Kadinlarin bakislarini anlamaya calisalim

Flash-Noob

New member
Reaction score
0
Resimleri görünce cok ilginc geldi ve birde Audio ekliyerek bir flash hazirladim.
Bakalim begenecekmisiniz.

Esasinda konu "kadinlarin bakisina göre ruhsiyet haliymis :)"

flash ile ugrasmayı cok seviyorsun galiba? yoksa avatarını da mı kendin yaptın ?

pembe nonoslarin rengidir benim bildigim ama kizlarda severler :)
pembe giyerler pembe yakisir kizlara insan bir hos oluyor pembeli kizlari görünce :)

Güzeldi. Yalnız bazı resimler üst üste aynı çıkıyordu. Yoksa bende mi öyle oluyor?

flash ile ugrasmayı cok seviyorsun galiba? yoksa avatarını da mı kendin yaptın ?

Evet Flashe takildim kaldim usta, birtürlüde kurtulamiyorum. Imkanlari bu kadar cok olan bir uygulama daha görmedim. Animosyonlu hareketler, uygulamalar, programlamada mevcut. Istersen avdiolu, resim yada yazi animasyonlu siirler cok güzel oluyor. En sahene olan küccük boyuta düsürüyor SWF, direk upload yapip online sunabiliyorsun. Normalinde böyle sunumlar büyük boyutta olup bir hostun yada serverin olmasi gerekiyor.
Avatari Flashe yeni basladigim zamanda yapmistim, basit türden türe gecis Tween olayi.
Unutmadan bunuda söyliyeyim bu uygulama flash galery programiyla uyguladim, dire flashle uygulamasi daha fazla ugrastirir ama yapilabilir. Böyle daha kolay geldi.

Güzeldi. Yalnız bazı resimler üst üste aynı çıkıyordu. Yoksa bende mi öyle oluyor?

Ben hazirlarken ve sonrada cokca bakmak mecburiyetinde kaldim, böyle bir problem ile karsilasmadim. Tek bilgisayarimda bakarken baska programi sahnede acinca yukaridaki uygulama sahnesi yariya düsüyordu, küccültünce düzeliyordu. Tekrar bir bakayim, bendede olursa bildirip tekrar düzeltmeye calisirim. Hata cikmaz ise birsey yazmam.

Ilk sahnede büyüyor, ve siradan otomatik gidiyor, autoplay. Mousun ile sahnenin altina dogru gidersen manualplay yaziyor tikla ve istegin sekil kendin ayarlayabilirsin. Manuel yaparsan carpi isareti kapatir ve resmi secip sahnede büyük gösterbilirsin. Sag solda ok isaretide öbür küccük resimlere götürür, manuel uygulamada resimlerin üstüne tiklaman gerek.
Muzigi kapatma imkaninda var, mous ile sahne altcizgisine dogru gidince sagda ses dalgasi ve on görünür, tiklarsan of olur ve muzik kapanir

pembe nonoslarin rengidir benim bildigim ama kizlarda severler :)
pembe giyerler pembe yakisir kizlara insan bir hos oluyor pembeli kizlari görünce :)

Bu renk aklima nerden geldi biliyormusun. Okulda birgün ögretmenimiz bir arkadasin jeans pantolonunun rengine bir yakistirma yapmisti. Sordu "Bu rengi kimler tasir ve sen niye bu rengi sectin?" dedi. Arkadasta modern ve hosuma gidiyor dedi.
Ögretmen "esasinda bu kizlarin rengidir " deyince sinifta bir haykiris koptu ve arkadasin bedi benzi gitti. Bundan sonra o jeansi onda hic görmedik :)

Geri