kanamalı bi hastaya açıl kan aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mObİdİk

New member
Reaction score
0
ankara ibni sina hastanesinde böbrek nakli yapılan bi hastaya 0-rh negatif kana ihtiyaç vardır kan bagışında buunmak isteyen duyarlı arkadaşlarımızdan 05355173690 numaralı telefondan iletişime geçmeleri insniyet namına rica olunur

benimkide +a
ALLah yardımcısı olsun

:s cOK kötü bir durum allah sifasını versin benimkide esmer le aynı isallah bulunur

var yaaa palavra bunlar...aynı şey benimde başımdan geçtiii....organ nakli ameliyatında...doktorlar sürekli baskı yapıyo kan bulun diyee...önceden fazladan ayarlanıyo zaten ama ameliyat sırasında yara kanama yapıyo sürekli diye ,çok kan kaybetmiş hasta....doktorlarda hep, kan bulun diye acayip bi baskı yaptılar...sonra bütün hastaneyi ayağa kaldırdık...radyoları aradık...netten aradık...yurtdışıyla bağlantı qurduk......polislere,jandarmalara gittik...bulamadık...sadece hastane de 1 kişi bulduk....sonra kaldığımız otele gittik...herkese sööledik...bi kişi daha bulduk...adamı alıp hastaneye gittik...kan merkezinee....bize sööledikleri şey tam olarak şööleydi....
''niye bööle davranıyosunuz ki..sizin hastanın kana filan ihtiyacı yoq....niye panik yapıosunuz...?''
sonra ihtiyacı vardı,kanamaı durmuyodu ama dedik....
''kim dediyse inanmayın dedi...kanaması var ama,kan aramınıza gerek yoq,burda mevcut herşey.....bi aksilik olsa bile kızılaydan getirtiriz zaten''dedi
hepimiz çok şaşırdık..bütün gün perişan ettiler bizi...yani aşağıda başka, yukarıda başka konuşuyolar....
bu kan merkezindeki sorumlunun yaptığı açıklama çok mantıklıydı sonuç olarak...
ameliyathane den yapılan baskının nedenini anlamıyorum halaa....

Allah yardımcınız olsun!Kolay degil!Adanadayım A RH + Kanına sahıbım Ankarada olsaydım ve kanım tutuyor olsaydı hemen gelırdım...

Konu açılalı 5 gün olmuş. Konuyu açan arkadaşım açtığın konuları takip edersen hala geçerli olup olmadığını anlarız.

pori normalde kan bağışı yapan kaç kişi var? O kan hastanede olsa bile yada kan merkezinde, kullanılan kanın yerine yenisi gelmesi lazım ki sizden sonra hasta olacak kişiler içinde kullanılsın. Doktorlar bunun için acil kan lazım demiş olabilir.

Bu ilan geçerli değilse kapatalım konuyu

evet son durum nedir arkadaşlar ben ist buldayım ama ankarada çok dostum var arıyım mi napiym

Kardeş ameliyat 6 gün önceydi.....
atlatmışlardır inşllh...

herkese çok teşekkür ederim saolun duyarlılıgınız için olayın heyecanından buraya bile kan bagışında bulununlardan yardım istedigimi unutmuşum çok özür dilerim olayı atlattık hamdolsun

herkese duyarlılıgı için teşekkür ederim

pori' Alıntı:
var yaaa palavra bunlar...aynı şey benimde başımdan geçtiii....organ nakli ameliyatında...doktorlar sürekli baskı yapıyo kan bulun diyee...önceden fazladan ayarlanıyo zaten ama ameliyat sırasında yara kanama yapıyo sürekli diye ,çok kan kaybetmiş hasta....doktorlarda hep, kan bulun diye acayip bi baskı yaptılar...sonra bütün hastaneyi ayağa kaldırdık...radyoları aradık...netten aradık...yurtdışıyla bağlantı qurduk......polislere,jandarmalara gittik...bulamadık...sadece hastane de 1 kişi bulduk....sonra kaldığımız otele gittik...herkese sööledik...bi kişi daha bulduk...adamı alıp hastaneye gittik...kan merkezinee....bize sööledikleri şey tam olarak şööleydi....
''niye bööle davranıyosunuz ki..sizin hastanın kana filan ihtiyacı yoq....niye panik yapıosunuz...?''
sonra ihtiyacı vardı,kanamaı durmuyodu ama dedik....
''kim dediyse inanmayın dedi...kanaması var ama,kan aramınıza gerek yoq,burda mevcut herşey.....bi aksilik olsa bile kızılaydan getirtiriz zaten''dedi
hepimiz çok şaşırdık..bütün gün perişan ettiler bizi...yani aşağıda başka, yukarıda başka konuşuyolar....
bu kan merkezindeki sorumlunun yaptığı açıklama çok mantıklıydı sonuç olarak...
ameliyathane den yapılan baskının nedenini anlamıyorum halaa....
haklısın kardeşim olayların gelişim süreci bu dogurudur ama onlarda ne yapsınlar kan bagıları yeterli olmadıgından bu gibi olaylara baş vuruyorlar biz ameliyat esnasında bulamadık hemen getirdiler 5 ünite kan bunun yerine 7 ünite kan istediler hepimiz verdik kanlarımız tatmuyor olmasına ragmen olay gidenin yerini doldurmaktır

HoCuSPoCuS' Alıntı:
Konu açılalı 5 gün olmuş. Konuyu açan arkadaşım açtığın konuları takip edersen hala geçerli olup olmadığını anlarız.

pori normalde kan bağışı yapan kaç kişi var? O kan hastanede olsa bile yada kan merkezinde, kullanılan kanın yerine yenisi gelmesi lazım ki sizden sonra hasta olacak kişiler içinde kullanılsın. Doktorlar bunun için acil kan lazım demiş olabilir.

Bu ilan geçerli değilse kapatalım konuyu
zahmet olacak ama kapatırsanız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri