Kanınız Donacak

By CaPTaiN

New member
Reaction score
0
Bu olaya mantıklı bir yanıt bulamıyorum ve hala kanımı donduran bu olayın şokunu yaşıyorum.

Bulunduğumuz bölge beldenin dışında ve tepelik bir bölge, çevremizde yalnızca birkaç tane ev bulunuyor ve ana yola uzaklığı yaklaşık 1,5 km. yüksek bir nokta olduğu için rüzgarla birlikte, 15 km uzaktaki büyük bir kasabanın ışıklarının verdiği manzara oldukça keyifli.

İki gün öncesi, akşam saat 9 civarları; kız arkadaşım tatilde olduğu için uzun bir görüşme yapma isteği duydum bu nedenle tepenin üzerine oturdum ve konuşmaya başladım, henüz 5 dakika olmuştu birden arkamdan çok süratlı birşeyin geçtiğini hissettim kafamı çevirdiğimde hiçbirşey görememiştim, konuşuyor olmam ve rüzgarın esmesinden dolayı aklıma kötü bir şey getirmedim, muhtemelen hızlı bir rüzgar arkamdaki otları oynattı diye düşündüm. Görüşmem uzun sürmedi, kız arkadaşım babamlarla dışarıya çıkacağız, dönünce ben seni ararım dedi ve kapattı. Eve girdiğimde bu garip olayı çoktan unutmuştum. Aradan 3 saat geçti kız arkadaşım aradı odada kardeşim uyuduğundan beni biraz bekle dışarıya çıkayım 5 dakika sonra ararım dedim. Amacım arabayı tepenin üzerine çıkartıp hem hafiften müzik dinlemek hem de konuşmaktı, arabayı tepenin üzerinde manzaraya karşı durdurdum, güzel bir müzik açtım, kız arkadaşımı aradım. Yaklaşık 40 dakikadır konuşuyorduk oldukça keyifli gidiyordu sohbet, kız arkadaşım bir dakika beklememi istedi seni hemen ararım dedi ve kapattı, kapatınca ben bir sigara yaktım, müziği değiştirdim, kapıyı araladım dışarıda rüzgar vardı, manzaranın tadını sigarayla yoğunlaştırıyordum, sigarayı ağzıma götürdüm kafamı hafif geri aldım manzaraya bakarak sigaramdan içime çekiyordum gözlerim dikiz aynasına gitti !!!!! AMAN TANRIM!!!!! arabada arka koltukta donuk bakışlarıyla bana bakan bir surat vardı o korkunç ve ölüleri andıran gözleri o kadar içime işlediki kanım dondu, kendimi bu güne kadar hissetmediğim bir korkuda, sanki boşluğa düşercesine dizlerimin dermanın gittiğini ve elimi bile oynatamayacak kadar güçsüz kaldığımı hissettim, gayri ihtiyari bir çığlıkla kendimi kapının dışına yuvarladım çıldırmıştım tepeden eve inişim belki saniseler içerisinde gerçekleşti. Babama kekeleyerek olayı anlattım, işte o an gerçekten ne kadar korktuğumu anladım dizlerim beni daha fazla taşıyamadı yere düştüm. Babam arabayı getirdi ama orada hiç birşey olmadığını söyledi.

Şimdi düşünüyorum da uzun konuşmam süresince acaba o şey hep oradamıydı ?

haha guzelmiş hoşuma gitti ben görsem ölürdüm heralde kendımı arabadanda atamam

dün bende iciodum dısarda yagmur wardı arabada cam hafif bugulanmıstı bı ara camdan dısarı baktım hemen yanımda kambur duruo ama acaıp bı yaratık wardı ınanılmaz korktum bı daha baktım yoktu .. neyse dedim icmeye dewam ettim.. kafamın guzel olmasına bagladım ;)

by_captain abi iyi durmusun ya yanliz ben oyle seyleri seviyom ya doner bakardim arkaya ne haber diye ne yapcak yiyecek mi seni simdi diyeceksin ki insan korkuyo ve onu yapamiyo diyeceksin bende dogru diyecem :D

