elfevaid
New member
- Reaction score
- 0
Kaplan - Toefl İbt 2007-2008 Edition...Harika bi Toefl Hazirlik Setİ
Arkadaşlar şimdi sizlere uzun bi arama taramadan sonra beğenip 60 ytlye almış olduğum toefl hazırlık setini paylaşmak istiyorum tamamiyle orjinal.Piyasadaki en iyi toefl hazırlık seti... İyi çalışmalar
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Ben bu cdye çalışarak girdim ve başardım umarım size de faydalı olur...
Kurulum:
***CD li Kurulum
Çıkan iso dosyasını direkt bir cd yazma programıyla cd ye yazıp sonra bilgisayara takıp normal program yükler gibi bilgisayarınıza yükleyin sonra da cd yi çıkarmadan programı çalıştırın.
***CD siz kurulum
1- partları masaüstüne çıkart
2- neroda kalıbı diske yaz seçeneğinden masaüstündeki .iso dosyasını image recoder seçerek masaüstüne yazdırın.
3- nero image drive açarak first cd-room seçeneği tanımlı hale getirilerek masaüstündeki image.nrg dosyasını gözattan ilk sürücüye yüklenir.
4- otomatik başlar ama başlamasada bilgisayarımdan dvd-rom seçneği altında oluşmuş olan image dosyası çift tıklanır
5- install edilir
6- masa üstüne atılan icon çift tıklanarak program çalıştırılır...
AYRICA İNDİRİRKEN TEŞEKKÜR BUTONUNA DA SADAKATİMİZİ GÖSTERELİM LÜTFEN
Arkadaşlar şimdi sizlere uzun bi arama taramadan sonra beğenip 60 ytlye almış olduğum toefl hazırlık setini paylaşmak istiyorum tamamiyle orjinal.Piyasadaki en iyi toefl hazırlık seti... İyi çalışmalar
Ben bu cdye çalışarak girdim ve başardım umarım size de faydalı olur...
Kurulum:
***CD li Kurulum
Çıkan iso dosyasını direkt bir cd yazma programıyla cd ye yazıp sonra bilgisayara takıp normal program yükler gibi bilgisayarınıza yükleyin sonra da cd yi çıkarmadan programı çalıştırın.
***CD siz kurulum
1- partları masaüstüne çıkart
2- neroda kalıbı diske yaz seçeneğinden masaüstündeki .iso dosyasını image recoder seçerek masaüstüne yazdırın.
3- nero image drive açarak first cd-room seçeneği tanımlı hale getirilerek masaüstündeki image.nrg dosyasını gözattan ilk sürücüye yüklenir.
4- otomatik başlar ama başlamasada bilgisayarımdan dvd-rom seçneği altında oluşmuş olan image dosyası çift tıklanır
5- install edilir
6- masa üstüne atılan icon çift tıklanarak program çalıştırılır...
AYRICA İNDİRİRKEN TEŞEKKÜR BUTONUNA DA SADAKATİMİZİ GÖSTERELİM LÜTFEN