Karşı Cinsi Etkileme Yolları

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Kizlarin hoslandigi seyler standarttir. Bunlarin ne olduklarini mutlaka bilmelisiniz. Peki nedir bunlar?
Müzik dinlemek.
Sinema
Cafeler
Makyaj
Dedikodu.

Müzikle başlayalım

Tabiki kizlar bahsettigimiz bu seylerden sanat olanlariyla gerçekte kesinlikle ilgilenmezler. Digerleriyse onlar için neredeyse hayat biçimidir.

Kizlarin hepsi müzikten hoslandiklarini söyler ama müzikten kasitlari sizinkiyle ayni sey degildir. Kizlar için büyük önemi olan 3 sanatçi (!)vardir. Bunlar: Tarkan, Dogus ve Cengiz Kurtoglu'dur. Bunlardan hoslanmayan kiz görmedim. Ama klasik olarak hepsi bunlardan nefret ettiklerini söyleyecektir. Sakin inanmayin. Trip atiyorlar. Demek ki yapmamiz
gereken seylerden biride kizlarin hoslandiklari müzik türleri hakkinda az da olsa bilgi sahibi olmaktir.

Yakışıklı olmanız Şart değil

Kizlar çogunuzun sandigi gibi yakisikliliga degil karizmaya önem verir. Yani çok karizmatik bir erkegin kiz tavlama sansi çok yakisikli bir erkekten yüz kat daha fazladir.Peki nasil karizma yapilir?

Yillardir yaptigim arastirmalar bazi davranis kaliplarinin kizlar üzerinde digerlerinden çok daha fazla karizmatik bir etki biraktigini göstermistir. Kiz milletinin en sevdigi sey karsisinda ki erkegin her zaman kendisiyle ayni sekilde düsünüyor olmasidir. Kizlar entellektüel erkeklere digerlerinden daha fazla önem verirler. Yani bu tip kizlari tavlamak için
en güzel yol daha öncede belirttigimiz gibi uydurmrktir. Mesela kizlarin en zayif noktalarindan biri de psikoloji ve felsefedir. Tavlamak istediginiz kizla muhabbet ederken eninde sonunda bu kiz size nelerden hoslanirsin?" diye bir soru soracaktir. Hiç tereddüt etmeden "Kitap okurum, müzik dinlerim, sinemaya giderim, gezerim" diye cevap verin. Göreceksiniz kiz o andan itibaren sizinle daha fazla ilgilenmeye baslayacak. Bu tip kizlar salak olduklari kadar meraklida olduklarindan hemen "ne tarz kitaplar okuyosun?" diye soracaktir. Hemen artik roman okumadiginizi, uzun süredir psikoloji ve felsefeyle ilgilendiginizi ve sadece bu konuda kitaplar okudugunuzu üstüne basa basa söyleyin. Tabi ki bunlari aslinda hiç okumayacaksiniz. Ama bu tip kizlarin okuduklari en son kitap genellikle Cin Alidir yada en iyi ihtimalle salak ötesi ask romanlari okurlar. peki siz bu durumda ne yapacaksiniz? Tabiki ikinci kuralimizi uygulayacaksiniz. Yani uydurabildiginiz kadar uyduracaksiniz.

Kizlar basta da söyledigimiz gibi psikoloji ve felsefe lafini duyar duymaz size çok fazla önem vermeye baslarlar. Ama bu ilgiyi yüzekatlayacak bir yöntem daha vardir. Bazi terimler kizlar üzerinde tahmin edebileceginizden daha fazla etki birakir.
Bunlarida açikliyorum.

