Kara Şimşek diyor ki...

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
“Yaşlı-genç futbolcu yoktur, iyi-kötü oyuncu vardır. Ben iyi bir futbolcuyum... Kendime güveniyorum, taraftarlarımıza ikinci yarıda patlama sözü veriyorum”

fft1mm839980.jpg

"Şimdi gelip, ‘Boş sözleşmeye imza at’ deseler, düşünmeden atarım. 3 yıl oynayıp, futbolu Beşiktaş’ta bırakmak istiyorum."

Yusuf Şimşek.. Denizli’de yıldızı parladı, Fenerbahçe’de şampiyonluk yaşadı... Ardından duraklama dönemine geçip, Anadolu’ya yelken açtı. Geçen sezonun ara transferinde Trabzon’a uçmak üzereyken rötar yaptı, son anda rotayı değiştirip Beşiktaş’a imza attı. O dönem eleştirildi, ama o hep sustu. Yılmadı, olup bitenlere sahada yanıt verdi. Beşiktaş’ın çifte şampiyonluğunda başrolü oynadı. Bu sezona kötü başlayan Beşiktaşlılar’ın Kara Şimşek lakaplı yıldızı Yusuf Şimşek, ikinci yarı öncesinde FANATİK’e konuştu, iddialı açıklamalar yaptı...

“Eğer ben bir şey diyorsam, çok iyi bilinsin ki boşa demem ve yaparım. Evet, ligin ilk yarısında kendimi hiç beğenmedim, yoktum çünkü sakatlıklar yaşadım. Bunun dışında özel yaşamımda da sorunlarım vardı. Biraz uzun sürse de, Allah’a şükür hepsini hallettim. Sıfır çektiğim ilk yarı ortada. İkinci yarıda ise performansım yüzde yüz olacak.”

34 yılda ilk kez!
“Şu an 34 yaşındayım. Hayatımda ilk kez, hem de bu yaşımda özel çalışmalar yapıyorum. Çünkü bu saatten sonra Anadolu’ya dönmek istemiyorum. Yeterince kaldım, dolaştım. Büyük takım çok farklı. Taraftarı, hedefi, oynasan da oynamasan da böyle... Sözleşmem sezon sonu bitiyor. Burada kalacağım, ama bu işler sözle olmaz. İkinci devre oynayacağım futbol ile bunu sağlayacağım. ‘Boş sözleşmeye imza at’ desinler, atıp üç yıl daha oynar ve futbolu burada bırakırım. Ama ‘git’ derlerse de, yapacak bir şey yok. Teşekkür eder, ayrılırım.”

‘Mirasım, kariyerim’
“Futbol yaşantımın üçte birini büyük takımlarda geçirdim. Çocuklarıma bırakabileceğim en büyük ve anlamlı miras bu. Geldiğim ilk günden daha da iddialıyım. Bu sezon da hem şampiyonluğu hem de kupayı alacağız. Forvet arkasında serbest olarak da oynarsam verimli olurum. Ama hoca genelde solda oynatıyor. Benim için fark eden bir durum değil. Her görevi yaparım. İbrahim Üzülmez ile önlü arkalı oynayınca, çok daha etkili ve faydalı olduğumu düşünüyorum.”

‘Üzülmez’in elini öperim!’
“Sahada yaşlı-genç değil, iyi kötü futbolcu vardır. Ben iyi bir oyuncuyum. Futbola başladığım ilk günden bu yana kendimi hiçbir zaman şimdiki kadar istekli, olgun ve hırslı hatırlamıyorum. Şu ligler başlasın, ne demek istediğimi herkes görecek. Bu lige bu devre damgamı vuracağım. Benden böyle sözler kimse duymadı. İlk olacak biliyorum, ama kendimi tutamıyorum. Buradaki ortam, arkadaşlık en üst seviyede. Özellikle Rüştü, İbrahim Üzülmez ve benim gibi tecrübe sahibi oyuncular da ayrı şans... Bir Rüştü Reçber daha nerede var? 10 yıl aralıksız Beşiktaş’ta oynayan İbrahim Üzülmez’in elini öperim! Bu değerlere sahip çıkılsın. Gerisi teferruattan ibaret...

Kara Şimşek diyor ki... - www.fanatik.com.tr

Yusuf geçen sezon ki performansından çok uzak. İkinci yarı ona çok ihtiyacımız oalcak.

Hamburg maçındaki oyunu güzeldi.Böyle devam ederse takıma faydası olacaktır.

Geri