K750 I Joyistik Sorununa çözum Gelıyor

ekremasi

New member
Reaction score
0
ben sonyerıcsson k750 i kullanmaktayım arkadaşlar joyistik madem arıza verıo ben bunun nedenınıde çözumunude bılıyorum
joyistik çoğunlukla pislik ve tozdan dolayı işlevini yerine getiremıyor..Bende bu telı yenı alacağım zamanlar herkes uyarıyordu joyistik bozuluyor dıye fakat ben onlara kulak asmadım ve telı aldım.benle beraber bır arkadas daha aldı.12 ay kullanma neticesinda arkadaşımınkı bozuldu fakat benımkı 2 yıl olmasına rağmen bozulmadı nedeni ise :ben her 2-3 gunde bır elektirik supurgesini düşük çekim gucunde joyistiğe tutuyorum ve sizde bi deneyın fayadası olacaktır.. neticede tozları az daha olsa almış ve ömrünü uzatmış oluyor.. ŞİMDİDEN KOLAY GELSIN..

TEŞEKKURLERŞİNİZİ EKSİK ETMEYİN....

:) mantıklı bir yol haklısın bende aynısını kullanıyorum neredeyse 1 yıl oalacak ve şimdiden senin dediğini yapsam iyi olacak gibi görünüyor

hayır dostum bazılarında yazılımsal bir sorun var.joystick görev yaptığı halde(tuş sesini aktif yapınca anlaşılıyor)istenilen işleme geçmediği oluyor bazan.buna dikkat etmek gerekir.teşekkürler..

hayır dostum bazılarında yazılımsal bir sorun var.joystick görev yaptığı halde(tuş sesini aktif yapınca anlaşılıyor)istenilen işleme geçmediği oluyor bazan.buna dikkat etmek gerekir.teşekkürler..

kardeşim biz donanımsal arıozadan bahsedıoz teşekkurler sende haklısın ama

bendede aynı telefondan var ve daha 1 senelikken joyistik basmamaya ve takılmaya başladı.bende telefonunun joyistik tuşunu söküp wd-40 temizleyici spreyden birkere sıktım ,3 sene oldu hiç bir proplem kalmadı.tavsiye ederim

kardesım zaten k 750 nın ve de dıger sony erıcksonların joystıklerı hep acayıp ortaya tıklayınca ya saga gıdıyo ya sola

bendede aynı telefondan var ve daha 1 senelikken joyistik basmamaya ve takılmaya başladı.bende telefonunun joyistik tuşunu söküp wd-40 temizleyici spreyden birkere sıktım ,3 sene oldu hiç bir proplem kalmadı.tavsiye ederim

evet arkadaşım o yontemı bende bılıorum fakat ben joyistiin bozulmadan alınması gereken yontemı soluorum senın o dedıın bozulduktan sonrakı aşama ok kardeşim.....bozulursa senın dedıın yontem gecerli olabılır...tavsiye ederım

kardesım zaten k 750 nın ve de dıger sony erıcksonların joystıklerı hep acayıp ortaya tıklayınca ya saga gıdıyo ya sola

arkadaşım osenden kaynaklanan bır soeun ben bu zamana kadar joyıstıı bı kere ortaya tıklayıpta sağa sola kaydırmışlıım olmadı o senın sorunun sonra s.e lerın joyistiinde hıc bır hata yok sadece biraz hassas oda bakım yapmak gerekıo...ok :melek

bence oyun oynarken yada menü de kullanırken joistik yerine sayı tuşlarını kullanın

eeeee arkadaşlar faydasını gören oldumu olmuştur kesin....

eee galıba herkes örendı bu olayı yardımcı olduysak sızlere ne mutlu bana

benimde bozuk war bi k750 telim bi deniyim :D

UPLOAD-TEAM-ZEL-ALIMA-03.gif

Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim ...​

ĎespiNa;3000005' Alıntı:
benimde bozuk war bi k750 telim bi deniyim :D

UPLOAD-TEAM-ZEL-ALIMA-03.gif

Yüzüm her resimde karanlık, karamsar bir çizim ...​
denemekten zarar gelmez

offf benimki basladı bozulmaya :S:S bastırmak gerekio işlemesi için 1 yıl felan oldu alalı hemen başlıyım:S

bende alalı ıkı sene oldu joıstık bozuldu sımdı kanallarında sorun cıkmıs telefoncuya goturdugumde ole dedı elektrık supurgesının ıse yaracagına ınanmıyoum acıkcası

Geri