Kadınlar ıslıklı tacize bayılıyor=)

Cix MeKan

CHaPKıN
Reaction score
0
Bilim adamları, kadınların laf atılmasından hoşlanmıyor görünseler de, yoldan geçerken kendilerine beğenildiklerini gösteren küçük jestlere içten içe bayıldığını ortaya çıkarttı

Bilim adamlarına göre kadınlar, kendilerine laf atılmasından hoşlanmıyor görünse de ancak yoldan geçerken beğenildiklerini gösteren küçük iltifatlardan da hoşlanıyorlar. İngiltere’de yayınlanan bir araştırmaya göre, yaygın inanışın aksine, kadınlar yürürken arkalarından ıslık eşliğinde hoş sözler söylenmesinden gizli bir hoşnutluk duyuyor. Yüzde 41’lik kısım utanıyor Kadınların iltifat almaya bayıldıkları zaten ortada. Ancak bu durum erkekleri pek etkilemiyora benziyor. Çünkü aynı araştırmada erkeklerin % 41’inin ’sapık’ olarak nitelendirilmemek için kadınlara laf atmaktan kaçındığı açıklandı. Şimdi kimbilir, artık erkeklerin bu yüzde 41’lik kısmının, kadınların gönlünü çelecek şekilde ıslıklı hoş sözler kursuna gitmeleri gerekebilir. Seksenli yıllarda işler nasıl yürürdü 80’li yıllarda erkekler kadınlara Schweppes reklamı yapar gibi laf atardı. "Şişşşşt" der sonra bayan kızıp geri döndüğünde "Yok Schweppes abla" derdi. Artık zaman değişiyor her şey için daha çok emek harcamak gerek.

c72565.jpg

Yok Schweppes abla ,benim bildiğim hepsi senin mi abla :gulumseCocuk:
Kaynak : http://www.gazetesok.com/haber.jsp?cid=72565&haberadi=Kadinlar_islikli_taciza_bayiliyor.html

tabi hoşlarına gider elle tacize uğramaktansa bu iyidir diyolardır napsınlar...memlekette öküzmü yok afedersin,ıslıkda calarlar laf da atarlar

Tamam haklısında o resimdekinede bayılacaklarını sanmıyorum teke tek daha güzel olur :D

Şaşırmadım =)

Ama bu hepsi için geçerLi değiLdir tabi.HanımefendiLerimiz hariç.
BeLLi kesim war onLarın hoşuna gider tabi =)

lisedeyken şiiişşşşddetli yağmur yağacak derdim kız döner gülerdi filan sonra ayarlardık he bide şişşşş var kebab var :D ne günlerdi artık yaslandık :D

bayandan bayana fark eder bu ...

ewet ya laf atmayalım oraları kalkıyo sonra :D:D

yolcuların hoşuna gider tabi nede olsa yolcu

tilt olurum bide istemem cebime koy diyenlere öylelerde var

o kadar pis laf atanlar varki :( :( ne hoslanmasi be bi kasik suda bogasim geliyor :mad: ama en temizi duymazliktan gelmek :melek

Geri