Kız arkadaşı erkek çıkınca cinayet işledi

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
İki yıldır beraber yaşadığı kız arkadaşının eskiden erkek olduğunu öğrenince cinnet getirdi.

kamilla.jpg

Rusya'da meydana gelen olay şaşkınlık yarattı. 33 yaşında Vladimir F., 2 yıldır beraber olduğu Kamilla adlı kız arkadaşının eskiden erkek olduğunu öğrenince cinayet işledi.

Vladimir F. polise verdiği ifade de cinayeti neden işlediğini anlattı. Vladimir, Kamilla'yla 2 yıl önce St. Petersburg'a yaptığı bir gezi sırasında tanıştığı ve ondan sonra beraber yaşamaya başladıklarını söyledi. Kamila'nın geçmişi hakkında pek konuşmadığını ifade eden Vladimir F., "bu durum canımı çok sıkıyordu. En son Kamilla'ya evlenme teklif ettim. Ama ciddi bir şeye hazır olmadığını söyleyerek teklifimi reddetti. Bende aldatıldığımı düşündüm ve onun e-postalarını okuyarak bir şeyler bulmaya çalıştım ama herhangi bir şey bulamadım" dedi.

E-postaları okurken dikkatini başka bir şey çektiğini kaydeden Vladimir F., Kamila'ya gelen maillerde ona başka bir isimle hitap edildiğini fark ettiğini söyledi.

Tüm maillerde Kamilla'ya ‘Kirill' olarak hitap edildiğini kaydeden Vladimir, Kamilla'nın e-postaları arasında dolaşırken onun bir kaç sene önce Avusturalya'ya giderek cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğunu öğrendiğini kaydetti.

Bu olayı gururuna yediremediğini itiraf eden Vladimr,"Ne yapacağımı şaşırmıştım. Adeta şok yaşıyordum. Gidip bir silah aldım ve Kamilla eve gelince onu öldürdüm" dedi.

İhanete uğradığını ve bunu kendine yediremediğini için Kamilla'yı öldürdüğünü yazan bir intihar notu bırakan Vladimir, bileklerini keserek intihar etmek istedi. İntihar girişiminde başarılı olamayan Vladimir, cinayetten yargılanacak.

Kaynak​

MYNET DIŞ HABER SERVİSİ​

abi cinnet geçiriLmiyecek durum değiL ki.. =S
aLLah düşmanımın başına vermesin.. :hhmanD

zor bi durum gerçekten ama elini kana bulamaya değmez

bir erkeğin başına gelebilecek en kötü durum bence :D

Puhahah
Ne acı verici bir durum yaa.
O kadar süre anlayamamasına ne demeli:D

Yalan Söylüyosam Şerefsizim Geçen Gün Şirketten Çıkarken Dışarda Sarışın ßi Hatun , Ama Harßiden Afetti , aLkollüydü TatLım ßakarmısın dedi , Ses filan Çok İnce Gittim Efendim Dedim ßen ßiraz Alkolluyum ßeni Eve Kadar ßırakırmısın Dedi Tabiki Dedim ( Bu Arada İçimden Acaip Bi Sevinç ) Evinde Doğru Gidiyoruz, Dudaktan Öpmeye Başladı Beni Yolun Ortasında Saat Gece 11'di , Herneyse ßende ßulmuşum Kaçırırmıyım , ßende Öpüyorum Herneyse. Baya Bişiler Oldu Evlerinin Oraya Geldik , Teşekkür Ederim Dedi Rica Ederim Dedim Numaranızı Verirmisiniz Dedim Verdi , Sonra Giderken Baksana Bi Dedi Yaklaştım , Kulağıma Ben Travestiyim Haberin Olsun Dedi ve Çekti Gitti :(:( Ağladım O Gün Sinirden Harßiden ßende Öldürmek Geldi O An İçimden 1 Hafta Miğdem Bulandı , Kötü ßi Duygu Allah Kimsenin Başına Vermesin.

Yalan Söylüyosam Şerefsizim Geçen Gün Şirketten Çıkarken Dışarda Sarışın ßi Hatun , Ama Harßiden Afetti , aLkollüydü TatLım ßakarmısın dedi , Ses filan Çok İnce Gittim Efendim Dedim ßen ßiraz Alkolluyum ßeni Eve Kadar ßırakırmısın Dedi Tabiki Dedim ( Bu Arada İçimden Acaip Bi Sevinç ) Evinde Doğru Gidiyoruz, Dudaktan Öpmeye Başladı Beni Yolun Ortasında Saat Gece 11'di , Herneyse ßende ßulmuşum Kaçırırmıyım , ßende Öpüyorum Herneyse. Baya Bişiler Oldu Evlerinin Oraya Geldik , Teşekkür Ederim Dedi Rica Ederim Dedim Numaranızı Verirmisiniz Dedim Verdi , Sonra Giderken Baksana Bi Dedi Yaklaştım , Kulağıma Ben Travestiyim Haberin Olsun Dedi ve Çekti Gitti :(:( Ağladım O Gün Sinirden Harßiden ßende Öldürmek Geldi O An İçimden 1 Hafta Miğdem Bulandı , Kötü ßi Duygu Allah Kimsenin Başına Vermesin.

uff hadi ya cidden berbat bi durum geçmiş olsun:uzgunCocuk:

Vallah gercekten de cok zor bi durum ama yapicak birsey yok bazen anlayamiyorsun
Sana da gecmis olsun

İyi kurtarmışsın

Geri