Kansere neden oLan 5 yiyecek

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Katılım
1 May 2008
Mesajlar
6,784
Reaction score
0
Puanları
0
Son zamanLarın en korkuLan hastaLığı kansere neden oLan 5 yiyecek açıkLandı


e-kolay'ın haberine göre zevkle tükettiğimiz kızartmalar ve hamur işleri, kanserin en büyük nedenleri arasında yer alıyor.


1. SosisLi sandviç

Zira içinde çok fazla nitrat vardır. Kanser koruma koalisyonu, çocukların ayda 12 adetten fazla sosisli sandviç yememelerini önermektedir. Sosisli sandviçsiz yapamıyorsanız, sodyum nitratsız yapılan cinsini satın alın.


2. İşLenmiş et ve pastırma

Sosisli sandviçte, domuz pastırmasında ve diğer işlenmiş etlerde bulunan aynı yüksek sodyum nitrat aynı şekilde kalp hastalığı riskini yükseltir. Domuz pastırmasında doymuş yağın aynı şekilde kanserde payı olur.


3. Yağda kızarmış şekerLi çörek veya Lokma

Lokmalar kansere yol açan çiftli dertlerdir. Birincisi, bunlar beyaz undan, şekerden ve hidrojene yağdan yapılır, sonra yüksek ısıda kızartılır. Bunlar, belki de kanser riskini arttırmak için yiyebileceğiniz en kötü yiyecektir.


4. Kızarmış patates


Lokmalar gibi, kızarmış patates de hidrojene yağdan yapılır, sonra yüksek ısıda kızartılır. Bunlar ayrıca, kızarma işlemi sırasında ortaya çıkan ve kansere neden olan akrilamid maddesini de içerir. Bunlara “patates kızartması” yerine “kanser kızartması” desek daha doğru olur.


5. Cips, kraker, kurabiye, bisküvi

Tümü genellikle beyaz un ve şekerden yapılır. Etiketinde “trans yağlar içermez” yazılı olsa bile, genellikle az miktarda trans yağ vardır.

 
vallahaa ne yiyeceğimizi şaşırdık artık
doğal yiyacak kalmadı neredeyse herşeyin geniyle oynamaktalar.

iyi paylaşımlar
 
En Güzeli Organik Ürünlere Yönelmek Ama Biraz Tuzlu.
 
Kansere neden olacak bir Kişi : Tayyip
Bünyeden bünyeye değişiyor AMA!
Beni kanser ediyor...
 
Geri
Üst