Kız tipLeri :))

aSLihaN

New member
Reaction score
0
-İyi huylu kadınlar çirkin.

-Güzel kadınlar iyi huylu değil.

-Hem güzel, hem iyi huylu kadınlar evli.

-Çok güzel olmayan, iyi huylu ama parasız kadınlar baba arıyorlar.

-Çok güzel olmayan, iyi huylu ve parası olan kadınlarsa erkeklerin anne aradığını düşünüyorlar.

-Güzel ve parasız kadınlar erkeklerin parasının pesinden koşuyorlar.

-Güzel ama pek iyi huylu olmayan kadınlar erkeklerin pek yakışıklı ve anlayışlı olmadığını düşünüyorlar.

-Erkeklerin yakışıklı olduğunu düşünen Heteroseksüel,biraz iyi huylu ve biraz paralı kadınlar korkak.

-Biraz güzel, biraz iyi huylu, biraz parası olan ve çok şukur Heteroseksüel olan kadınlar obsesif oluyor ve ilk adımı atmanın stratejik hata olduğuna inanıyorlar.

-Asla ilk adimi atmayan kadınlar erkekler inisiyatifi ele aldığında da refleksif olarak donup kalıyorlar.

-İlk adimi kadınlardan bekleyen erkeklere utangaç, ilk adimi erkekler attığında da "sapık" diyorlar.

-Genel olarak erkeklere doğru adim atan ve yine genel olarak onlara doğru adim atılmasından hoşlanan kadınlar, erkekler ilk özel adimi attığında da "buna hazır olmadıklarını" söylüyorlar.

-Biraz iyi huylu, biraz yakışıklı, biraz akilli, biraz paralı adamlarla arkadaşlık yapıyor; kotu huylu, yakışıksız ama çok zengin maço'larla evleniyorlar...

:D

-Hem güzel, hem iyi huylu kadınlar evli

kacırdık desene...

sanırım buradan hiç biri ben i yansıtmıyo:D

-İlk adimi kadınlardan bekleyen erkeklere utangaç, ilk adimi erkekler attığında da "sapık" diyorlar.

tamamen katııyorum ...!

Alla alla ne oldu bu kızlara

Eleştirel bakış açıları koyuyorlar ortaya

Başımıza taş yağacak valla :D

Esmer gömesin EKK'yı salar üzerine valla aslihan kardeş :D

Bence önemlisi kendimiz olabilmek..;)

Geri