotu bişi deil bu sonucta eskiden olmus bitmiş artk bni sewo derm..Ammaaa bidaha dusunnce dermki yaw bn erkk arkadasıma her baktıgmda kız arkım gelck aklıma ve onnda öyle olcak kesn onlar bişey yasamış sonucta erkek arkadasım kesinlkle bana baktıgı her an dusuncek iste o bn cıkıodm neler yasadm o cıkıo flan acaba bizm yaptımızı yapıolarmı sunu yapıolarmı suan napıo vs...OOo bok bi durum der ve Bomm time to die!Ölmüşüm haberim yk