Söze söyle baslayin:

"Diyalektik materyalizmin tarihsel gelisim sürecinde birçok realistik ve skolastik yaklasimla karsilasilmistir ve bu yaklasimlarin avantgart kültür döngüsü içerisinde birçok pozitivistik akim dogmustur. "

Bunlari duyan kizin eve gidince sizi düsünmekten baska hiçbir çaresi yoktur. Aslinda yukaridaki cümle hiçbir anlam içermez ama içindemolabilecegi kadar çok terim vardir. Burdan da sunu anliyoruz ki kizlar terimsel ve anlasilmaz konusan erkekleri karizmatik bulurlar. Uydurabildiginiz kadar uydurun. Kesinlikle anlayamazlar. Bu yöntemonlarca kizin üzerinde denenmis ve hepsinde de olumlu sonuç alinmistir. Ayrica kiz bunlari duyunca "evet haklisin, bende çok severim psikolojiyi, hep psikoloji okurum gibi bir tavirla karsililik verir. Tabi ki kiz uyduruyodur. Bunu yapan kiz artik sizin demektir. Çünkü kizlar bunu sadece karsisinda ezilmek istemediklei erkeklere yaparlar. Sakin kiza "hangi yazarlari okursun" gibi bi soru sormayin, kizi kaybedersiniz. Ama yine ikinci kuralimizi uygulayarak kiza hangi yazrlarin hangi kitaplarini okudugunuzdan bahsedin.

Mesela ben 30'dan fazla kizi aslinda bir yönetmen olan Arthur Gordon'un 10'dan fazla psikoloji kitabini okuduguma inanadirdim. Hiçbiri de çikip "nasil olur ya, Arthur Gordon yönetmen bi kere" demedi. Ama diyelimki sizin tavlamaya çaistiginiz kiz bunu söyledi, o zaman da kural ikiyi aklimizdan çikarmayarak "aaa, hadi yaaa! Kesin isim benzerligidir. Ben sahsen okudum o kadar kitabini inanmiyorsan yarin sana getireyim bütün kitaplarini" gibi bir tavra girin.Tabiki ertesi gün kiza kitap filan götürmiyceksin. Kizin "hani bana kitap getiriyodun?"Seklinde bir soru sormasi ihtimali çok çok düsüktür ama sorarsa "ya sorma dün gece sabaha kadar bi kitabi bitirdim aklimda o vardi sadece, yarin getiririm" diyin. Bu hem kizin size baglanmasini hemde kizin gözündeki karizmanizin feci sekilde artmasini saglar.

Kızların Zayıf Noktalarından biride Güzellik

Kizla zaten yavastan muhabbete basladiniz, artik gerisi siz istemesenizde gelir. Kiz size "ne tür müzikler dinlersin?" diye sordugunda sakin kesin bir tarz belirtmeyin, kulaga hosgelen herseyi dinlediginizi ama slow müzikleri tercih ettiginizi belirtin. Kizin gözünde daha da fazla büyüyeceksiniz. Kizlarin en çok ilgilendikleri bir diger konu ise "güzellik"tir. En çirkin kiz bile kendini dünya güzeli sanar. Unutmayın ki güzel kız yoktur bakımlı kız vardır. Size düsen görev kizin bu egosunu tatmin etmesini saglamaktir. Sürekli kiza ne kadar güzel oldugunu "ima edin".Ama sakin fazla abartmayin. Yagcilik yaptiginizi düsünüp sizden uzaklasirlar.

Kizla daima yakin olabilmek için her daim kizin hoslanacagi konular hakkinda sallama kapasitesine sahip olmaniz gerekir. Kizin yaninda konusacak birsey bulamazsaniz kiz sikilir ve tavlamak gitgide daha zor hale gelir. Bu durumda basvurulabilecek en iyi kaynak "Bizim bi arkadas var. . . "diye baslayan atmasyonlardir. Bu konu basligindan istediginiz kadar sallayabilirsiniz. Evet, kiz "hadi bee, olamz öyle sey, git belge getir!" demez ama fazla abartirsaniz içten içe sizin iflah olmaz bir palavraci olugunuzu düsünür ve size çok feci sekilde kil olur. Yüzünüze bakip size gülümsemesi bu kizin size kil kapmadigini göstermez. Burada dikkat edilecek tek nokta kizin anlamadigi konularda atip tutmaktir. Ama tutup kiza arkadasinizin arabasinin motor yagini degistirirken sanzimanda olusan bir sorunu gidermeye çalisirken basina gelen komik bir olayi anlatan bir senaryo uydurursaniz kiz sizden tiksinir.Bu konuya ileride tekrar deginecegiz ama sizin yinede aklinizida bulunsun: karsinizdaki ne kadar samimi olursaniz olun neticede bir kiz ve bu kizla kesinlikle normal erkek arkadasalarinizla konustugunuz gibi konusamazsiniz.

