Kardeşini karnında taşıyor

cesur201

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
İkizini Karnında Taşıyor ! ! !

cocuk-ikiz.jpg

Doktorlar onun şişkin karnını ultrasonda incelediklerinde gördüklerine inanamadı. 1 yaşındaki kız, ikizini karnında taşıyordu.

Karnının şişkinliği fark edilmeyecek gibi değil. Henüz bir yaşında ama vücudundan büyük, dev bir karnı taşıyan küçük bir kız Kang Mengru. Çin'de yaşayan bir yaşındaki Kang'ın ailesi çaresiz durumda. Bunun nedeni ise kızlarının karnında bir ikizinin olması.

Kang'ın karnını ultrasonda görüntüleyen doktorlar, şanssız kızın ikizini taşıdığını görüp şoke oldu. Doktorların açıklamaları Kang'ın parazitik ikizini taşıdığı yönünde.

'Parazitik' kelimesi, bağlı, bağımlı anlamına geliyor. Bu tip ikizler, yapışık olarak da doğabilmekte. Ancak Kang'ın durumu bundan oldukça farklı. O, gelişemeyen kardeşini kendi karnında taşıyor.

Ameliyat olmayı bekleyen küçük kız, hiçbir şeyin farkında değil ancak ailesi bu trajik durumdan dolayı çok mutsuz ve endişeli.

Kaynak

Çok kötü yaa! yavrucak daha anlamamış bile ne olduğunu Allah yardım etsin

Allah yarıdmcıları olsun o ailenin. Zavallı ufaklık. Hibçirşeyden haberide yok. Hemde daha 1 yaşındaymış be :(

vicx2x.jpg

Çin'de 18 aylık bir bebek, ikiz kardeşinin ölü bedenini karnında taşıyor.

Çin'in Luohe kentinde yaşayan 18 aylık Kang Mengru adlı küçük bebek büyük bir dram yaşıyor. Doğum sürecinde Kang Mengru'nun ikiz kardeşi, karnında büyüdü. Doğumdan sonra bebeğin karnının şiş olduğunu fark eden aile doktora gitti.

Hastanede minik bebeğin karnında ölü bir beden olduğu fark edildi. Kang Mengru adlı küçük kızın yaşaması için acilen ameliyat edilmesi gerekiyor. Ancak ailesi ekonomik zorluk yaşadığı için ameliyat gecikiyor.

Kaynak:Hürriyet

Yahu ekonomik diyor para diyor ulan bir delikanlı doktor çıkıpta ben üsleneyim demiyormu gerçi orası çin doğal karşılamak lazım :mad::mad:

insanın tüyleri diken diken oluyor paraya lanet ediyor bu nasıl dünya

Gercekten Yazık..

sosyalistlere duyrulur sosyalist ülkelerin ne duruda olduklarını...

allah yardım etsin ya

yazıktır ya.. şu durumda bile 1 doktor çıkıp masrafları üstlenmiyor, yazık ..

Geri