k300i ylefonu bilgisayara usb data kablosu ile bağlamak

EeCOMP

Banned
Reaction score
0
selamlar arkadaslar
benim bir sorunum var bende sony ericsson k300i telefon var
telefondaki resimleri bilgisayara aktarmak istiyorum
telefona bir usb kablo aldım
kablonun yanında birde cd vardı dd yi kurdum programları felanda kurdu sonra kabloyu taktım makina kabloyuda tanıdı
sonra telefonu taktım
fakat bir türlü bağlantıyı sağlayamadım dosya yönetim yerinde not connected diyo
içinde
mobim networking wizard diye bir program var içinde bağlantı olarak benim normal modem bağlantımı görmüş
orada create new connection yazıyo ama pasif durumda tıklıyamıyorum
her yolu denedim ama bir türlü çalışmadı bilen bir arkadas varsa bana yardımcı olursa sevinirim
Şimdiden çok teşekkürler

bende de k300 war bende kızılötesiyle atıom çok kolay

l ü t f e n yardım cı olunuz ?

sonyericson k300i var bende ve 2 ay önce PC ye çektiğim fotoları filan aktarmak için USBdata KABLOSU aldım (dcu-11) sordum bu k300i için olur mu diye OK dediler.. halbuki 700 serisi için bişey ama OLUR OLUR dediler.

ama 2 aydır olmadı olmadı o driver şu program derken kaç kere tanıttım..
port yani com 1 com3 gibi şeyler ve daha benzeri şeyler..

dene dene BIKTIM sonunda. eğer en ufak bir bilginiz varsa benimle lütfen irtibata geçin. msn : [email protected]

AYRICA kızılötesi ile yuzdeYUZ oluyor muş şimdide onumu alayım neyapsam?!?

Ya arkadaşlar kızılötesi alın demek şuanki sorunu çözmüyor. Artık bunu almış bulunuyoruz ve bununla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş yokmu?

Ayrıca ben usb kablosunun cd sini kaybettim, kabloyu nasıl tanıtabilirim bilgisayara arkadaşlar? İnternetten filemanager i buldum ama bağlantıyı sağlayamıyorum. Format çekmeden önce takır takır çalıştırabiliyordum...

öncelikle dcu 11 kablonun driver ını kurmalısınız. sonra usb ye fişi takın. yeni donanım bulundu uyarısından sonra driveri otomatik olarak bulmalı bulmazsa ser2pl.inf dosyasını bulun (temp klasöründede olabilir) daha sonra sony ericsson phone maneger programını kurmalısınız. com portu otomatik olarak seçecektir. bu şekilde aylaerdır telefonumu kullanıyor oyun dahil olmak üzere herşeyi kendi pc'imde yüklüyorum belrş olarak....

yaa şu problemi çözen biri warsa yazsın ya.aynı problemi bende yasıyorum bi türlü olmadı yardımcı olun su arkadasınıza:)

slmlar önelikle bende k300i kullanıyorum ve usb data kablosu aldım kendi içinden çıkan programlarla dosya transferi yapamadım bir türlü arkadaşın kullandığı başka bir programla çalıştı

Cell Phone Manager

bu pogramla sorunsuz çalışıyo resim,ses,tema,video aktarımı çok kolay şekilde oluyo ama oyun ve programları bir türlü çalıştıraadım bilen bi arkadaş yardımcı olabilirmi?

arkadaslar bende usb aldım dedıgınız gıbı cok zorlandım ama kurdum isteyen olursa msn den uygulamalı camdan anlatırım msn adresım [email protected]

Geri