Bunlarin yani sira ne yapip edip bir gitar alin yada bulun. Çok da pahali olamayan bu alet kizn kalbini fethetmek için birebirdir. Her kiz bu tuzaga düser.Tav olduklarini illa belli ederler yani. )Gitari aldiktan sonra su 4 sarkiyi yarim yamalakta olsa çalin:

1)Haluk levent=Ankara,
2)Haluk Levent=Akdeniz Aksamlari,
3)Baris Manço=Gülpembe ve
4)Eagles=Hotel California.

Bu dört sarkida inanilmaz derecede basittir ve bu da yetmiyormus gibi kiz sizi bunlari çalarken gördügünde size kelimenin tam manasiyla çarpilir. Kiz derhal sizden bir sarki çalmanizi isteyecektir. Ama siz bu dört sarkidan baska sarki bilmiyorsunuz ki!Bu durumda da her zaman yaptiginiz gibi sallama yolunuz sonuna kaddar açik. Kiz böle bi sey derse, hemen"ben aslinda elektro gitar çaliyorum ve bilmem böle sarkilari" diyin. Kizin karsisinda rezil olmak söyle dursun, kizin gözünde karizmaniz iki kat artar.

Geldik en önemli taktiğe

kizlarin zayif noktalarindan bir digeri ise "kiskançlik"tir. Bunlar en yakin arkadaslarini bile kiskanirlar. Bu egolariyla oynayip kizi elde etmenin duruma göre degisen 2 yolu vardir.

Birincisi

Kiza yavsamak ve kizin gözüne girmek için kiskandigini bildiginiz kisiler hakkinda atip tutmak ve kiza "onunla ayni fikirleri paylastiginizi kiza belirtmektir. Konuyu bir örnekle açiklayalim:

siz Ayseyi tavlamak için ugrasiyorsunuz ama ortamda her haliyle Ayse'den çok çok daha üstün bi kiz daha var. O da Nese. Sizde zaten Nese'nin hiçbir kosulda sizle çikmayacagini bildiginiz için Ayse'yi tavlama istegindesiniz. Bu durumda Ayse %1. 000. 000 ihtimalle Nese'yi kiskaniyordur. Siz Ayse'yle basbasayken hemen Nese'yle ilgili bir muhabbet açin ve atip tutun. Ayse bu yalanlari ciddiye alip gaza gelecek ve Nese'ye
karsi duydugu kiskançligi "Zaten bende uyuz oluyorum" formatinda size sunacaktir. Bu haraket kizi tavlamak için çok önemlidir. Kiz gaza gelirse kesin o kiz sizindir.

Gelelim ikinci yola.

Bu taktik, "tüm ugrasalariniz sonucu kizin size
yüz vermemesi durumunda "ve çok alçak dozda uygulanmalidir. Dedigimiz gibi kizlarin ortamda mutlaka kiskandiklari baska bir kiz vardir. Bu arada sizin
yapmaniz gereken kiz sizle ilgilenmedigi zaman gidip onun feci sekilde kil oldugu kiza yavsamaktir. Bunu kizin kendisinin görmesine gerek yok.
Ortamdan baska bir kiza göstere göstere yaptiginiz taktirde sizin asildiginiz gerçek kizin kulagina gitmesi an meselesidir. Bunu DEdikodunun Kizlar
Için Yeri Ve Önemi Bölümünde uzun uzun inceleyecegiz. ama belirtilmesi gereken çok önemli bir sey var: bu taktik sadece yeri ve dozu çok iyi ayarlandigi
zaman ise yarar.

Eger acemiyseniz bu ikinciyi uygulamaniz yarardan çok zarar getirebilir. O yüzden dozaji çok iyi ayarlayin. Dozu iyi ayarlandiginda kiz sizi öteki kiza kaptirmamak için gelip kendisi size yavsayacaktir. Anlattigimiz diger tüm taktikler gibi bu da tarafimdan test
edilip onaylanmistir. Fakat bu son anlattigim gerçekten çok tehlikeli sonuçlar dogurabilir ve yiyeceginiz tokat ve/ya küfürlerden dolayi hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

Geri