Kanguru Tecavüz Etmiş =)

Gizli Özne

New member
Reaction score
0
KANGURU TECAVÜZ ETMİŞ :D

59432.jpg

Bir bu olmamıştı... Yeni Zelanda’da bir adam kangurunun tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Yeni Zelanda’da wombat türü kangurunun tecavüzüne uğradığını söyleyen 48 yaşındaki Arthur Cradock adlı çiftçi, “Evimde saldırıya uğradım. Aksanım değişti artık Avustralyalılar gibi konuşuyorum”:durdurun:durdurun:durdurun dedi.

Cradock, Avustralya’ya özgü bir metrelik hayvanın saldırısına uğradıktan sonra şoka girdiğini söylerken polis yetkilileri, ‘talihsiz’ çiftçinin sözlerinin doğru olup olmadığını araştırıyor. (Akşam)

:durdurun:durdurun:durdurun​

rica-ederim.gif

Kanguru gay miş galiba.. :)

apsfbşqfbpwufjhc Yarıldım valla. adamıın komusması bile deişmiş:D:D

KANGURU TECAVÜZ ETMİŞ :D

Yeni Zelanda’da wombat türü kangurunun tecavüzüne uğradığını söyleyen 48 yaşındaki Arthur Cradock adlı çiftçi, “Evimde saldırıya uğradım. Aksanım değişti artık Avustralyalılar gibi konuşuyorum”:durdurun:durdurun:durdurun dedi.

demek ki buradan cikarılacak ders: butun avustralyalıları kangurular....:durdurun:durdurun:durdurun

bi anektod da ben aktarıyım,"kanguru" kelimesi gercekte "nediyon lan kazma" gibi bir anlama geliyor:) şöyleki: avustralya kıtasını keşfeden kaşif yerli aborjinlere işaret diliyle bu hayvan nedir diye sormaya calisir,karsisinda israrla garip garip hareketlerle biseyler soylemeye calisan kaşife kendi dillerinde "ne diyorsun" anlamina gelen "kaan grouu" (ole biseyler) diye sesleniler,bu kaşif de tesekkur eder. zanneder ki soyledigini anlatabildi,hayvanın ismini ogrendi:) halbu ki kanguru aborijin dilinde "ne diyorsun" demektir.:durdurun ciddiyim. [isteyen arastirabilir] e avrupalilarin kendi bildikleri hersey dogru olduguna gore dunya litaretarune kanguru diye gecer hayvanın adı.

demek ki buradan cikarılacak ders: butun avustralyalıları kangurular....:durdurun:durdurun:durdurun

bi anektod da ben aktarıyım,"kanguru" kelimesi gercekte "nediyon lan kazma" gibi bir anlama geliyor:) şöyleki: avustralya kıtasını keşfeden kaşif yerli aborjinlere işaret diliyle bu hayvan nedir diye sormaya calisir,karsisinda israrla garip garip hareketlerle biseyler soylemeye calisan kaşife kendi dillerinde "ne diyorsun" anlamina gelen "kaan grouu" (ole biseyler) diye sesleniler,bu kaşif de tesekkur eder. zanneder ki soyledigini anlatabildi,hayvanın ismini ogrendi:) halbu ki kanguru aborijin dilinde "ne diyorsun" demektir.:durdurun ciddiyim. [isteyen arastirabilir] e avrupalilarin kendi bildikleri hersey dogru olduguna gore dunya litaretarune kanguru diye gecer hayvanın adı.

:durdurun:durdurun:durdurun
hmm bu da oldukça ilginçmiş

kanguru o kadar yüklenmiş ki adamın konusmasını deiştirmiş :D:Dehuehue :):)

eheuheuh bole ısmı olur bea bu nasıl kı acaba merak ettım :) gozlerımle keske gorebılseydım :)=

mehmet abi de hep bu tecavüz ile ilgili haberleri koyuyor neden acaba :hhmanD
şaka bir yana ama harbiden adamın konuşması değişmiş

mehmet abi de hep bu tecavüz ile ilgili haberleri koyuyor neden acaba :hhmanD
şaka bir yana ama harbiden adamın konuşması değişmiş

valla haklısın yaw :durdurun yok bilmem tavuğa tecavüz, kangurunun tecavüzü :durdurun
ama çok komik yaw ondan koyuyom :durdurun

Nasıl Araştırıyorlar Acaba :D

Geri