Kalsörlerim Gizli

Katre33

New member
Reaction score
0
Bir virüs var ama tarayıcım (nod32) bile halledemiyor.Klasör secenekleri yok pcde ve bir çok dosya gizli hale gelmiş.Ne yapöaö gerekiyor lütfen yardım edin. : (

arkadaşım bence o windowsun hatalı yüklenmesinden olmuştur aynısı benim arkadaşımın bilgisayarında oldu format attık düzeldi.inş. yardımcı olabilmişimdir.

benimde bilgisayarımda klasörseçenekleri kaypoldu. ve hiçbir yerde yok napmam lazım..

Çalıştır penceresine gpedit.msc komutunu yazın ve tamam tuşuna basın.

Karşınıza gelen pencerede aşağıdaki resimde de gösterdiğim ayarları yapın.
Kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları-->Wİndows Bileşenleri-->Windows gezgini bu adımları gerçekleştirdikten sonra hemen pencerenin sağ tarafında Klasör seçenekleri öğesini araçlar menüsünden kaldırır seçeneği gelecek

ks1(1).jpg

Klasör seçeneklerini araçlar menüsünden kaldırır seçeneğine çift tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki pencere açılacaktır.

ks2.JPG

Devre dışı radio butonunu seçip tamam dedikten sonra klasör seçeneklerinin yerine geldiğini görecek ve derin bir nefes alacaksınız.

-alıntıdır-

Çalıştır penceresine gpedit.msc komutunu yazın ve tamam tuşuna basın.

Karşınıza gelen pencerede aşağıdaki resimde de gösterdiğim ayarları yapın.
Kullanıcı yapılandırması --> Yönetim Şablonları-->Wİndows Bileşenleri-->Windows gezgini bu adımları gerçekleştirdikten sonra hemen pencerenin sağ tarafında Klasör seçenekleri öğesini araçlar menüsünden kaldırır seçeneği gelecek

ks1(1).jpg

Klasör seçeneklerini araçlar menüsünden kaldırır seçeneğine çift tıkladığınızda karşınıza aşağıdaki pencere açılacaktır.

ks2.JPG

Devre dışı radio butonunu seçip tamam dedikten sonra klasör seçeneklerinin yerine geldiğini görecek ve derin bir nefes alacaksınız.

-alıntıdır-

Harikasınız çok ama çok teşekkür ederim.
Hemen düzeldi..=)

trojan hunter i kullanın.nod32 ile uyumlu olarak çalışan bir program.

Geri