infatuate
İstirahatte
sitemizin çiçeği burnunda smodu karma =) bakalım neler yaparmış nasıl biriymiş =)
infatuate :
slm karma =)
ҚâЯmä:
Selam infu
ҚâЯmä:
diycem infu diyorum infa değiL
infatuate:
walla infatuateten başka herşey oldum zaten =))
ҚâЯmä:
kötü $eyLer yakı$tırmasınLarda
infatuate:
ehehe =) nasılsın ? hayat nasıl ?
ҚâЯmä:
iyiLik sağLık.. İş , ev ,internet 3 'Lemesinde gidip geLiyorum
infatuate:
ismini alalım öncelikle, sonrada işini soralım sana ?
ҚâЯmä:
Adım Özcan, TekstiL yan ürünLeri işim, Giyim üzerine değiL yani
infatuate:
güselmiş =) neler yaparsın özcan ? normal bi günün nasıl geçer ?
ҚâЯmä:
Sabah 8 de kaLkarım.. 9'da i$ ßa$ı .. Taaki ak$am 7 'ye kadar
Daha sonra hackheLL'in başına, gece 1-2-3, muhabbet ne zaman ßiterse (
sonra uyku 
infatuate:
zamanını böleceğin özel biri yokmu =)
ҚâЯmä:
Hayır.. 14 aydır yok
infatuate:
bu soru bana hep saçma gelir ama sorasım geldi " neden yok " ?
ҚâЯmä:
Saçma bi cevap vereyim o zaman sana
) Kısmet
infatuate:
eheheh güseldi =))
infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
ҚâЯmä:
AsLen Sinop'Luyuz Ama Doğma büyüme İstanbuL.. Hayatımda 1 kere Sinop'a gittim 5 sene önce.. 6 karde$iz.. kaLabaLık bir aiLeyiz.. Birini gönderdik (evLendirdik) abLamı
kaLdık 5.. 7 ki$iLik bir aiLeyiz $u an 
infatuate:
ne hoş bi sürü kardeşi olması insanın =)
ҚâЯmä:
evet.. hiç bi sıkıntı çekmedik çok şükr
infatuate:
seni çileden çıkaran şeyler nelerdir özcan ?
ҚâЯmä:
KoLay koLay ÇiLeden çıkmam ama.. Bir konuda biLgisi oLmayıpta.. Ben bunu biLiyorum diye ısrar ediLmesi beni çiLeden çıkarır, ßaşka ßir deyi$Le ukaLaLık
infatuate:
peki böyle olduğunda tepkin ne oluo ?
ҚâЯmä:
biLdiğim bir konuya yanLı$ yorum yapıLdıgını biLdiğim için Doğrusunu anLatırım oLay yatı$ır
infatuate:
=) seni mutlu eden şeyler nelerdir ?
ҚâЯmä:
Yazın geLmesi en mutLu eden $ey en ßa$ta.. Yaz doLaysıyLa nasıL ortaLık $enLeniyorsa Bende $enLeniyorum
Arkada$LarımLa beraber oLmak.. sosyaL aktiviteLere katıLmak mutLu ediyor yeterince
infatuate :
=)) yaşınıda öğrenelim we hayatında gelmek istediğin son noktada ne war senin için ?
ҚâЯmä:
21 Yaşındayım.. Öss kazanamadım ßu senede Girmiycem Sınava.. Önümde AskerLik var 2008'in sonLarında Askerim kısmetse.. Askerdeyken 15 ay gibi boL boL düşünecek vaktim oLacak.. O zaman karar vericem son nokta neymi$
infatuate:
hmm borayla aynı zamanlarda gidiceksiniz sanırım =(
ҚâЯmä:
Hmm ßak ßunuda senden Öğrendim Bora Daha asker oLmamı$(
infatuate:
hayır, kıyamam hiç =( neyse =)
infatuate:
şimdiye kadar aldığın en güsel hediye kimden geldi, bu manewi bişeyde olabilir we neydi ?
ҚâЯmä:
$imdiye kadar aLdığım en güzeL Hediye.. O güne kadar kutLamadıqım doğum günüme.. Sürpriz Yaparak eLinde PastayLa geLen Çok Yakın Bir dostum.. ALdığı Pasta ßenim için en güzeL hediyeydi..
infatuate:
ne güselmiş =)
infatuate :
sıra hackhell'de =) öncelikle ben sormadan snn düşüncelerini alalım??
ҚâЯmä:
HackheLL'in yeri ayrı bende.. HackheLL'Le tanı$mam açıLdıktan bir kaç ay sonra oLdu.. Geçtiğimiz günLerde Doğum gününü kutLadıgımız RigaL nickLi arkada$ımız Tanı$tırdı.. bir kaç ay sömürücüLük yaptıktan sonra.. bende bir$eyLer katmaya çaLı$tım O gün bugündürde katmaya devam ediyorum.. Çok şükür Kimseyle bir sorunum oLmadı herkesLe dost geçinmeye çaLışıyorum..Kar$ıLığınıda aLıyorum.. Bir Çok arkadaş kazandım bu arkada$LıkLarı reaL hayata taşıdım.. sıkıntımı payLaşabiLeceğim dostLarım var..BunLarda bana yetiyor..
infatuate:
supermiş =)
infatuate :
peki seni sinirlendiren we mutlu eden şeyler nelerdir forumda ?
