karamail 3 dosya eklentili sonunda !!!

karakutu

New member
Reaction score
0
karamail 3 dosya ekli mail gönderici hotmail hariç diğer popüler sunuculara mail atabilmeniz için :D...

kara8ad.jpg

anlatıma gerek yok , normal mail atıyorsunuz işte :)) hata verirse yeniden kapatıp açın amatör işi anca bu kadar oluyor işte :)

http://81.215.200.247/karamail.exe = serverv bazen kapanıyor bilginize .

eywallah ama bir<az daha bilgi versen iyi olurdu

dıp not ıcın soluyorum mukemmel :D

denemedım ama emegıne saglık

kullanımı:

1. kimden : Karşıtarafda görünmesini istediğiniz isim yada mail adresi fark etmez ister isim yazın isterde sahte bir mail adresi.

2. kime : Bu kısım ise kime göndericeksek onun mail adresi olucak dikkat hotmail hariçtir !!! mynet,gmail,yahoo'a sağlıklı bir şekilde yolluyor.

3. cevap adresi : biz diyelimki karşı tarafa gmail adına mail attık ve şifresini alıcaz mesela , gmail adına kullanıcı bilgileri güncelleme adı altında bir forum yollucaz mesela , eğer kurban inanıpda formu doldurup göndermek isterse işte buraya gerçek bir mail adresi yazıyoruz . ama inandırıcılık size kalmış bu basit bir örnek , yani kısaca cevap adresi

4. konu : Adı üstüne mail içeriğine hitap eden bir konu yazarsınız.

5. Dosya : Göndermek istediğiniz eki seçitiğiniz yolu gösterir , kısaca dosya upload işte .

6. mail server : bu kısım en önemli yerlerden birisidir , hangi sunucu hesabına mail atıcaksak onun smtp sini seçmek zorundayız yoksa göndermez ...

7. mesaj : mesaj işte karşı tarafa göndermek istediğiniz mesaj.

dipnot: program amatör duygu ve amatörce yazıldığı için programda bazı hatalar bulunmaktadır hata verdiği zaman kapatıp yeniden açın. hiç bir profosyonel kaygı gütmemektedir ! tamamiyle amatör bilgiler dahilinde yazılmıştır :p

yaw bunun hotmail olanı yokmu :) :)

ya 2-3 gündür deniyorum server kapalı..elnde olan biri UPLOAD edebilrse çok makbule geççek..
pls..!!!

Geri