KızLarı TaVLaMa SaNaTı

hacı kaç yıl garantiliymiş bu?:D

emeğine saol

İhtiyacım yok ama, bi arkadaş için okuyayım :)

sağol dostum emeğine sağlık
lazım dimi ama:durdurun

hahahahahahah garantisi neymis kız tavlayamayınca adresine kızmı yolluoms :D :D

böyle sanat mı wardı :)

Garantİ Belgelİsİnİde Yenİ GÖrdÜm Hadİ Bakalim Daha Neler GÖrÜcez SaĞolasin KardaŞ

Kesin yazan Robinson Crusoe'dir. Ya da uyurken acikta yatmistir. :p

haha Garantiiymi$

=) Kızı tavlıyamayınca kitabı garantiye veriyn onlar sana kız yolluyor zuha

bunu okuyanlar varmı acaba en son okuyan benim bildiğim rahmetli kemal sunaldı.ondada işe yaramamıştı

bir okuyalım bakalım belki faydası olur bunun utangaçlık için olanıda var mı acaba, yada eve misafirin kızı gelince odasına kaçanlar için yani ben değilimde bir arkadaş böyleymiş o dedi bana da hani dediki sen dedi internet kullanıyorsun sana zahmet birde benim derdime çare bul ah ah kardeşim dedim kendi utangaçlığıma çare buldumda sen kalmıştın bir okuyalım bakalım faydası olur belki okumakta fayda okuyalım okuyalım utangaçlıktan yalnızlıktan kurtulalım

Paylaşım için Teşekkürler.

bir okuyalım bakalım belki faydası olur bunun utangaçlık için olanıda var mı acaba, yada eve misafirin kızı gelince odasına kaçanlar için yani ben değilimde bir arkadaş böyleymiş o dedi bana da hani dediki sen dedi internet kullanıyorsun sana zahmet birde benim derdime çare bul ah ah kardeşim dedim kendi utangaçlığıma çare buldumda sen kalmıştın bir okuyalım bakalım faydası olur belki okumakta fayda okuyalım okuyalım utangaçlıktan yalnızlıktan kurtulalım

Paylaşım için Teşekkürler.

arkadaşının nicki uzaylıcan olmasın :))

utangaçlık utanılacak birşey deildir ...asıl utanılacak birşey varsa o da utangıçlığından utanmaktır.....

utanma utananlar utananları asla utandırmazlar :victory

Geri