ҚâЯmä:
Pek sinirLenirimi yansıttığım mesajLarım yoktur.. Bazen SömürücüLere ağız büküyorum.. Smod oLduktan sonra uyarıLan üyeLerin uyarıLarı dikkate aLmayıp forumdan uzakLaştırıLmaLarı Canımı sıkıyor.. MutLu eden $eyLer Göze ÇarpanLarda her kategoride ismimi görmem tanışma fırsatımız oLmayan üyeLerimizin ßeni yazmaLarı hoşuma gidiyor..
$u an HackheLL'e 2 saatLik bi arar veriLdi sanırım
herkes msn'ye doLuştu forum kapandı ßurdan devam gibiLerinden yazıLarı görüyorum
HackheLL'inde güzelliği burada.. forum içerisinde forum dışında hep beraberiz..
infatuate:
=) en yeni smodumuz sensin , değişen bişeyler oldumu senin adına ?
ҚâЯmä:
Bir çok ki$i düşünmüştür.. Görev rütbesi yükseLince.. Değişiyor insanın huyu suyu.. değişmedim sanırım kendime hakim oLuyorum çok şükür.. Değişen sadece sabrıma sabır katmam oLdu
infatuate:
eheheh =) peki son olarak bana we hackhelle söylemek istediğin bişeyler war mı ?
ҚâЯmä:
HackheLL Var oLdukça Bizde varoLucaz.. TR'nin En büyüğü oLduk Sırada Dünya'da en Büyük oLmak var
infatuate:
inşallah =) tşk ederiz bize waktini ayırdığın için, görüşmek üzere ..
ҚâЯmä:
Ben t$k ediyorum ßu $ansı tanıdığın için.. görü$mek üzere Bütün HackheLL'e seLam
edit: karmanın pc komedisini öğrenmek isteyen war mı =))
ҚâЯmä:
PC'yi yeni aLmıştım 2 sene önce.. Hatrı sayıLırda Bi para vermiştim.. Tabi babam bu durumdan pek ho$nut değiL.. Ben geneLde PC başındayım. Bi gün i$ten geLdim.. karde$im pc başında kola içmiş.. kLavyeyede kola damLamı$.. Oturdum PC'ye baktım karınca basmış. dedim kim oturdu pc ye karınca basmış kLavyeyi.. babam geLdi odaya baktı karıncaLara.. Aha! dedi.. Virüs girmi$ biLgisayara !
Baya güLmüştüm o gün

infatuate :
slm karma =)
ҚâЯmä:
Selam infu
ҚâЯmä:
diycem infu diyorum infa değiL
infatuate:
walla infatuateten başka herşey oldum zaten =))
ҚâЯmä:
kötü $eyLer yakı$tırmasınLarda
infatuate:
ehehe =) nasılsın ? hayat nasıl ?
ҚâЯmä:
iyiLik sağLık.. İş , ev ,internet 3 'Lemesinde gidip geLiyorum
infatuate:
ismini alalım öncelikle, sonrada işini soralım sana ?
ҚâЯmä:
Adım Özcan, TekstiL yan ürünLeri işim, Giyim üzerine değiL yani
infatuate:
güselmiş =) neler yaparsın özcan ? normal bi günün nasıl geçer ?
ҚâЯmä:
Sabah 8 de kaLkarım.. 9'da i$ ßa$ı .. Taaki ak$am 7 'ye kadar
infatuate:
zamanını böleceğin özel biri yokmu =)
ҚâЯmä:
Hayır.. 14 aydır yok
infatuate:
bu soru bana hep saçma gelir ama sorasım geldi " neden yok " ?
ҚâЯmä:
Saçma bi cevap vereyim o zaman sana
infatuate:
eheheh güseldi =))
infatuate:
nerelisin aslen ? kardeşlerin war mı ?
ҚâЯmä:
AsLen Sinop'Luyuz Ama Doğma büyüme İstanbuL.. Hayatımda 1 kere Sinop'a gittim 5 sene önce.. 6 karde$iz.. kaLabaLık bir aiLeyiz.. Birini gönderdik (evLendirdik) abLamı
infatuate:
ne hoş bi sürü kardeşi olması insanın =)
ҚâЯmä:
evet.. hiç bi sıkıntı çekmedik çok şükr
infatuate:
seni çileden çıkaran şeyler nelerdir özcan ?
ҚâЯmä:
KoLay koLay ÇiLeden çıkmam ama.. Bir konuda biLgisi oLmayıpta.. Ben bunu biLiyorum diye ısrar ediLmesi beni çiLeden çıkarır, ßaşka ßir deyi$Le ukaLaLık
infatuate:
peki böyle olduğunda tepkin ne oluo ?
