Kafayı Yemek Üzereyim Yardım :(

Reaction score
0
Türk İnsanı Para Gibidir..İçine Işık Tut ATATÜRK Y
Beyler geçenlerde pc ye 512 mb ekran kartı taktık pc süper oldu görünti netleşti fln filan.1-2 Gün sora pc donmaya başladı ama aşırı bi şekilde formatladım düzelmedi hatta format bile baya bi sürdü normalin dışında msn açarken sitelere girerken ÇOK fena bi kasma war...We ayrıca pcyi resetlediğim zaman pc kapanıyor reset yerine pc kapanıor ancak 2-3 dkka sora tkrar denediğimde açılıyor...

Sorunu Ve cevabını bilenlerin yardımlarını bekliyorum...(sade bi anlatımla anlatırsanız sevinirim):saskin:saskin

baglantılarda bı hata olabılır bence reset dugmesıne gelen kablosunu yanlıs yere takmıs olabılırsınız bu nedenle dıgerlerınıde buyuk ıhtımal yanlıs baglamıssınızdır..

ılk olarak ekran kartını (buyuk ıhtımal vga dır) cıkartarak yenıden duzgun bır sekılde oturdugunda emın olarak donanımı yerıne yerlestır eger sogutma sıstemı ıcın bır baglantısı varsa ekstradan kablo ıle bu baglantıyı tamamla sonra yenıden dene
eger gene olmuyorsa bılgısayarına yenı aldıgın donanımı sokerek eskısını kullanarak bılgısayarı ac eger donma devam edıyorsa baska bır donanımında sorun olabılecegının gostergesıdır

bu durumda akLınıza 2 durum geLsin...

1.si ekran kartının ana karta uyumsuzLugu...
2.si powersuppley kaynagınızdan eksik güç edinmesi...

-ekran kartınızLa ana kartınız uyumsuzsa donanımLarda deişikLik yaparak bunu giderebilirsiniz... ana kartınızın seri numarasını aLın ve nette arastırın uyumlulugunu
-powersuppleydeki güç çıkışınız 350- 400 W arasıysa bu sorununuz güç eksikLiğinden kaynaklanabilir.. bu sorunu powersuppleyi 500W alarak halledebilirsiniz

iyi forumLar...

Hangi Kablo Hangi Yere Takılıo Bilmediğim İçin Beceremiom Zaten :S Ayrıca Ekran Kartı Geforce Galiba :)

eeger sogutucunun calısmıyorsa bu yuzden donmalar gec acılmalar yada acılmamaya sebeb olabılır hatta ekran kartını bıle yakabılırsın benım tavsıyem tanıdıgın az cok anlayan bırıne gostermendır

Geri