Karşılıksız aşk

pasaklı

New member
Reaction score
0
Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına, bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler, şarkılar, sevgiler içimde tutuşan bir ateş, onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler, hasta umutlar, yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim.. Sen beni bilmedin, beni tanımadın, beni sevmedin.. Bu bir ölümdü, bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni, ip asmaz, çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil, yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden, son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE, KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL...

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin....

Cidden aşıksın sen :)

asik falan digilim ben bugun duygusal takilasim geldi duygusal takiliyorum:)

vallah aşik üstat ama çok güzel okudum süper ya güzel paylaşim eline sağlık

GiCiK_KiZ' Alıntı:
arkadasLar siz ona bakmayin ...asik o! ... :)
buyuk harflerle yazmana gerek yoktu gicikim:)

ama harbi asik falan digilim inanin bana..

asık olmadan yada bırını dusunmeden nası duygusal takılıosun oda ayrı :) ya bak asık olmak ayıp dııl utanma :p

:( Grup 84 (Hacettepe) - Sevdiğimi Başkalarıyla
:( gördün mü bak bizden öteside varmış..
yaşananların hepsi meğer birer yalanmış.
kaderimde bu da mı vardı?
sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer
kör olsun bu gözler, gormeyeyim bir daha..

yar ellerin nerde?
ya benide götür ya da gitme
bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki
ölürüm hasretinle..

geceler uykusuz geçer oldu ömrümde
anılar birer birer batırır hançeri kalbime..
kaderimde bu da mı vardı?
sevdiğimi başkalarıyla göreceksem eğer
kör olsun bu gözler, gormeyeyim bir daha..
:(
Soner - Humeyra - Ayberk / Haketmedim Seni

Biliyorum çok hatalıydım
Sana bu yanlışı baştan yaptım
Beni sevdin, değerini bilemedim
Aslında ben seni hiç haketmedim

Ne olur bir söz söyle
Yüzüme bakma böyle
Suskunluğun yakar beni
Karşımda durma öyle

Hiç sevmedim de, Kırılmadım de
Sensizde hayatı yaşarım de

Hiç ağlamam de, Şaşırmadım de
Seni şimdiden bile unuttum de...

>>>>> :(

ayh cok guldum saolun ya ahahhha:)

bunlari ben yazmadim ki ben yazsam tamam asigim dicem..:)

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi, bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın, tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum, içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı, senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın

Şu sözleree bak ama yaa
Ellerin sağlık cnm çok etkileyici bir yazı :(
hüzünlendik iyi mi

aşık veya değil çok güzel yazmış ama hakkını vermek lazım

ya yuapmayın yaaa 2 yıllık bi askı bitirdim bugun aglıorm saten sizde iice mahvettiniz beni anlasılan sabaha kadar aglıcam alkolden komaya giricem ama gercekten cok gusel

ne yalan söyleyim bende duygusallaştım biraz şu an bunu okuyunca. sen gerçekten aşık olmadığına emin misin?

hatta şu an ödev yapıyodum ve hacettepe şarkısını buldum biraz önce onu dinliyodum ve tabi birini düşünüyodum. bunu da okuduktan zaten zor duruyodum bıraktım herşeyi

yaw bu nasıl bi aşktır yaw keşke benide böle bi seven olsa veya ben birini böle sevebilsem yada ikimiz birden sevebilsek böle falan ulen aptallaştırdı yaw bu yazı..

û§Tâd GÛZ€£ Ø£MÛ§û§Tâd GÛZ€£ Ø£MÛ§

Geri