ҚâЯmä:
biLdiğim bir konuya yanLı$ yorum yapıLdıgını biLdiğim için Doğrusunu anLatırım oLay yatı$ır
infatuate:
=) seni mutlu eden şeyler nelerdir ?
ҚâЯmä:
Yazın geLmesi en mutLu eden $ey en ßa$ta.. Yaz doLaysıyLa nasıL ortaLık $enLeniyorsa Bende $enLeniyorum
infatuate :
=)) yaşınıda öğrenelim we hayatında gelmek istediğin son noktada ne war senin için ?
ҚâЯmä:
21 Yaşındayım.. Öss kazanamadım ßu senede Girmiycem Sınava.. Önümde AskerLik var 2008'in sonLarında Askerim kısmetse.. Askerdeyken 15 ay gibi boL boL düşünecek vaktim oLacak.. O zaman karar vericem son nokta neymi$
infatuate:
hmm borayla aynı zamanlarda gidiceksiniz sanırım =(
ҚâЯmä:
Hmm ßak ßunuda senden Öğrendim Bora Daha asker oLmamı$(
infatuate:
hayır, kıyamam hiç =( neyse =)
infatuate:
şimdiye kadar aldığın en güsel hediye kimden geldi, bu manewi bişeyde olabilir we neydi ?
ҚâЯmä:
$imdiye kadar aLdığım en güzeL Hediye.. O güne kadar kutLamadıqım doğum günüme.. Sürpriz Yaparak eLinde PastayLa geLen Çok Yakın Bir dostum.. ALdığı Pasta ßenim için en güzeL hediyeydi..
infatuate:
ne güselmiş =)
infatuate :
sıra hackhell'de =) öncelikle ben sormadan snn düşüncelerini alalım??
ҚâЯmä:
HackheLL'in yeri ayrı bende.. HackheLL'Le tanı$mam açıLdıktan bir kaç ay sonra oLdu.. Geçtiğimiz günLerde Doğum gününü kutLadıgımız RigaL nickLi arkada$ımız Tanı$tırdı.. bir kaç ay sömürücüLük yaptıktan sonra.. bende bir$eyLer katmaya çaLı$tım O gün bugündürde katmaya devam ediyorum.. Çok şükür Kimseyle bir sorunum oLmadı herkesLe dost geçinmeye çaLışıyorum..Kar$ıLığınıda aLıyorum.. Bir Çok arkadaş kazandım bu arkada$LıkLarı reaL hayata taşıdım.. sıkıntımı payLaşabiLeceğim dostLarım var..BunLarda bana yetiyor..
infatuate:
supermiş =)
infatuate :
peki seni sinirlendiren we mutlu eden şeyler nelerdir forumda ?
ҚâЯmä:
Pek sinirLenirimi yansıttığım mesajLarım yoktur.. Bazen SömürücüLere ağız büküyorum.. Smod oLduktan sonra uyarıLan üyeLerin uyarıLarı dikkate aLmayıp forumdan uzakLaştırıLmaLarı Canımı sıkıyor.. MutLu eden $eyLer Göze ÇarpanLarda her kategoride ismimi görmem tanışma fırsatımız oLmayan üyeLerimizin ßeni yazmaLarı hoşuma gidiyor..
$u an HackheLL'e 2 saatLik bi arar veriLdi sanırım
infatuate:
=) en yeni smodumuz sensin , değişen bişeyler oldumu senin adına ?
ҚâЯmä:
Bir çok ki$i düşünmüştür.. Görev rütbesi yükseLince.. Değişiyor insanın huyu suyu.. değişmedim sanırım kendime hakim oLuyorum çok şükür.. Değişen sadece sabrıma sabır katmam oLdu
infatuate:
eheheh =) peki son olarak bana we hackhelle söylemek istediğin bişeyler war mı ?
ҚâЯmä:
HackheLL Var oLdukça Bizde varoLucaz.. TR'nin En büyüğü oLduk Sırada Dünya'da en Büyük oLmak var
infatuate:
inşallah =) tşk ederiz bize waktini ayırdığın için, görüşmek üzere ..
ҚâЯmä:
Ben t$k ediyorum ßu $ansı tanıdığın için.. görü$mek üzere Bütün HackheLL'e seLam
edit: karmanın pc komedisini öğrenmek isteyen war mı =))
ҚâЯmä:
PC'yi yeni aLmıştım 2 sene önce.. Hatrı sayıLırda Bi para vermiştim.. Tabi babam bu durumdan pek ho$nut değiL.. Ben geneLde PC başındayım. Bi gün i$ten geLdim.. karde$im pc başında kola içmiş.. kLavyeyede kola damLamı$.. Oturdum PC'ye baktım karınca basmış. dedim kim oturdu pc ye karınca basmış kLavyeyi.. babam geLdi odaya baktı karıncaLara.. Aha! dedi.. Virüs girmi$ biLgisayara !
Baya güLmüştüm o gün
the end :clap