kadın ve mobilyacılar(hafiften+18)

eagleomur

Forum Kartalı
Reaction score
0
ÇIRPINIRDI KARADENİZ,BAKIP TÜRK'ÜN BAYRAGINA AH ÖL
Kadının kocası kaptanmış, adam her sefere çıktıgı zaman eve 3 erkek alıp aldatıyormuş.kocası bi gün sefere gitmiş kadın yine eve o 3 erkegi almış.bi anda kapı çalmış kadın balkondan bakmış kocası adam seferden erken dönmüş.evdeki adamlara biriniz yatagın altına,biriniz gardolaba,sonuncu adamada sen balkona çık perdeyi ört demiş.neyse koca gelmiş çok yorgunum hemen yatacam demiş.gardolobu bi açmış sende kimsin demiş,içerdeki adam ben kelebek mob.geliyorum tamirat yapıyorum demiş,neyse demiş koca sen al bu parayı git gürültü yapma.yataga uzanmış,altda bi ayak sen kimsin demiş bende kelebek mobilyadan geliyorum yatagı tamir ediyorum.koca sende bu parayı al git gürültü yapma şimdi demiş.balkondaki adam tabiiki olayı perdnin arasından izliyor ama hiç bişey duymuyor..tık tık cama vurmaya başlamış.koca sende kimsin demiş,adam bende karınızla ilişkiye girdim paramı alabilirmiyim demiş.

Bence çok berbat yani ne diyim yüzümde bi tebessüm bile oluşmadı bence konu açmadan önce fıkrayı 1-2 kere kendin oku öyle aç konu nu teşekkür etmiycem çünkü hak etmiyosun

Juma' Alıntı:
Bence çok berbat yani ne diyim yüzümde bi tebessüm bile oluşmadı bence konu açmadan önce fıkrayı 1-2 kere kendin oku öyle aç konu nu teşekkür etmiycem çünkü hak etmiyosun
bak arkadaşım berbat diye yazın filan dedim ama marttan beri 0 olan biri ve hiçpaylaşım yapmayan biri bunu demesin.senin teşekkürünede kalmadım:mad:

Kalp kırmaya gerek yok. Fıkra güseldi emeğine sağlık.

konuyu saptırmayın arkadaşlar "!

aynen kalp kirmaya gerek begenmediysen yorum yapma arkadasim..

nese fikra guseldi tsk'ler emegine saglik..

Geri