Kabadayı (2007)

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
35242.jpg

'İnşaat' ve 'Her Şey Çok Güzel Olacak' filmlerinin yönetmeni Ömer Vargı'nın yönettiği 'Kabadayı' Aralık'ta vizyona giriyor. Senaryosunu 'Gönül Yarası', 'Eşkıya', 'Gölge Oyunu', 'Muhsin Bey', 'Fahriye Abla' gibi Türk sinemasının unutulmaz eserlerini hayata geçiren Yavuz Turgul'un yazdığı filmin başrollerinde Şener Şen, Rasim Öztekin, İsmail Hacıoğlu, Aslı Tandoğan ve Kenan İmirzalıoğlu oynuyor.

Meşhur kabadayılardan Ali Osman, eski günlerine veda etmiştir. Beklenmedik bir anda yıllardır görmediği eski aşkının izini bulur ve bir oğlu olduğu haberiyle sarsılır. Oğlu Murat, sevgilisi Karaca ile bir barda çalışmaktadırlar. Karaca'ya yıllardır aşık olan mafya üyesi Devran ise kızı geri alabilmek için her şeyi göze almıştır. Ali Osman'ın bundan böyle tek amacı, oğlu Murat ve sevgilisi Karaca'yı canı pahasına korumaktır ve bu yolda karşısına çıkan her şeyi yok etmeye hazırdır.​

35597.jpg

35595.jpg

35589.jpg

35587.jpg

35576.jpg

Vizyon tarihi:

14 Aralık 2007
Yönetmen:

Ömer Vargı

Senaryo :

Yavuz Turgul

Görüntü yönetmeni:

Ferenc Pap

Müzik:

Benjamin Walken Beladi

Yapım tasarım:

Emrah Yücel

Yapımcı :

Mine Vargı, Ömer Vargı, Murat Akdilek

Sanat yönetmeni:

Tolunay Türköz

Kurgu:

Bülent Taşar

Yapım:

Türkiye 2007 (Renkli)

Dil:

Türkçe

Yapımcı Firmalar:

Fida Film​

ќαcαη αѕiќ Yorumladı....​

Tek kelimeyle harika Şener Şen gene kalitesini beyaz perdeye yansıtmış Kabadayı filminde oyunculuğuna hayran olmamak imkansız izlerken bizi başka dünyalara aldı götürdü iyiki varsın Şener hocam umarım sizi ve sizin gibi değerleri yeni jenerasyon örnek alır​

Şener Şen varsa Süperdir =)

iyi sAglam bi Yapit

Izlemeye Deger

ben hala izleyemedim ama izleyenler bayılmışlar =)

gusel fılme benzıo ızlemek lazım saol kardesım...

dün arkadaş gitmişti. beğendiğini anlatıyordu. ben de merak ettim doğrusu. :D

eline sağlık kaçan aşık.

inşaat filmini yönetmeninden mükemmel bir flim daha izlemenizi tavsiye ederim:D

Fragmanını izledim güzele benziyor bakalım.

ben gittim..güzeldi...filmi beğenmeseniz bile sadece Şener ŞEN için gidin...Adam müthiş oynuyor...Kenan İMİRZALİOĞLU'da iyiydi...İkisi ilginç bir karışım olmuş :)

Tek KeLimeyLe FiLm Super.. ßayramın 1.Gunu Gittik ArkadashLarLa Sinamaya Kabadayı Ya GirmeyeLim Dedim ILkten Komik FLn Warsa Ona GideLim Dedim :) Ama iIikide Girmishiz FiLm Kadayı IsmiyLe FazLa ILqiLi DeiL :) Chok Komik SahneLeride War HeLe SurmeLiye ßittim :D

film güzel seyredilmeli bence. ben kenan imirzalıoğlu'nu takdir ettim. hakkını vermiş işinin zaten ben her zaman severek seyrederim

Tek KeLimeyLe FiLm Super.. ßayramın 1.Gunu Gittik ArkadashLarLa Sinamaya Kabadayı Ya GirmeyeLim Dedim ILkten Komik FLn Warsa Ona GideLim Dedim :) Ama iIikide Girmishiz FiLm Kadayı IsmiyLe FazLa ILqiLi DeiL :) Chok Komik SahneLeride War HeLe SurmeLiye ßittim :D

Favorim sürmeli:biggrin

arkadaşlar gerçekten çok güzel bir film herkese şiddetle tavsiye ederim

Geri