sound :) kardes en kısa sürede can veren sen oLmazsan bende adam değiLim:)

vay be!!! enteresan. walla bende öyle bi durumda sound gibi düşünürüm ama tabii bi anlık korkuyu yenebilirsem elbette.(by captain dostum arkama bakıyorum durmadan yaw tik gibi bi şey oldu.korkuyorum abi, nerden anlattın yaw) :)

evet beyler ne demişler zaman kötü kolla ..tü
herkes arkasını kallasın yav ben korkarım bölle şeylerden arasıra tepele çıkar arabada kafayı çekerdim onu da yapamıycam şimdi

way be süpermiş herhalde seçilmiş adamsensin bu son mesajın herhalde forumda ya keşke konuşsaydın acaba kimdi sigara ikram etseydin birlikte gelecek planları yapardınız ya da düşünsene sen arabadan inmiyon in lan arabadan kimsin lan sen şerefsiz bak çamurlu ayaklarla girmiş arabaya o kadar dedim çamurlu ayaklarla binmeyin die ama he he he...:))):))geçmiş olsun

Kanım dondu bilee:durdurun ...yaklaşık 2 ay önce işten eve geldim ...hava karanlıqtı.apartmanın kapısına geldim ve zili çaldım...kapının camına bi baqtım,arkada bişey bana baqıyoo:durdurun .....tam seçemedim ama birden belirdiğini biliyorum....bembeyaz yuvarlak bişey...sadece kafa gibi:) ..korkudan arkama dönüp baqamadım...en sonunda otomatiğe bastılarda tırsık bi şekilde yukarı koştum....yine gelirseeee:vur :vur :vur

Dinlediğin müzik, o anki ruh halin, ve son zamanlarda yaşadığın bir olaya ( izlediğin bi film vb. ) bağlı olarak böyle bir durumun söz konusu olması aslında çok normal... bilinç altımıza hükmedemiyoruz :p Ben uyuduğum odanın köşesinde bir tür gölge ışık karışımı bir varlık gördüm, başımı yorganın altına soktum mantıklı bi açıklama aradım 1 dakika kadar, sonra tekrar bakmak istedim sanki bu sefer biraz daha büyümüştü... Aklımda sadece şu felsefe vardı " Eğer bi bir varlıksa ben boşımı nereye sokarsam sokayım beni bulacak ve yapacağını yapacak, ne olursa olsun gidip bakmalıyım korkunun hiç bişeye faydası yok ... Hemen yataktan çıkıp yavaş ve emin adımlarla kararlıca odanın köşesine doğru ilerledim. Her adımımda ufalıyordu sanki boyu, cesaretimin esiri olmuş gibiydi o köşede ... Dayanamadım ve kötü bir varlık bile olsa sebepsiz bi şekilde yardım etmek istedim elimi uzattım tutup kaldırmak için o sırada çok kuvvetli bi çığlık duydum ve o şey yok oldu, hemen ışıkları yaktım evdekilere olayı anlattım, kimse çığlık duymamış :S bende manasız bu olayı hiç dert etmeden hazin bir buruklukla uyumaya devam ettim ( keşke yok olmasaydı belki iyi bir dost olabilirdik :D hayalet arkadaşım Casper misali :D )

Gerçekten ilginç bir hikaye bizim başımıza gelmez umarım

ya alt tarafı yazı olmasına ragmen kafamda canlandıra canlandıra okudugum icin cok tırstım yav cok kalite yazmışın başka varmı böle yazılardan.:D

KasimpaŞa Canavaridir O Dİyende Var
Yok Kedİdİr Kedİ Dİyende Var :)
Hepsİ BİlİnÇ Alti :)

Ben olSaydm o kaltaaa iki taNe yapıstırrDm yok yanee amacı neki geçms arkaya çocuu islio kayboL git yhaa belki öseL bi seler konusuo sefgilisiyle. yok yok bu ruhLar dünyada akıllnmas dünyayı bırk o tarafta bile akıllanmamısKi. kısım sise o tarafta sölemiolarmı kimsenn öselini dinLemein diE hı? bak iste çok sinrlndm Yine

Geri