kamera driverı sorunu :(

pistACHe

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar..
benim bir problemim var herzaman oldugu gibi. pcme format attım kolay olsun diye perfect pc denilen bir cdden attık driver tanıtma zahmetine girmemk için. kameramı herzaman otomatik olarak tanır fakat kameranın özelliklerini kurmazdı bende ondan bu sefef pcye format atarken usbsinden çıkardım kamerayı herşeyi kurduktan sonra kabloyu taktım driver cdsini taktım yükledim... amcap yazan şey çalışmıyor kurulu gösteriyor ama çalışmıyor. driverı kaldırayım dedim setup dll setup dll.cpp 409 hatası verdi regedit ayarlarından kaldırdım tekrar kurdum gene aynı şey oldu bu sefer myuninst diye bi programla tekrar kaldırdım kameranın sitesinden güncel driverını indirdim kurdum bu seferde sürücü imzası geçersiz diyor. anlayacagınız işin içinden çıkamadım.. kameram visionic pc 188. yardımlarınıza açıgım. şimdiden hepinize çok teşekkürederim...

Kameranın driverinı tamamiyle kaldır.
Cihazı tak.. Aygıt yöneticisine gel, donanım değişikliklerini tara..
Driverı bulsun...
O aygıtı en saglamı cd sidir. Cdsinden yükle..
Olması gerekiyor eger olmuyorsa hazır driver paketleri var..
Otomatik driver bulup yükleyen cinsten birde onları dene derim.
Başka da aklıma pek bir çözüm gelmiyor.

-- bir diğer önerim de öyle ne idüğü belirsiz işletim sistemleri kullanmayın. Kullandıgınızda bu tür sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz

N i h i L arkadasımızın yöntemiyle %90 cözülmüstür ama socuc alamadıysan buraya yazarsan farklı yöntemlerle yardım etmeye calısırız .

Geri