Kanları donduracak dehşet

kamer28

DOLUNAY
HH Üyesi
Reaction score
0
Rabbime hamd-ü senalar olsun,yazdırıyor ilham kale
Antalya'da yaşanan tecavüz olayı kanları dondurdu. 14 yaşındaki genç kıza ağabeyi tecavüz etti, hamile kalan kız 6,5 aylık bebeğini teyzesinin vurduğu iğneler sayesinde düşürdü, annesi ise bebeği alıp boş bir arsaya gömdü. Bunları öğrenen abla ise evden kaçıp küçük kardeşinin yaşadığı dramı polise anlattı. Anne ve teyze gözaltında, ağabeyi ise aranıyor.

14 yaşındaki D.S. yaklaşık 6.5 ay önce öz ağabeyi 24 yaşındaki Ç.C.U ile birlikte Şanlıurfa'ya gitti. Ağabey küçük kardeşine 2 gün boyunca tecavüz etti, ardından da olayı kimseye anlatmaması için tehdit etti. Küçük kız, korktuğu için kimseye bir şey söyleyemedi, ancak hamile kaldı. Küçük kızın karnı şişince, Suriyeli bir adamla evli olan 59 yaşındaki anne A.E. duruma müdahale etti. Doktora götürülen kızın, 6,5 aylık hamile olduğu da ortaya çıktı. Genç kız, bunun üzerine ağabeyinin kendisine tecavüz ettiğini annesine anlattı. Bunu öğrenen anne A.E., 20 gün önce oğlunu evden kovdu. Tecavüzcü ağabey Antalya'dan ayrılarak Muğla'ya gitti.

Anne ise teyzesi 72 yaşındaki S.T.'yi eve çağırarak durumu anlattı. Yaşlı kadın, küçük kıza iki gün üst üste henüz ne olduğu belirlenemeyen iki iğne vurdu. Aşırı kanaması olan ve sancı çeken D.S. öz ağabeyinden olan 6,5 aylık bebeğini düşürdü. Anne A.E. ise bebeği alarak evlerine yakın olan boş arsaya gömdü. Küçük kıza da olanları kimseye anlatmamasını tembihledi. D.S. başına gelen olayları 22 yaşındaki ablası G.S.'ye anlattı. Duyduklarına inanamayan abla, önce evden kaçtı, ardından da Yenikapı Polis Merkezi'ne gidip polise başvurdu. Kardeşinin başına gelenleri anlatan G.S. yardım istedi. Polis, Cumhuriyet Savcılığı'ndan izin alarak eve baskın düzenledi.

Baskında, anne ve teyze gözaltına alınırken, gösterdikleri arsada yapılan aramada küçük kızın düşük yaptığı bebek bulundu. Bebek, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, anne ile teyze, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne teslim edildi. Küçük kız ise Çocuk Şube Müdürlüğü'nde uzman pedagog eşliğinde ifade verdikten sonra koruma altına alınarak Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildi. Polis, her yerde tecavüzcü ağabey Ç.C.U.'yu arıyor.

http://haber.mynet.com/sayfali/yasam/Kanlari-donduracak-dehset/23Temmuz2009/X1248329859875/1

şimdi bu haberin üzerine ne denir...
bizim genlerimize i.nelikmi ,,şerefsizlik ve adilikmi yerleştirdiler...
ben bu yaşıma kadar böyle bir şey duymadım ...son 2 - 3 senede neler oluyor anlamak mümkün değil....
TÜRK milleti kendine gel...yoksa ALLAH çok kötü getirecek kendimize...

Ne denebilir ki? Ne dersek boş.Böylelerine ne yaparsan yap ne söylersen söyle az gelir.
Ömür boyu bir daha hiç çıkamayacakları bir deliğe sokmak lazım bunları

Böylesine onursuz ve ruhsuz insanların aramızda olduklarını bilmek gerçektende can yakıcı.

hadi bakalım küfürün adını günah koymuşlar bunları ibreti alem için sallandıracaksın bak bakalım yapıyorlarmı.

off uLan cok kotu oldum ya yazık kıza be allahsızlar yaaa . =(((((((((((((

Nereye Gidiyoruz ?

yıldırım düşer üstüne inşallah

Vallaha ilk defa böyle kötü oluyorum internetten okuduğum bir haber benim ilk defa böyle yaptı gözlerim doldu :(nasıl yapabilirler yaa ne demek daha 14 yaşında :(öz abisi bide bu insan olmadık kişiyi şimdi elime versinler döve döve öldürürüm:Sopa

insanlık kendini aşmış....
daha doğrusu bi milleti yıkmak istersen onun önce ahlak ve maneviyatını çökert...
gerisi zaten çabucak gelir...bizi yüzyıllardır çökertemeyenler zannedersem en son ve en etkili olan silah olan bu yolu tercih ettiler...inş başarılı olamadan bu millet kendine gelir....

Vayy O.Çocuğu vay Toprak kabuL etmez bu puştu

insanlık kendini aşmış....
daha doğrusu bi milleti yıkmak istersen onun önce ahlak ve maneviyatını çökert...
gerisi zaten çabucak gelir...bizi yüzyıllardır çökertemeyenler zannedersem en son ve en etkili olan silah olan bu yolu tercih ettiler...inş başarılı olamadan bu millet kendine gelir....

İnşallah kardeş:(
Allah herkese iman kur an nasip etsin!

hadi bakalım küfürün adını günah koymuşlar bunları ibreti alem için sallandıracaksın bak bakalım yapıyorlarmı.

abi ab ye gircez die idamı kaldırdılar güya modern devlet suç oranı artı . yanlış hatırlamıosam ( ülkenin ismini yanlışım varsa düzeltin ) kutsal topraklarda hırsızlık yapan bi adamın yaptığı kolunu kesiyolar ki hatırlayıp bida yapmasın...

off uLan cok kotu oldum ya yazık kıza be allahsızlar yaaa . =(((((((((((((

ulash abi insan kendi kardeşine bunu yapıyosa şerefsiz dir . günahkar bi hayat yaşıcak acaba hiç içi sızlamıycakmı o insanın :(

bu hayvan herifi asmak lazım şerefsiz köpek

Bir A.B. kötü örnek oluyor diyoruz,bunu yapan adamı adalete teslim edeceğiz ve insan haklarından faydalandıracağı,insan olmayan bir mahlukat nasıl insan haklarından faydalanabilir? Ben bunu öldürsem cezaevinde yatarım :S

böle kansızların bu ülkede yasadığını duydukça kızımı ve karımı daha çok düşünüyorum ve her konuda dikatli olması için uyarıyorum sizde dikkatli olun

Geri