Kızla İlk Buluşmanız

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
Bir platform üzerinde yapılan çok bilimsel ikinci araştırmanın da sonuçları ortaya çıktı. "Kızla ilk buluşmanız, ona ne söylemek istersiniz?" diye sorduldu

cevaplar kendini şu şekilde gösterdiler;

Beni sev, beni sev!
20 (12%) =>
Israrcı kesim

Derini yüzsem de yastık kılıfı yapsam... Hep onla uyusam...
9 (5%) => Sadist aşıklar grubu

Rujunun aroması var mı? Canım çekti de.
19 (11%) => Hala rujun hammadesinin çilek olduğunu sananlar.

Zatınızın nefasetine kapıldı şu aşk ile hırçınlaşmış deli gönül. Gel de kollarıma gömül.
24 (14%) => Duygusal romantikler

Beşiktaş gibisin, 8 atmak istiyorum!
65 (40%) => Hedefi tam gözünden vurmak isteyenler.

Diğer.
24 (14%) => Kendi stratejilerini kendileri geliştirenler.

Evet buradan da anlaşılıyor ki, bu anketsel deneye katılanların çoğunluğu -%40'lık kesim- Liverpoolvari atak hezeyanları içinde rakibin üzerlerine atlıyorlar. Atlayamasalar da en azından deniyorlar. Evet sabırsız bir topluluk bu. Aceleci; ama ne istediğini bilen... Ne istediğini dürüstçe anlatabilen... Fakat genellikle hüsrana uğrayan...

%11'lik kesim hala rujun tadının ne kadar iğrenç olduğunu bilmeyenler... Ama onlar da öğrenecekler.

%5'lik grup oldukça sadist. Sadist idealleri uğruna aşkını bir çırpıda harcayıverecek tipler bunlar. Aman dikkat!

Israrcı kesim %12... Bunlar ilk buluşmayı muhtemelen bayan tipler olacak. Sonuç; gözyaşı...

%14'lük grup romantik tiplerden oluşuyor. Bunların ne derecede başarılı ne derecede başarısız oldukları hakkında fikrim yok. Ziraa buna verilen tepkiler her kızda değişik değişik...Analizlenemeyen bir durum söz konusu... Bunu bir kız arkadaşımız açıklarsa gayet güzel olur, süper olur.

"%14'lük grup romantik tiplerden oluşuyor. Bunların ne derecede başarılı ne derecede başarısız oldukları hakkında fikrim yok. Ziraa buna verilen tepkiler her kızda değişik değişik...Analizlenemeyen bir durum söz konusu... Bunu bir kız arkadaşımız açıklarsa gayet güzel olur, süper olur."

ben söyleyeyim sıfır! edebiyatçı bir kıza ömrü hayatında göremeyeceği divan edebiyatında bile eşine az rastlanır sanatlarla ne şiirler yazdım. ama netice hüsran.

Geri