Kabus Ocak ayında geliyor !

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Kabus Ocak ayında geliyor !
Domuz gribi virüsü asıl Ocak ayını kabusa çevirecek...

Kabus gibi üzerimize çöken domuz gribi için tehlike çanları Ocak ayında çalacak. Hızla yayılan virüs, soğuk havalarda artık tehdit oluşturacak...

Tüm dünya ve Türkiye'ye korku salan domuz gribinin yayılmasıyla ilgili herkesin yüreğini ağzına getirecek bir açıklama geldi. Sağlık Bakanlığı Pandemi Bilim Kurulu üyelerinden Hacettepe Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Levent Akın, Ocak ayını tehlikenin başlangıç noktası olarak açıkladı. Akın, aşı tartışmasına ise "Aşı sigorta olarak kullanılacak" diye katıldı.

AKIN: AĞIR VAKA ARTAR

Domuz gribi salgını ve aşı hakkındaki endişelerle ilgili soruları yanıtlayan Prof. Dr. Akın, mevsimin avantaj olduğunu iddia etti. Hastalığın hızlı yayılıp, düşük düzeyde seyrettiğine dikkat çeken Akın, "Toplam ağır vaka sayısında artma olabilir. Çok soğuk aylarda A gribi çok hızlı bulaşma eğilimi gösterecek, ağır vaka sayısında da artma görülebilir. Ocak ayı salgın tehlikesinin başlangıcı olabilir" diye konuştu.

TEHDİT SİNYALLERİ VAR

Toplumda küçük çaplı salgınların olduğunu da söyleyen Akın, A gribinin şu an toplumu tehdit etmediğini, ancak tehdit sinyalleri verdiğini ifade etti. ABD'de 3 çeşit aşı kullanıldığını ve aşının sigorta olduğunu söyleyen Prof. Dr. Akın, şöyle konuştu: "Türkiye'de tek aşı kullanılacak. Kullanılacak ölü aşıya çok yüksek ölü virüsün konması gerekiyor. Elde bu kadar yok. Aşının etkisini güçlendirecek adjuvan maddesi kullanılıyor. Bu maddenin tehlikeli olduğu söyleniliyor."

5 BİN KİŞİ ÖLDÜ

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), bu yıl başında ortaya çıkmasından bu yana domuz gribinden ölenlerin sayısının 5 bini bulduğunu açıkladı. Örgüt, çoğu batı yarıkürede olmak üzere 18 Ekim itibarıyla 4999 kişinin öldüğünü, hastalığın küresel bir salgına dönüştüğünü bildirdi. Açıklamada, İzlanda'da bu hafta domuz gribinden ilk ölümün görüldüğü, Sudan, Trinidad-Tobago'da da yine bu hafta ilk ölümlerin olduğu belirtildi.

Gavurlar yediler domuzları bılastırdılar bizede ya

Biyolojik bir savaş bence bu. Yoksa şimdiye kadar böyle birşey varmıydı.

Yada bu komplo teorisini benim kafamda canlandırıyorum.

Domuz gribi o kadar ürkütücü olmamalı ... Ölümü hissettirdiği için ürkücü ama :D
Domuz gribi olmasa bile ne kadar yaşayacağımız hakkında kimin ne fikri olabilirki ...
O yüzden ölüm heryerde heran gelebilir .. Sadece domuz gribiyle mi olacak ..
Buradan bütün müslüman türk kardeşlere seslenmek istiyorum ..
Bu güne kadar belki bunu hiç yapmayan kardeşlerimiz var , olabilir insanlık hali..
Ama bu gün yapın .. KENDİNİZ İÇİN VE İNSANLIK İÇİN DUA EDİN ...
DUA EDERKEN BU GÜNE KADAR İŞLEDİĞİNİZ HATALARINIZA GÜNAHLARINIZA PİŞMAN OLARAK
DUA EDİN.. ALLAH IN SONSUZ RAHMETİNDEN İSTEYEREK DUA EDİN .. UMULURKİ SAMİMİ EDİLEN DUALAR ALLAH KATINDA GERİ ÇEVRİLMEZLER .. ÖLÜM BİZİ DOMUZ GRİBİ İLE BULSA BİLE
EN AZINDAN ALLAH IN HUZURUNA BİR PİŞMAN LIK İLE GİTMİŞ OLURUZ.. HAKİM BİLE İNSANKEN PİŞMAN OLANLA PİŞMAN OLMAYANI BİR TUTUYORMU .. Kİ O ALLAH HİÇ BİR ŞEYE BENZEMEZ VE RAHMETİ SONSUZ ...ALLAHIM EN İNSANLIĞA VE MÜSLÜMANLIĞA YARDIM ET .. BİZLERİ AİLEMİZİ VATANIMIZI MİLLETİMİ VE BÜTÜN İNANANLARI KORU .. BİZİ KORKTUKLARIMIZDAN EMİN KIL .. BİZİ SENİN RIZANI KAZANAN SENİN RIZAN İLE YAŞAYAN , VE SENİN RIZAN İLE SON NEFESİNİ VEREN KULLARINDAN EYLE .. BİZİ BOYNU BÜKÜK KARŞINA ÇIKARMA .. BURADA AMİN DİYEN KARDEŞLERİMİZE AYRI AYRI RAHMETİNİ SAĞNAK SAĞNAK YAĞDIR .. İŞİTEN , GÖREN , BİLEN SENSİN .. BİZİ BİZE BIRAKMA .. SON NEFESİMİZDE EŞHEDÜ ENLA İLAHE İLLALLAH VE EŞHEDÜ ENNEMÜHAMMEDEN ABDUHU VERESULUH . kelimesi ile canımızı al
AMİN ... AMİN .. AMİN ALLAH RIZASI İŞİN HASTALIKLARIN BELALARI DEF-İ İÇİN BÜTÜN DÜNYADAKİ İNANAN MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN EL FATİHA ...

bakalım bunlar gercek mi?

Geri