KadınLara Nasıl Zeki Görünürsünüz?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
GURU’nuz der ki; Komik erkek değil, kendini komik duruma düşürmeyen erkek zeki görünür!

Şimdi efendim, Guru’cuğunuz üşenmedi, tüm yazılı basını, görüntülüsünü ve bilhassa korsan piyasasını, ay boyunca sadece ve sadece size yararlı olabilmek adına taradı taradıııı…

Ve evet, gündemi şöyle belirledi: Kadınlar komik erkekleri severmiş!

Neden?

Çünkü zeki olurmuş komik olanlar!

Bir kere bu erkekler zeki olsalar kendilerini komik duruma düşürürler mi hiç?

Oldum olası böyle bir lakırdı vardır. Bir yalan 40 defa söylenirse gerçek olurmuş ama bence bu yalan 4.000.000.000 (kaç sıfır oldu?) defa söylense gene yalan!

Hadi oldu da siz beyler akıllandınız ve artık bu meseleye kulak kabartmıyorsunuz diyelim, peki ya kadınlar?

Ya onlar inanıyorsa sahiden?

Ya sizi şebek gibi oynatmaktan daha ileri bir fikir içindelerse?

Ya siz kendinizi zeki zannedin diye size gülüp duruyorlarsa? Ama aslında arkanızdan gülüyorlarsa?

Yaaaa…

Oyuna gelmeyin de oyuncu olun, işte zekâ kıvılcımları saçasınız diye ışığımı üzerinize yansıtıyorum!

Aydınlanın bakalım birazcık!

Dersimiz: Zekiymişsiniz imajını bir kadında nasıl uyandırırsınız?

GURU’nuz der ki; Komik erkek değil, kendini komik duruma düşürmeyen erkek zeki görünür!

Tek ayak üstünde durma numaraları yapmak yerine kadının karşısında sus pus dikilir, imalı bakışlar fırlatır, biraz eleştiri mimiği, bir tutam sıkılma efekti yaparsınız…

Formülün eskizi budur.

Peki, aslı nedir?

Bu defa size bir kız arkadaşımın ağzından laf anlatmak yerine kendi küçük kızımı örnek göstereceğim. Bizim pigme daha 2,5 yaşında. İlk ayakta durma denemelerinden itibaren ne zaman sendelese ona gülüyorum, rahat olsun diye tabii… Sonra ben sendeleyince, düşecek gibi olunca, bir şeye takılınca o da bana gülmeye başladı.

Bu size ne çağrıştırdı?

Ya insanların en çok güldüğü şeyin başka insanların sakarlıkları olduğunu da eklerseniz üstüne… Nerdeeen nereye, değil mi? Meğer annelerimizin biz düşmekten korkmayalım diye yaptığı şey yüzünden hayatımız boyunca saçma sapan gülüp duruyormuşuz.

Velhasıl asıl komik olan fikir sendelemesidir!

Vay!

Fikir nasıl sendeletilir?

1- Kendi fikrinizi değil, karşınızdakinin fikrini tökezleterek. Eleştirin yani. Ama “Çok tatlısın, nerden öğrendin böyle yanlış şeyleri” diyerek eleştirin. Bunu yaparken de saçını okşayın. Saç okşamak ve aynı zamanda eleştirmek şefkat tuzağı kurmanızı sağlayacağı için aklında hemen sevdiği ve çok şey öğrendiği bir büyüğünü çağırır, sizi de onun yerine koyar. Kısa yoldan zekâ!

2- Konuşma sırasında bir cümleyi aklınızda tutun ve aradan bir zaman geçtikten sonra “Demin şöyle dedin ya, ne kadar naifsin aslında” deyin gülümseyerek. “Nerden çıkardın bunu” gibisinden bir soru soracak olursa sadece gülümseyin ve konuyu değiştirin. “Naif olmak” akıl yolunda “saf olmak”, “temiz olmak”, “iyi bir kız olmak”, “iyi aile kızı olmak” diye hızla gideceğinden otomatik portakal etkisi yaratır.

3- Sizi bir yere davet ederse “Anneme sormam lazım, ya beni baştan çıkaracak olursan…” gibisinden aptalca bir espri yapmaya zorlanın ama bunu söylerken imalı imalı gülümseyin, biraz da utanıyormuş gibi yapın… Gülmezse ben de Guru değilim.

4- Ve şunu sakın ha unutmayın; kadınlar komik erkekleri değil, onları komik duruma düşüren, sendelemelerine sebep olan erkekleri zeki bulurlar. Bu adımdan sonra da o erkeğin her yaptığına hayranlıkla gülerler.

Yaşasın zekâ! Hadi hep beraber söyleyelim! Eller havaya! Yaşasın zekaaaa!

Sağ olun, var olun!

Maç skoru:

Kadın: Ay çok zekisin!

Erkek: Nereden biliyorsun ki! ——————————

Altın Bilgi:

- Kız arkadaşınızla kavga ettiğinizde sizden özür dileme zamanı kavganın şiddetiyle eş orantılıdır. Yani az kavga çok kapris, büyük kavga çabuk özür dileme olarak bir şablon düşünün. Kavgayı büyütün, onun özür dilemesi çabuk olsun.
İlhan uçkan (guru) :p

Deniyelim:001_rolleyes:

Geri