~~[ kızLar neden komik erkekLerden ho$Lanır_mı$ ]~~

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
Bugüne kadar kadınların kalbini çalmakta esprili erkeklerin çok daha başarılı olduğu görüldü. Türkiye’de de ünlü komedyenler, aşk dünyasında en gıpta edilen kişiler arasında yer alıyor.
Peki ama kadınlar niçin komik erkekleri tercih ediyor?

İşte bunun bilimsel cevabı da ortaya çıktı:
Araştırmaya göre kadınların çoğu kendi tercihlerine güvenemiyor. Bu yüzden erkeğin diğer kadınlara nasıl davrandığını inceliyor. Erkek çevresindeki kadınları güldürerek mutlu edebiliyorsa tercih sebebi oluyor.

:saskin​

ben ba$ka kızLarı GüLdüren erkek isTemem...en azından benim oLdukTan sonra :durdurun

mesaj aLınmı$Tır umarım :melek​

tanıdığım ne kadar kadar cıwık herif warsa kızlar peşinden koşturuyor =).............

ancak kızların çok fazla hoşlandığı bu erkek tiplerindende erkekler pek hoşLanmıyor nedense...

Evet her zaman oyle gelir biz erkeklere. Bende guldurmeyi severim ama baskasi yanimda kizlari guldurse sinirlerim bozulur:D

Hayatım boyunca duydugum en büyük yalanlardan biri :D, güldürmekle alakası yok şahsi görüşüm (=

saçma..ki bu kişiden kişiye değişir tabi..

cıvık erkeklerden oldum olası hoşlanmam..:melek

bi söz vardır kadınlar komik erkeklere güler ciddi erkeklerle sevişir :durdurun

cıvıklık ayrı güldürmek ayrı yahu yavşamış ve aşırı laubali erkekler tabi tasvip edilmez
ama eylenceli tipler fazla bunalım, romantik, kasıntı olanlara karşın daha çok hit alır gibime geliyor
güldürüyorum seviliyorum
kıskanan hemcinslerim çatlasın :hhdil

neden olacakki kendilerini rahat hissetmek için başka sebebi yok:D

yaff bırakın bu işleri kızlar herzaman olduğu gibi davranan erkeklerden hoşlanır kardeş ya ne komikliği şaklabanmısınızki kendinize güldürüyonuz

alakası yok... benim erkegim ciddi olmalıdır!!!

kızlar komik erkeklerden hoşlanırmış hehe.aşk başka hoşlanmak başka sanki karışmış burda birbirine.ve her tip insan var komik, efendi, zengin, yakışıklı, çekici, sempatik, tatlı etc...:eek:ut:

ya benim sewgiLimde sadece beNi güLdürsün yeter sonra baska kızLar bakar falaN dağıtırım ortaLığı :)

komiklikle alakası yok tamamen karşılıklı elektriğe bağlı:)

Şâhsi Düşüncem ;

Kızlar Genellikle Tek Başlarına Olduklarında İçe kapanık Durumlarda Olurlar.

Forum'umuzun Güzel Kızları Size Soruyorum.;

Bir Mekânda Tek Başınıza ve Kimseyi Beklemeksizin Oturmaktan Daha Çok Sinir Olduğunuz ve ya Nefret Ettiginiz Kaç Tane Duygusal Bir Olay Olabilir.?

Konuya Gelirsek. ;

Her Sınıfta , Ortamda Bu Tiplere Rastlayabiliriz.Genellikle Yaptıkları Espriler Hiç Bir İşe Bile Yaramaz.Belli Bir Süre Sonrası Bu Kişi Birisine Merhaba Dese Bile Ortamdaki Herkez Gülmeye Başlar.( İnanmayan Varsa Şüphe Etmesin Şâhsen Tanık Oldum ) Doğal Olarak Kızların Yapıları Geregi ( % 20 Yanılma Payı Tabiki Var ) Çogunlugun İlgisini Çeken Birisin Gördüklerinde Kişiye İlgi Duymaya Başlıyorlar.Sebebi İse Nedir ???
Sebebi Sadece Kendisini Yanlız Hissettirmesinden Kaynaklanıyor.( Düşününün Yani Eğer İstedigi Olur Tüm Herkezi İlgisini Çeken Birisi İle Arkadaşlık Kuruyor Olacak )

Arkadaşlar Yorum Kişisel Görüşlerimdir.

Tabiki Eleştiriye Açıktır.Fakat Olması Gereken Sınırı Geçmemek Şartı İle

İyi Forumlar

Geri