Kamyon Alana AK47 Bedava

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2dtq361.jpg

Kamyon alana AK47 bedava

Max Motors satışlarını artırmak için “Kamyon alana AK – 47 bedava” kampanyası başlattı.

Global kriz özellikle otomotiv sektörünü vurdu. Düşen satışlar önce işten çıkarmaları sonra küçülmeleri ve en son General Motors örneğinde gördüğümüz gibi iflasları yanında getirdi.

Krizin başlangıç noktası olan Amerika Birleşik Devletleri'nde satışları arttıkmak için bayiler ilginç çözümler arıyorlar. Bu çözümlerin en ilginci ise Max Motors firmasından geldi. Max Motors, Missouri'de faaliyet gösteren bir kamyon satıcısı. Firmanın satışlarını arttırmak için bulduğu çözüm ise “Kamyon alana AK – 47 bedava” kampanyası.

Max Motors'dan Mark Muller CNN'e verdiği röportajda tüketicilere 250 dolarlık yakıt ve AK – 47 arasında tercih şansı verdiklerini ve kampanyanın paspas hediye etmekten çok daha yaratıcı olduğunu söyledi. Muller kampanyanın bir topluluk oluşturacağı ve liberalleri kızdıracağı konusunda da oldukça iddialı. Her kamyon alana bir silah kampanyasının satışları ne oranda yansıdığını ise açıklamıyor.

Henüz ülkemizde böyle bir kampanya başlamadı ve umuyoruz ki hiç bir uyanık satıcı da silaha ne kadar meraklı olduğu bilinen toplumumuzda böyle bir kampanya başlatmaz. Bedava silah kampanyasının toplumsal barışın artık daha sık dile geldiği günümüzde satışları arttırabilir hatta Max Motors’un satış konusunda dünya rekoru kırmasına bile sebep olabilir.

Fakat kampanyanın kesinlikle etik kurallara uymadığın söylemek bile gereksiz. Otomotiv sektörü bir çok ilginç pazarlama yöntemi kullandı bugüne kadar. Ama bu yöntem gördüklerimiz arasında en gereksiz ve tehlikeli olanı...

Kaynak

demokrasi dagiticilarina bak hele.once kendi ulkelerine ceki duzen versinler.yakinda bunlara ek pakette gelir.ak-47+durbun+hucum yelegi......

Dünya ya airbus'lar dolusu silahları sattığın yetmedi insanları bir birine kırdırdığın yetmedi şimdi de kamyon alana ak47
bedava kampanyası iyi valla en sonunda kendi halkınızıda bir birine kırdıracaksınız yazık insanmısınız başka bir şey mi anlamakta güçlük çekiyorum : (

Ben mg-3 isterim koca kamyona minicik akm47 mi verilir. (resimler akm47)

İyide BireyseL SiLahLanmada, Hiçbir GeLişmiş ÜLke Kanunu, Bu Tip Otomatik ve Yarıotomatik Piyade TüfekLerinin KuLLanıLmasına Müsade Etmektedir. Kanuni OLmayan Birşey NasıL Promosyon AmaçLı Verir Ben AnLamadım.

İyide BireyseL SiLahLanmada, Hiçbir GeLişmiş ÜLke Kanunu, Bu Tip Otomatik ve Yarıotomatik Piyade TüfekLerinin KuLLanıLmasına Müsade Etmektedir. Kanuni OLmayan Birşey NasıL Promosyon AmaçLı Verir Ben AnLamadım.

Şimdi mcnamara bilindiği gibi amerika birleşik devletler'den oluşuyor ve her eyaletin kendine göre yasaları var bir eyalette suç olan bir unsur diyer bir eyalette suç sayılmayabiliyor işte max motor da missouri'de faaliyet gösteren bir firmaymış demek ki missouri eyaletinde bu tip ateşli yarı otomatik silahlar satın almak , taşımak , bulundurmak veya konuda belirtildiği gibi promosyon karşılığı dağıtmak sanırım ruhsatı olduktan sonra suç kapsamında yer almıyor yoksa hiç bir özel kuruluş amerika gibi yasaların çok ciddiyetle uygulandığı bir ülkede bu tip bir girişimde bulunmaya cesaret edemezdi diye düşünüyorum.

AK-47 KaLeşnikow Piyade Tüfeği. Adı Üzerinde Piyade Tüfeği. ÜLkemizde 6136 SayıLı Kanun, AteşLi SiLahLarın, Taşınması, KuLLanıLması ve NakLi Gibi KonuLarını DüzenLemektedir. DeğiştiriLen TerörLe MücadeLe Kanunu Çerçevesinde, Bu Tip DurumLarda, Yani Piyade Tüfeği ELe GeçiriLen SanıkLarda, DGM'de YargıLanırdı. HaL BöyLeyeken GeLişmiş Avrupa ÜLkeLerindede, BireyseL SiLahLanma KanunLarında BunLara İzin VeriLmemektedir.

Doğrudur. EyaLet YasaLarında Bunun İzni Vardır ve Bu çerçevede İşLetme Promosyon OLarak Bu SiLahLarı VerebiLmektedir. Sanırım EyaLet KanunLarı İzin Verse BiLe, Ruhsatı ALmak O Kadar Basit DeğiLdir. Yinede Tuhaf Bir Durum

Geri