Karakutu Php bitirici 2

karakutu

New member
Reaction score
0
Karakutu php bitirici 2

hafızasında kayıtlı 23 adet mevcut açık kodları ile php hazır portallarda arama yapar

fso yolu opsyonel yapıldı herkez kendi istediği FSO nun yalunu yaza bilir

23 adet aktif ön izleme modulü eklendi teker teker aramaya üşenenler için

basit şekilde arama motoru eklendi sadece php uzantılı web sitelerini aramaktadır ( yahoo ve google alt yapısı kullanılarak) ama fazla profosyonel değildir .

kk2uc.jpg

Ara yüzü yukarda görüldüğü gibidir. hiç bir profosyonel düşünce barındırmamakradır tamamiyle acemi ve yeni aşlayanlara hitap etmektedir.

tüm hakları Gasp edilmiştir

kullanımı :

hedef url:

bu kısma muhtemel açığını olduğunu düşündüğümüz siteyi yazıyoruz

EXP. URL:

bu kısım tamamiyle opsyoneldr yani isteyen burdaki FSO yolunu değiştire bilir kendi FSO yolunu yaza bilir (herhen gibir hosta upload edilmiş şartı ile)

1.2.3....23:

bu pencereler aktif ön izleme penceresidir hedef sitedeki muhtemel açıkları tarar eğer açık mevcut ise FSO nuz orda görünecektir

tara/scan:

edı üstünde tarama .

modülleri yenile :

aktif ön izleme modullerini yeniler bir nevi Sayfa yenileme.

Arama motoru:

google ve yahoo üstünde hazır bir şekilde arama yapar fakat ne derecede sonuç vereceği belli değildir bu modül yeni başlayan ve amatör (biz ) ler için kendilerini geliştirmek ve mantığı kapmak içindir .

karakutu 2006 tüm hakları sende saklıdır !

indirme linkleri:

http://www.turkupload.com/file.asp?d=573177559

http://www.megaupload.com/?d=AU59XPA3

Abicim megaupload arık türkiye ye hizmet vermiyor başka yere upload edersen seviniirim pls:):)):

ıkı lınk verılmıs galıba ben yanlıs görmedıysem denıcem saol dostum..

güzel bişiye benziyor saol dostum...
calısıyorken sana tesekkürü tıklatırım)

ben hiç bişe yapamadım daha dorusu anlamadım ?

bu pro yu nası ne işe yarar bi baksana yenilirmi yutulur mu

programın geniş anlatımı...

programın amacı :

Progam ağırlıklı olarak php-nuke lerde bulunan mavcut açıklar üstünde yoğunlaşmıştır , 2-3 adetde opsyonel php açığı koyulmuştur. yani kısaca sadece php destekli portallar işe yarar.

kullanımı :

Aslında basit bir arayüze sahip olan ve yeni başlayanarın anlaya bilmesi için ola bildiğince sade şekilde tasarlandı. aslında programın kullanımı açıklandı fakat yinede tekrarlamada yarar var zanlediyorum.

hedef url :COLOR]

bu kısma hedef olarak seçtiğimiz portalı ( site) 'n adresini yazıyoruz

örnek : www.uranus.dk ( sallama adrestir :D )

bu kısma yazılan hedef adres php destekli olmalı eğer değilse zaten programın hiç bir etkisi olmaz .

EXP. URL :

efet exp. url mevcut olan FSO muzun adresi 1. versiyonda bu kısım programın içine gömülmüştü ve kankamın adresinden alıyorsu adres kapanınca programda aktifliğini kaybetti bu yüzden 2 versiyonda dileyen dilediği phpshell'i çalıştıra bilir ... eğe bu kısmı nasıl olacağını soruyorsanı .. örnek olarak veriyorum :
elimizde c99shell.php var biz bunun uzantısını c99shell.txt yapıyoruz ve bunu engellemeyecek herhangibir hosta yüklüyoruz yani
hehangibirhost.com/c99shell.txt? olarak biz bunu istersek EXP. URL kısmına yaza biliriz ... umarım anlata bilmişimdir ...

23 adet pencere
bu pencerelerin her biri ayrı ayrı php açıklarının ön izleme modunu gösterir , eğer FSO nuz bunların herhangibirinde görünüyorsa zaten açık var demektir ordanda hakkınız olduğu kadar yada bilginiz olduğu kadar müdahale ede bilirsiniz...

TARA/SCAN

adı üstünde bastığınız zaman açıkları tarar.. üstüne deyinmeye gerek yok..

Modülleri Yenile

baktınız ağır işliyor yada keşden açıyor sayfaları .. bi yenileme yeter :D yetmez ise bir kaç defa basın ön izleme modüllerini yeniler bir nevi sayfa yenileme işte.

-Arama Motoru-

bu modül , yeni başlayan lar için düşünüldü kolaylık olsun diye buraya bastınız ve bir form açılıyor .. bu forum siyah kısımına bir kez tıklamanız yeterli hem yahoıo hemde google alt tabanını kullanarak php destekli siteleri dökmektedir eğer kolayınıza geliyor ise bunu kullana bilirsiniz çıkan adresleri deneye bilirsiniz ...

sanırım açıklayıcı olmuştur .

teşekkürler .

kuLLaniLisi bakimindan benim pek hosuma gitmedi.. amatorce demissin fakat gercek bir amator bundan ne kadar yararLanir dusundurucu acikcasi..

anlayan içiin iki saat elle yapacağı bir çok işlemi daha rahat yapar ha bilmeyenlere gelince zaten mantıkı kavramayan bence hiç bişi yapamaz program çok ustaca olsa bile

Partizan' Alıntı:
kuLLaniLisi bakimindan benim pek hosuma gitmedi.. amatorce demissin fakat gercek bir amator bundan ne kadar yararLanir dusundurucu acikcasi..

sence daha basit nasıl olabilirdi ?

Geri